2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语》

第220页
A
Do you find that during peak times—evenings and weekends—your Internet is slower or buffering(缓冲) more? It doesn’t seem fair, does it? However, now there’s a new device that solves this and many more frustrating Wi-Fi problems!


36. What is Wi-Fi XtraBoost?
A. A piece of software that improves Internet speed.
B. A new type of socket for better Internet connection.
C. A device that boosts the existing Wi-Fi signal.
D. A special cable for transmitting Wi-Fi signals.
37. Which of the following is not the advantage of XtraBoost according to the passage?
A. Signals can be amplified to go through walls and floors.
B. It is easy to install with any CD recorder.
C. It can reach a large transfer rate of up to 300Mbps.
D. It is compatible with any Internet brand or router.
38. For what reason is a XtraBoost necessary at your home?
A. To detect Wi-Fi dead spots in the house.
B. To boost reliance on video software.
C. To reduce the cost of Internet service.
D. To ensure stable connection during peak hours.
39. How can people get a Wi-Fi XtraBoost at the best price?
A. Purchase directly at any local electronics store.
B. Wait until future promotion discounts.
C. Call the customer service for extra savings.
D. Order online now from the supplier with free shipping.
40. Where can this passage most probably be found?
A. A telecom website.
B. An economic journal.
C. A product brochure.
D. A technology blog.
答案: 36.C 细节理解题。题干意为:Wi-Fi XtraBoost是什么?根据表格第一行中“It works by receiving your existing Wi-Fi signal,boosting it,and then transmitting the super-amplified Wi-Fi through anything”可知,Wi-Fi XtraBoost的工作原理是接收现有的Wi-Fi信号,增强信号强度,然后将经过超级放大的Wi-Fi信号穿透任何障碍物进行传输。由此可知,Wi-Fi XtraBoost是一个可以增强现有Wi-Fi信号的装置。故选C。
37.B 细节理解题。题干意为:根据这篇文章,下列哪一项不是XtraBoost的优势?根据表格第二行左栏中“No installation CD necessary”可知,XtraBoost无需安装光盘。B项与原文表述不符。故选B。
38.D 细节理解题。题干意为:在你家里为何需要XtraBoost?根据第一段“Do you find that during peak times... your Internet is slower or buffering(缓冲) more... there’s a new device that solves this and many more frustrating Wi-Fi problems!”和表格第一行中“In short,you get WAY faster and stronger Internet. Even during peak times,and even in previous Wi-Fi ‘dead spots’ around your home.”可知,XtraBoost可以解决在高峰时段网络变慢或缓冲频繁的问题,能让用户在高峰时段也能拥有更快、更强的网络。由此可知,为了确保在高峰时段网络的稳定连接,XtraBoost是必要的。故选D。
39.D 细节理解题。题干意为:人们如何能以最优惠的价格买到Wi-Fi XtraBoost?根据表格最后一行中“For the best price,order your Wi-Fi XtraBoost from the supplier’s website.”和“SPECIAL PROMOTION:for a limited time,get 50% off and free shipping!”可知,要想以最优惠的价格购买Wi-Fi XtraBoost,需要从供应商的网站上订购,并且目前有限时促销活动,可享受五折优惠以及包邮服务。故选D。
40.C 推理判断题。题干意为:这篇文章最可能在哪里被找到?通读全文可知,本文主要介绍了一款名为Wi-Fi XtraBoost的设备的工作原理、特点、适用场景以及促销信息等,从而吸引消费者购买该产品。由此可推知,最可能在一本产品宣传册中找到本文。故选C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭