2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语》

第388页
A
Active Challenge
Weight loss camp for girls aged 13—18 in Canada
Location: Beautiful Bear Creek Outdoor Center near Ottawa, Ontario
Season: July 2nd—August 28th
Capacity: 40
Activities include: hiking, rafting, canoeing, yoga, cooking, camp skills, mountain biking, nutrition classes, swimming, fitness classes, etc. Choose what you like!
Active Challenge is a weight loss program specially for young women. The burden of being overweight is heavier than just the extra pounds. We use outdoor adventures to challenge the girls, to give them something to draw strength from.
Because you'll be losing weight alongside young women just like you, you'll find no one laughing at you and you'll help each other. At Active Challenge you'll make lifelong friends with young women of your own age and learn to love new adventurous activities.
Unlike any other weight loss program, Active Challenge is designed so you'll lose weight and have the strategies and skills to keep the weight off forever. Active Challenge does not put you on a diet. We follow the Canada Food Guide to healthy eating and exercise appropriate portion control. We help you develop healthy habits.
The staff at Active Challenge combine experienced outdoor adventure professionals with highly qualified clinicians. All of us are absolutely devoted to helping you achieve lasting behavioral change and weight loss. Most of all, we are devoted to having a great time doing it.
Pre - Camp: Upon registration in Active Challenge, a registration package will be sent out to you with forms to be completed before camping as well as program preparation materials, an introduction to Active Challenge and pre - program personal challenge assignments to get you on your way toward a healthier you.
Post - Camp: Our post program is designed to keep you focused and remind you of the goals that you set during the camp. We will send you home with your personal meal and exercise plan and keep in touch with you for a full three months after the camp ends through letters, emails and phone calls, tracking your progress and giving you strategies and support.
36. Why are outdoor adventurous activities held for girls?
A. To lose weight quickly.
B. To have fun.
C. To make them stronger.
D. To keep fit.
37. How will girls feel about the atmosphere at Active Challenge?
A. Friendly and supportive.
B. Competitive and challenging.
C. Cold but exciting.
D. Lonely but safe.
38. After registration, girls _.
A. should go to buy the program preparation materials
B. will be informed about how to get prepared for the program
C. should learn some skills and strategies to lose weight
D. will have to finish some challenging tasks at home
39. The post - camp help will last until _.
A. the end of November
B. girls can keep weight off forever
C. the beginning of the next year
D. girls achieve success in their lives
40. What is the main purpose of the passage?
A. To explain the popularity of Active Challenge.
B. To share skills and strategies of losing weight.
C. To introduce the importance of losing weight.
D. To invite girls to join in Active Challenge.
答案: 36.C 细节理解题。题干意为:为什么为女生举行户外冒险活动?根据第六段中“We use outdoor adventures to challenge the girls,to give them something to draw strength from.”可知,女生可以从野外冒险训练中获得力量,变得更强大。故选C。
37.A 推理判断题。题干意为:女生会对 Active Challenge 的氛围感受如何?根据第七段中“you’ll find no one laughing at you and you’ll help each other... you’ll make lifelong friends with young women of your own age”可知,营员之间没有互相嘲笑,她们会互帮互助并收获友谊。由此可推知,Active Challenge 的氛围是友好的和有支持性的。故选A。
38.B 细节理解题。题干意为:注册后,女生 。根据倒数第二段内容可知,注册后,女生将收到一个注册包,里面会有项目介绍及各种营前资料(需要填写的表格、准备材料、个人挑战任务等)。由此可知,女生将被告知如何为项目作准备。故选B。
39.A 细节理解题。题干意为:营后帮助将持续至 。根据第三段“Season:July 2nd—August 28th”和最后一段中“We will... keep in touch with you for a full three months... tracking your progress and giving you strategies and support.”可知,减重营于八月二十八日结束,在减重营结束后的三个月内,组织者们会继续对参加人员提供支持。由此可知,营后帮助将持续至十一月底。故选A。
40.D 写作意图题。题干意为:这篇文章的主要目的是什么?通读全文,并根据第一段“Weight loss camp for girls aged 13—18 in Canada”可知,文章主要介绍了针对加拿大13岁至18岁女生的 Active Challenge 减重营的相关信息,包括其地点、时间、活动、优势等。由此可推知,本文的主要目的是邀请适龄女生加入这一项目。故选D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭