2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语》

第76页
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
A
Join us in preserving the breathtaking beauty of our local ecosystems! We invite you to be a part of the Habitat Conservation Team's volunteer program, where we work together to protect and preserve the stunning natural landscapes and diverse wildlife of our region. From the dense forests teeming with life to the serene wetlands that provide vital habitats for countless species, our mission is to ensure that these ecosystems remain vibrant and healthy for generations to come.
GROUP INVOLVEMENT
If you are part of a group with more than five members, we kindly ask you to make prior arrangements. Please review our List of Conservation Projects to see where your group can make the most impact. Once you have chosen a project, submit the Group Volunteer Form to secure your spot in our upcoming events. We look forward to welcoming your group and working together to make a difference.
PARTICIPATION DETAILS
We welcome volunteers aged 10 and above. For those under 15, we encourage you to familiarise yourself with our Youth Policy Guidelines to ensure a safe and enjoyable experience. All volunteers must bring a signed Volunteer Agreement Form, and for those under 18, parental approval is required.
Our work will continue regardless of the weather, so please dress in clothes that can withstand dirt and bring weather-appropriate layers. If the forecast calls for rain, don't forget your raincoat. We also recommend bringing a personal water bottle, sunscreen, and a packed lunch to stay hydrated and energized throughout the day.
No prior experience is necessary, as we provide comprehensive training and all the necessary tools for each project. Your participation not only helps protect our environment but also counts towards fulfilling community service hours. We look forward to having you join us in this rewarding and impactful journey.
UPCOMING ACTIVITIES

By joining us, you become an integral part of our conservation family, contributing to the preservation of our natural heritage for future generations. It's a step towards building a community that values and protects our natural world. Let's work together to ensure a sustainable future for our planet.
36. What is the aim of the Habitat Conservation Team?
A. To do biological research.
B. To build conservation regions.
C. To protect the local ecosystems.
D. To provide training for teenagers.
37. What do groups of over five need to do before joining?
A. Donate to the conservation projects.
B. Pay the participation fee in advance.
C. Register for a membership before attending.
D. Complete a Group Volunteer Form to secure their spot.
38. What is required for volunteers under 18 to apply?
A. Their parents' agreement.
B. Pre-training before activities.
C. Fulfilling community service.
D. Necessary working experience.
39. What best describes the volunteer activities?
A. Teaching the community about the environment.
B. Conducting long-term environmental research.
C. Hands-on work to restore ecosystems.
D. Fundraising for future projects.
40. How often are the activities scheduled?
A. Every month.
B. Every other week.
C. Every weekend.
D. Every other month.
答案: 36.C 细节理解题。题干意为:栖息地保护小组的目标是什么?根据第一段中“our mission is to ensure that these ecosystems remain vibrant and healthy”可知,栖息地保护小组的目标是保护当地生态系统。故选C。
37.D 细节理解题。题干意为:超过五个人的小组在加入之前需要做什么?根据GROUP INVOLVEMENT部分中“If you are part of a group with more than five members... Once you have chosen a project, submit the Group Volunteer Form to secure your spot in our upcoming events.”可知,超过五个人的小组需提交团体志愿者表格,以确保获得名额。故选D。
38.A 细节理解题。题干意为:18岁以下的志愿者申请时需要什么?根据PARTICIPATION DETAILS部分第一段中“for those under 18, parental approval is required”可知,18岁以下的志愿者申请时需要父母的同意。故选A。
39.C 推理判断题。题干意为:什么最好地描述了志愿者活动?根据全文内容,尤其第一段中“our mission is to ensure that these ecosystems remain vibrant and healthy”和PARTICIPATION DETAILS部分第二段“Our work will continue regardless of the weather... to stay hydrated and energized throughout the day.”可知,该志愿者项目是为了保护和修复生态系统,且需要参与者实际动手参与。由此可推知,志愿者活动是修复生态的实践工作。故选C。
40.B 细节理解题。题干意为:活动多久安排一次?根据UPCOMING ACTIVITIES部分中表格的Date & Time一列的内容可知,活动每两周安排一次。故选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭