2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第268页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
- 第285页
- 第286页
- 第287页
- 第288页
- 第289页
- 第290页
- 第291页
- 第292页
- 第293页
- 第294页
- 第295页
- 第296页
- 第297页
- 第298页
- 第299页
- 第300页
- 第301页
- 第302页
- 第303页
- 第304页
- 第305页
- 第306页
- 第307页
- 第308页
- 第309页
- 第310页
- 第311页
- 第312页
- 第313页
- 第314页
- 第315页
- 第316页
- 第317页
- 第318页
- 第319页
- 第320页
- 第321页
- 第322页
- 第323页
- 第324页
- 第325页
- 第326页
- 第327页
- 第328页
- 第329页
- 第330页
- 第331页
- 第332页
- 第333页
- 第334页
- 第335页
- 第336页
- 第337页
- 第338页
- 第339页
- 第340页
- 第341页
- 第342页
- 第343页
- 第344页
- 第345页
- 第346页
- 第347页
- 第348页
- 第349页
- 第350页
- 第351页
- 第352页
- 第353页
- 第354页
- 第355页
- 第356页
- 第357页
- 第358页
- 第359页
- 第360页
- 第361页
- 第362页
- 第363页
- 第364页
- 第365页
- 第366页
- 第367页
- 第368页
- 第369页
- 第370页
- 第371页
- 第372页
- 第373页
- 第374页
- 第375页
- 第376页
- 第377页
- 第378页
- 第379页
- 第380页
- 第381页
- 第382页
- 第383页
- 第384页
- 第385页
- 第386页
- 第387页
- 第388页
- 第389页
- 第390页
- 第391页
- 第392页
- 第393页
- 第394页
- 第395页
- 第396页
- 第397页
- 第398页
- 第399页
- 第400页
- 第401页
- 第402页
- 第403页
- 第404页
- 第405页
- 第406页
- 第407页
- 第408页
- 第409页
- 第410页
- 第411页
- 第412页
- 第413页
- 第414页
- 第415页
- 第416页
- 第417页
- 第418页
- 第419页
- 第420页
- 第421页
- 第422页
- 第423页
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
A
Planning a visit to the UK? Here we help with ways to cut your costs.
AVOID BIG EVENTS
Big sporting events, concerts and exhibitions can increase the cost of accommodations and make it harder to find a room. A standard double room at the Thistle Brighton on the final Friday of the Brighton Comedy Festival (19 Oct.) cost £169.15 at Booking.com. A week later, the same room cost £118.15.
If you can be flexible and want to know dates to avoid—or you're looking for a big event to pass your time—check out sites such as Whatsonwhen.com, which allow you to search for events in the UK by city, date and category.
STAY AWAY FROM THE STATION
If travelling to your destination by train, you may want to find a good base close to the station, but you could end up paying more for the sake of convenience at the start of your holiday.
Don't be too choosy about the part of town you stay in. Booking two months in advance, the cheapest room at Travelodge's Central Euston hotel in London for Saturday 22 September was £95.95. A room just a tube journey away at its Covent Garden hotel was £75.75. And at Farringdon, a double room cost just £62.95.
LOOK AFTER YOURSELF
Really central hotels in cities such as London, Edinburgh and Cardiff can cost a fortune, especially at weekends and during big events. As an alternative, consider checking into a self-catering flat with its own kitchen. Often these flats are hidden away on the top floors of city centre buildings. A great example is the historic O'Neill Flat on Edinburgh's Royal Mile, available for £420 for five days in late September, with room for four adults.
GET ON A BIKE
London's "Boris bikes" have attracted the most attention, but other cities also have similar programs that let you rent a bicycle and explore at your own pace, saving you on public transport or car parking costs.
Among the smaller cities with their own programs are Newcastle (casual members pay around £1.50 for two hours) and Cardiff (free for up to 30 minutes, or £5 per day).
36. The Brighton Comedy Festival is mentioned mainly to show big events may _.
A. help travellers pass time
B. attract lots of travellers to the UK
C. allow travellers to make flexible plans
D. cause travellers to pay more for accommodations
37. "Farringdon" underlined in Paragraph 5 is most probably _.
A. a hotel away from the train station
B. the tube line to Covent Garden
C. an ideal holiday destination
D. the name of a travel agency
38. The passage shows that the O'Neill Flat _.
A. lies on the ground floor
B. is located in central London
C. provides cooking facilities for tourists
D. costs over £100 on average per day in late September
39. Cardiff's program allows a free bike for a maximum period of _.
A. half an hour
B. one hour
C. one hour and a half
D. two hours
40. The main purpose of the passage is _.
A. to tell visitors how to book in advance
B. to supply visitors with hotel information
C. to show visitors the importance of self-help
D. to offer visitors some money-saving tips
A
Planning a visit to the UK? Here we help with ways to cut your costs.
AVOID BIG EVENTS
Big sporting events, concerts and exhibitions can increase the cost of accommodations and make it harder to find a room. A standard double room at the Thistle Brighton on the final Friday of the Brighton Comedy Festival (19 Oct.) cost £169.15 at Booking.com. A week later, the same room cost £118.15.
If you can be flexible and want to know dates to avoid—or you're looking for a big event to pass your time—check out sites such as Whatsonwhen.com, which allow you to search for events in the UK by city, date and category.
STAY AWAY FROM THE STATION
If travelling to your destination by train, you may want to find a good base close to the station, but you could end up paying more for the sake of convenience at the start of your holiday.
Don't be too choosy about the part of town you stay in. Booking two months in advance, the cheapest room at Travelodge's Central Euston hotel in London for Saturday 22 September was £95.95. A room just a tube journey away at its Covent Garden hotel was £75.75. And at Farringdon, a double room cost just £62.95.
LOOK AFTER YOURSELF
Really central hotels in cities such as London, Edinburgh and Cardiff can cost a fortune, especially at weekends and during big events. As an alternative, consider checking into a self-catering flat with its own kitchen. Often these flats are hidden away on the top floors of city centre buildings. A great example is the historic O'Neill Flat on Edinburgh's Royal Mile, available for £420 for five days in late September, with room for four adults.
GET ON A BIKE
London's "Boris bikes" have attracted the most attention, but other cities also have similar programs that let you rent a bicycle and explore at your own pace, saving you on public transport or car parking costs.
Among the smaller cities with their own programs are Newcastle (casual members pay around £1.50 for two hours) and Cardiff (free for up to 30 minutes, or £5 per day).
36. The Brighton Comedy Festival is mentioned mainly to show big events may _.
A. help travellers pass time
B. attract lots of travellers to the UK
C. allow travellers to make flexible plans
D. cause travellers to pay more for accommodations
37. "Farringdon" underlined in Paragraph 5 is most probably _.
A. a hotel away from the train station
B. the tube line to Covent Garden
C. an ideal holiday destination
D. the name of a travel agency
38. The passage shows that the O'Neill Flat _.
A. lies on the ground floor
B. is located in central London
C. provides cooking facilities for tourists
D. costs over £100 on average per day in late September
39. Cardiff's program allows a free bike for a maximum period of _.
A. half an hour
B. one hour
C. one hour and a half
D. two hours
40. The main purpose of the passage is _.
A. to tell visitors how to book in advance
B. to supply visitors with hotel information
C. to show visitors the importance of self-help
D. to offer visitors some money-saving tips
答案:
阅读理解 A 36.D 推理判断题。题干意为:布莱顿喜剧节被提及主要是为了表明大型活动可能 。根据第二段中“Big sporting events, concerts and exhibitions can increase the cost of accommodations”可知,大型体育赛事、音乐会和展览会增加住宿成本;随后便提到布莱顿喜剧节期间和结束一周之后的同一房型的价格差异。由此可推知,提到这一节日主要是为了表明大型活动可能会导致游客支付更多的住宿费用。故选D。
37.A 推理判断题。题干意为:第五段中的画线部分“Farringdon”最可能是 。根据第四段内容可知,靠近车站的住宿意味着要付出更多的钱;根据第五段中“£95.95”“£75.75”“£62.95”三个数据的对比可推知,价格最低的Farringdon很可能是远离火车站的一个旅馆。故选A。
38.C 细节理解题。题干意为:这篇文章表明奥尼尔公寓 。根据第六段中“consider checking into a self-catering flat with its own kitchen... A great example is the historic O’Neill Flat”可知,奥尼尔公寓是一个带有厨房的自理膳食的公寓,即该公寓为游客提供烹饪设施。故选C。
39.A 细节理解题。题干意为:加夫的项目允许免费骑自行车最长时限 。根据最后一段“Among the smaller cities with their own programs... Cardiff (free for up to 30 minutes, or £5 per day).”可知,加夫免费使用自行车的最长时限是30分钟。故选A。
40.D 推理判断题。题干意为:这篇文章的主要目的是 。通读全文,并根据第一段“Planning a visit to the UK? Here we help with ways to cut your costs.”可知,这篇文章主要介绍了去英国旅行减少花费的四种方法。由此可推知,本文的主要目的是为游客提供一些省钱的小窍门。故选D。
37.A 推理判断题。题干意为:第五段中的画线部分“Farringdon”最可能是 。根据第四段内容可知,靠近车站的住宿意味着要付出更多的钱;根据第五段中“£95.95”“£75.75”“£62.95”三个数据的对比可推知,价格最低的Farringdon很可能是远离火车站的一个旅馆。故选A。
38.C 细节理解题。题干意为:这篇文章表明奥尼尔公寓 。根据第六段中“consider checking into a self-catering flat with its own kitchen... A great example is the historic O’Neill Flat”可知,奥尼尔公寓是一个带有厨房的自理膳食的公寓,即该公寓为游客提供烹饪设施。故选C。
39.A 细节理解题。题干意为:加夫的项目允许免费骑自行车最长时限 。根据最后一段“Among the smaller cities with their own programs... Cardiff (free for up to 30 minutes, or £5 per day).”可知,加夫免费使用自行车的最长时限是30分钟。故选A。
40.D 推理判断题。题干意为:这篇文章的主要目的是 。通读全文,并根据第一段“Planning a visit to the UK? Here we help with ways to cut your costs.”可知,这篇文章主要介绍了去英国旅行减少花费的四种方法。由此可推知,本文的主要目的是为游客提供一些省钱的小窍门。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看