2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语》

第93页
D
There’s a popular saying that if only one voice is allowed to exist, then that one voice must be a lie. This quote couldn’t be more relevant now, as many businesses and platforms are using shady practices to silence negative feedback and ensure only those voices benefiting them remain. This practice is so-called “artificial review boosting”, and has been influencing objectivity in reviews ever since.
Its origin dates back to the 20th century when businesses would hand out free samples to obtain a better reputation. However, the practice rises to a new extreme with the emergence of e-commerce platforms. Many online businesses do whatever it takes to ensure high-rating scores, either through giving bonuses and rewards to customers who leave a good review or through bothering and threatening those who leave a negative one. This behavior is not only morally corrupt but also illegal, and it is absurd that many consumers feel they can’t leave negative feedback out of fear that businesses will cause troubles.
It’s apparent that this problem is getting out of hand, but how can we fix it? Regulator intervention would certainly help. There should be a tougher crackdown on illegal practices, and e-commerce platforms should be required to protect the privacy of their users. Nevertheless, this is just a small part of the changes needed, as the rating system as a whole needs restructuring. Because this system rewards dishonest sellers rather than those selling quality products, and e-commerce platforms, with their profits unaffected, turn a blind eye to its faults.
Against all odds, honest feedback has persisted and people who voice their true opinions still exist, but they are becoming rarer. There’s an old saying that if you put a frog in boiling water, it will leap out, but if you cook the frog slowly in warm water, it won’t notice being cooked alive. We consumers are just like frogs—it’s easy for us to fight together against terrible acts robbing our freedom, but we often ignore when the same freedom is gradually taken from us. There will be no grand coup de grace(致命一击) that ends honest feedback. Companies will just let it fade away slowly but we mustn’t allow that to happen because consumers play a more important role in keeping honest feedback.
51. Why does the author quote a saying in the first paragraph?
A. To define artificial review boosting.
B. To praise businesses and platforms.
C. To lead in the discussion of a social phenomenon.
D. To contrast negative feedback and positive feedback.
52. How did businesses ensure a good reputation in the 20th century?
A. By giving coupons.
B. By rewarding customers.
C. By threatening customers.
D. By giving samples away.
53. Which of the following practices is mentioned as a way businesses use to boost their reviews artificially?
A. Giving rewards to customers who leave positive reviews.
B. Providing free samples to gain a better reputation.
C. Running advertising campaigns to increase visibility.
D. Offering discounts to frequent customers.
54. Who plays the most important role in keeping honest feedback according to the passage?
A. The regulator.
B. E-commerce platforms.
C. Sellers.
D. Consumers.
55. What’s the author’s attitude toward “artificial review boosting”?
A. Supportive.
B. Skeptical.
C. Negative.
D. Neutral.
答案: 51.C 推理判断题。题干意为:作者为什么在第一段引用了一句谚语? 根据第一段中“This quote couldn’t be more relevant, as many businesses and platforms are using shady practices to silence negative feedback and ensure only those voices benefiting them remain.”可知,作者引用这句谚语是为了引出关于许多企业和平台使用不正当手段来压制负面反馈的社会现象的讨论。故选C。
52.D 细节理解题。题干意为:在20世纪,企业是如何确保一个好名声的? 根据第二段中“Its origin dates back to the 20th century when businesses would hand out free samples to obtain a better reputation.”可知,在20世纪,企业通过分发免费样品来确保好名声。故选D。
53.A 细节理解题。题干意为:下列哪一项做法被提及,作为一种企业用来人工提升评价的方法? 根据第二段中“Many online businesses do whatever it takes to ensure high-rating scores, either through giving bonuses and rewards to customers who leave a good review or through bothering and threatening those who leave a negative one.”可知,企业通过给留下好评的顾客发放奖金和奖励来人工提升评价。故选A。
54.D 细节理解题。题干意为:根据这篇文章,谁在保持诚实的反馈方面发挥着最重要的作用? 根据最后一段中“consumers play a more important role in keeping honest feedback”可知,消费者在保持诚实的反馈方面发挥着最重要的作用。故选D。
55.C 推理判断题。题干意为:作者对“人工提升评价”的态度是什么? 根据第一段中“This practice is so-called ‘artificial review boosting’, and has been influencing objectivity in reviews ever since.”和第二段中“This behavior is not only morally corrupt but also illegal, and it is absurd that many consumers feel they can’t leave negative feedback out of fear that businesses will cause troubles.”可知,作者认为这种做法影响着评价的客观性,这不仅是不道德的,而且是非法的。由此可推知,作者对此是持否定态度的。故选C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭