2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
- 第285页
- 第286页
- 第287页
- 第288页
- 第289页
- 第290页
- 第291页
- 第292页
- 第293页
- 第294页
- 第295页
- 第296页
- 第297页
- 第298页
- 第299页
- 第300页
- 第301页
- 第302页
- 第303页
- 第304页
- 第305页
- 第306页
- 第307页
- 第308页
- 第309页
- 第310页
- 第311页
- 第312页
- 第313页
- 第314页
- 第315页
- 第316页
- 第317页
- 第318页
- 第319页
- 第320页
- 第321页
- 第322页
- 第323页
- 第324页
- 第325页
- 第326页
- 第327页
- 第328页
- 第329页
- 第330页
- 第331页
- 第332页
- 第333页
- 第334页
- 第335页
- 第336页
- 第337页
- 第338页
- 第339页
- 第340页
- 第341页
- 第342页
- 第343页
- 第344页
- 第345页
- 第346页
- 第347页
- 第348页
- 第349页
- 第350页
- 第351页
- 第352页
- 第353页
- 第354页
- 第355页
- 第356页
- 第357页
- 第358页
- 第359页
- 第360页
- 第361页
- 第362页
- 第363页
- 第364页
- 第365页
- 第366页
- 第367页
- 第368页
- 第369页
- 第370页
- 第371页
- 第372页
- 第373页
- 第374页
- 第375页
- 第376页
- 第377页
- 第378页
- 第379页
- 第380页
- 第381页
- 第382页
- 第383页
- 第384页
- 第385页
- 第386页
- 第387页
- 第388页
- 第389页
- 第390页
- 第391页
- 第392页
- 第393页
- 第394页
- 第395页
- 第396页
- 第397页
- 第398页
- 第399页
- 第400页
- 第401页
- 第402页
- 第403页
- 第404页
- 第405页
- 第406页
- 第407页
- 第408页
- 第409页
- 第410页
- 第411页
- 第412页
- 第413页
- 第414页
- 第415页
- 第416页
- 第417页
- 第418页
- 第419页
- 第420页
- 第421页
- 第422页
- 第423页
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
A
With the rapid development of computer science, the Internet is changing quickly out of our expectations. In the past, we just had the Internet while now we have the Internet of Things(IoT, 物联网), which aims to get everything and everyone talking. Attaching sensors to "things", such as cows, cars and refrigerators, and then assigning them unique IP addresses allow them to "talk" to the Internet. Of course, the IoT will involve much more than a handful of sensors. Networking company Cisco estimates that 50 billion Internet-connected devices and objects will be sending over data by 2020.


36. How do researchers get everything and everyone talking?
A. By establishing the IoT and launching a handful of sensors.
B. By sending people to track them day and night and collect useful data.
C. By communicating with them all the time through the IoT.
D. By connecting sensors with them and assigning them unique IP addresses.
37. According to the passage, which of the following is NOT true?
A. The IoT can help people do preventive maintenance and save money.
B. The IoT can help people monitor energy usage and observe price changes timely.
C. The IoT can help people adjust their habits and use electrical appliances more wisely.
D. The IoT can help people investigate things and update a lot of important data.
38. Besides its probably ending up being a fashion, what else do critics worry about the IoT?
A. People will lose interest in it as quickly as the thrill over last year's smartphone.
B. Whether related companies will provide long-term software updates or not.
C. Refrigerators and washing machines will be replaced by other devices in a few years.
D. The software provided by companies will be outdated easily and quickly.
39. According to the passage, when owners of the Tesla Model S electric car received a recall notice, they .
A. just waited in the car while the maintenance is being done through wireless update
B. were required to go to the nearest 4S store to make some adjustments or repairs
C. could definitely depend on the IoT to send them the charger plug to be fixed
D. had to confirm the update with the help of the equipment provided by the company
40. What would be the best title for the passage?
A. Craze Is Disappearing
B. It's Time to Change
C. It's All Connected
D. The Internet Is Coming
A
With the rapid development of computer science, the Internet is changing quickly out of our expectations. In the past, we just had the Internet while now we have the Internet of Things(IoT, 物联网), which aims to get everything and everyone talking. Attaching sensors to "things", such as cows, cars and refrigerators, and then assigning them unique IP addresses allow them to "talk" to the Internet. Of course, the IoT will involve much more than a handful of sensors. Networking company Cisco estimates that 50 billion Internet-connected devices and objects will be sending over data by 2020.
36. How do researchers get everything and everyone talking?
A. By establishing the IoT and launching a handful of sensors.
B. By sending people to track them day and night and collect useful data.
C. By communicating with them all the time through the IoT.
D. By connecting sensors with them and assigning them unique IP addresses.
37. According to the passage, which of the following is NOT true?
A. The IoT can help people do preventive maintenance and save money.
B. The IoT can help people monitor energy usage and observe price changes timely.
C. The IoT can help people adjust their habits and use electrical appliances more wisely.
D. The IoT can help people investigate things and update a lot of important data.
38. Besides its probably ending up being a fashion, what else do critics worry about the IoT?
A. People will lose interest in it as quickly as the thrill over last year's smartphone.
B. Whether related companies will provide long-term software updates or not.
C. Refrigerators and washing machines will be replaced by other devices in a few years.
D. The software provided by companies will be outdated easily and quickly.
39. According to the passage, when owners of the Tesla Model S electric car received a recall notice, they .
A. just waited in the car while the maintenance is being done through wireless update
B. were required to go to the nearest 4S store to make some adjustments or repairs
C. could definitely depend on the IoT to send them the charger plug to be fixed
D. had to confirm the update with the help of the equipment provided by the company
40. What would be the best title for the passage?
A. Craze Is Disappearing
B. It's Time to Change
C. It's All Connected
D. The Internet Is Coming
答案:
36.D 细节理解题。题干意为:研究人员如何让每个事物、每一个人都说话的?根据第一段中“Attaching sensors to ‘things’... and then assigning them unique IP addresses allow them to ‘talk’ to the Internet.”可知,研究人员将传感器与事物连接,并为它们指定独特的 IP 地址,从而让它们说话。故选D。
37.D 细节理解题。题干意为:根据这篇文章,下列哪一项是不正确的?根据 Specific Benefits 部分中“Airplane manufacturers will be able to continuously track the condition of airplane parts, allowing them to do preventive maintenance and avoid costly downtime. Consumers could install smart metres in their homes to monitor energy usage and observe energy price changes in real time. That would allow people to adjust their habits and use electrical appliances during lower-priced hours.”可知,物联网可以帮助人们进行预防性维护并节省资金;可以帮助人们监控能源使用情况,及时观察价格变化;可以帮助人们调整习惯,更明智地使用电器。D项“物联网可以帮助人们调查事物并更新许多重要数据”在文中未提及。故选D。
38.B 细节理解题。题干意为:除了物联网最终可能成为一种时尚之外,批评家们对于物联网还担心什么?根据 Some Fears 部分中“Other critics are doubtful that companies making Internet-connected appliances will provide long-term software updates.”可知,批评家们还担心相关的公司是否会提供长期的软件更新。故选B。
39.A 细节理解题。题干意为:根据这篇文章,当特斯拉 Model S 电动汽车的车主收到召回通知时,他们______。根据 A Positive Example 部分中“Early this year, owners of the Tesla Model S electric car received a recall notice... owners of the Model S sat back while the company performed an ‘over the air’ wireless update.”可知,当特斯拉 Model S 电动汽车公司通过无线更新对车辆进行维护时,车主们只是在车内等待。故选A。
40.C 标题归纳题。题干意为:这篇文章的最佳标题是什么?通读全文,并根据第一段中“now we have the Internet of Things(IoT,物联网), which aims to get everything and everyone talking”可知,本文主要介绍了物联网的工作原理及其好处,所以 C 项“万物都是相连的”是本文的最佳标题。故选C。
37.D 细节理解题。题干意为:根据这篇文章,下列哪一项是不正确的?根据 Specific Benefits 部分中“Airplane manufacturers will be able to continuously track the condition of airplane parts, allowing them to do preventive maintenance and avoid costly downtime. Consumers could install smart metres in their homes to monitor energy usage and observe energy price changes in real time. That would allow people to adjust their habits and use electrical appliances during lower-priced hours.”可知,物联网可以帮助人们进行预防性维护并节省资金;可以帮助人们监控能源使用情况,及时观察价格变化;可以帮助人们调整习惯,更明智地使用电器。D项“物联网可以帮助人们调查事物并更新许多重要数据”在文中未提及。故选D。
38.B 细节理解题。题干意为:除了物联网最终可能成为一种时尚之外,批评家们对于物联网还担心什么?根据 Some Fears 部分中“Other critics are doubtful that companies making Internet-connected appliances will provide long-term software updates.”可知,批评家们还担心相关的公司是否会提供长期的软件更新。故选B。
39.A 细节理解题。题干意为:根据这篇文章,当特斯拉 Model S 电动汽车的车主收到召回通知时,他们______。根据 A Positive Example 部分中“Early this year, owners of the Tesla Model S electric car received a recall notice... owners of the Model S sat back while the company performed an ‘over the air’ wireless update.”可知,当特斯拉 Model S 电动汽车公司通过无线更新对车辆进行维护时,车主们只是在车内等待。故选A。
40.C 标题归纳题。题干意为:这篇文章的最佳标题是什么?通读全文,并根据第一段中“now we have the Internet of Things(IoT,物联网), which aims to get everything and everyone talking”可知,本文主要介绍了物联网的工作原理及其好处,所以 C 项“万物都是相连的”是本文的最佳标题。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看