2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第117页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
- 第285页
- 第286页
- 第287页
- 第288页
- 第289页
- 第290页
- 第291页
- 第292页
- 第293页
- 第294页
- 第295页
- 第296页
- 第297页
- 第298页
- 第299页
- 第300页
- 第301页
- 第302页
- 第303页
- 第304页
- 第305页
- 第306页
- 第307页
- 第308页
- 第309页
- 第310页
- 第311页
- 第312页
- 第313页
- 第314页
- 第315页
- 第316页
- 第317页
- 第318页
- 第319页
- 第320页
- 第321页
- 第322页
- 第323页
- 第324页
- 第325页
- 第326页
- 第327页
- 第328页
- 第329页
- 第330页
- 第331页
- 第332页
- 第333页
- 第334页
- 第335页
- 第336页
- 第337页
- 第338页
- 第339页
- 第340页
- 第341页
- 第342页
- 第343页
- 第344页
- 第345页
- 第346页
- 第347页
- 第348页
- 第349页
- 第350页
- 第351页
- 第352页
- 第353页
- 第354页
- 第355页
- 第356页
- 第357页
- 第358页
- 第359页
- 第360页
- 第361页
- 第362页
- 第363页
- 第364页
- 第365页
- 第366页
- 第367页
- 第368页
- 第369页
- 第370页
- 第371页
- 第372页
- 第373页
- 第374页
- 第375页
- 第376页
- 第377页
- 第378页
- 第379页
- 第380页
- 第381页
- 第382页
- 第383页
- 第384页
- 第385页
- 第386页
- 第387页
- 第388页
- 第389页
- 第390页
- 第391页
- 第392页
- 第393页
- 第394页
- 第395页
- 第396页
- 第397页
- 第398页
- 第399页
- 第400页
- 第401页
- 第402页
- 第403页
- 第404页
- 第405页
- 第406页
- 第407页
- 第408页
- 第409页
- 第410页
- 第411页
- 第412页
- 第413页
- 第414页
- 第415页
- 第416页
- 第417页
- 第418页
- 第419页
- 第420页
- 第421页
- 第422页
- 第423页
D
It's probably not hard for many of us to come up with specific moments that felt joyful. But the question of whether we're happy overall is much more complex. It involves weighing many factors in our lives, good and bad. And in that sense, many people—especially teens and young adults—seem unhappier than ever.
Young people, especially those in the United States, just aren't as happy as they were 10 or 15 years ago. That's according to the 2024 World Happiness Report, published by the University of Oxford in England. This annual report is based on surveys that ask people around the globe how satisfied they are with their lives. Participants also answer questions about their positive and negative emotions from the day before the survey. Good feelings include things like laughter, enjoyment and how interested a person was in the activities they did. Negative emotions focus on sadness, anger and worry. The researchers who compile(编写) these reports look at how different emotions affect people's life satisfaction.
The first report, released in 2012, used survey data from 2006 to 2010. With nearly two decades of data, scientists can now begin to track happiness trends for people of different ages or generations. It used to be that middle-aged adults were the least-happy age group. But the 2024 report flipped(翻转) that on its head: Teens in the United States are now the unhappiest group. In 2006 to 2010, young people's reported happiness levels were about 7.3 on a scale from 0 to 10. In the most recent survey they were just 6.4. That drop put young people in the United States at a rank of 62 in terms of happiness, among 143 countries. Older Americans ranked in the top 10.
That changed in 2012. That's when happiness levels began to drop, according to data from Monitoring the Future. This long-term study follows more than 1 million US teens to learn about their behaviors and emotional states as they grow into adulthood. It measures happiness on a scale from 1 (unhappiest) to 3 (happiest). Throughout the 2000s, high-school seniors showed average happiness levels around 2.09. But by 2016, that figure had dipped to 2.04. Eighth graders had a larger drop, from an average of about 2.06 to 1.98.
What triggered(触发) that ongoing slide in happiness levels? It's likely tied to smartphone and Internet use, reports Jean M. Twenge, a psychologist at San Diego State University in California. The problem with being online more isn't just cyberbullying or other negative online interactions. Rather, the more time teens spend online, the lonelier they feel, Twenge has found.
51. In writing Paragraph 1, the author aims to .
A. present an argument
B. make a comparison
C. raise a question
D. propose a definition
52. What can we learn from Paragraph 2?
A. Young people are the unhappiest in the United States.
B. The 2024 World Happiness Report was issued by the US.
C. The World Happiness Report shows how satisfied people are with their lives.
D. Researchers believe that young people 10 or 15 years ago were not happy.
53. What could be inferred from Paragraph 3?
A. The first report is based on nearly 20 years of survey data.
B. Young Americans now live in poor conditions.
C. Middle-aged Americans used to be the happiest age group.
D. Older people in the United States might be the happiest now.
54. What is the author's purpose in writing Paragraph 4?
A. To point out when the happiness levels of American teens began to decline.
B. To provide specific data on the happiness levels of American teens.
C. To help readers understand the levels of happiness among American teenagers.
D. To share data on the happiness levels of American teenagers.
55. What conclusion can we draw from the passage?
A. American teenagers are glued to their phones and the Internet.
B. Cyberbullying is a leading cause of unhappiness among American teens.
C. Negative online interactions triggered the ongoing slide in happiness levels.
D. The amount of time spent online is related to the happiness level of US teens.
It's probably not hard for many of us to come up with specific moments that felt joyful. But the question of whether we're happy overall is much more complex. It involves weighing many factors in our lives, good and bad. And in that sense, many people—especially teens and young adults—seem unhappier than ever.
Young people, especially those in the United States, just aren't as happy as they were 10 or 15 years ago. That's according to the 2024 World Happiness Report, published by the University of Oxford in England. This annual report is based on surveys that ask people around the globe how satisfied they are with their lives. Participants also answer questions about their positive and negative emotions from the day before the survey. Good feelings include things like laughter, enjoyment and how interested a person was in the activities they did. Negative emotions focus on sadness, anger and worry. The researchers who compile(编写) these reports look at how different emotions affect people's life satisfaction.
The first report, released in 2012, used survey data from 2006 to 2010. With nearly two decades of data, scientists can now begin to track happiness trends for people of different ages or generations. It used to be that middle-aged adults were the least-happy age group. But the 2024 report flipped(翻转) that on its head: Teens in the United States are now the unhappiest group. In 2006 to 2010, young people's reported happiness levels were about 7.3 on a scale from 0 to 10. In the most recent survey they were just 6.4. That drop put young people in the United States at a rank of 62 in terms of happiness, among 143 countries. Older Americans ranked in the top 10.
That changed in 2012. That's when happiness levels began to drop, according to data from Monitoring the Future. This long-term study follows more than 1 million US teens to learn about their behaviors and emotional states as they grow into adulthood. It measures happiness on a scale from 1 (unhappiest) to 3 (happiest). Throughout the 2000s, high-school seniors showed average happiness levels around 2.09. But by 2016, that figure had dipped to 2.04. Eighth graders had a larger drop, from an average of about 2.06 to 1.98.
What triggered(触发) that ongoing slide in happiness levels? It's likely tied to smartphone and Internet use, reports Jean M. Twenge, a psychologist at San Diego State University in California. The problem with being online more isn't just cyberbullying or other negative online interactions. Rather, the more time teens spend online, the lonelier they feel, Twenge has found.
51. In writing Paragraph 1, the author aims to .
A. present an argument
B. make a comparison
C. raise a question
D. propose a definition
52. What can we learn from Paragraph 2?
A. Young people are the unhappiest in the United States.
B. The 2024 World Happiness Report was issued by the US.
C. The World Happiness Report shows how satisfied people are with their lives.
D. Researchers believe that young people 10 or 15 years ago were not happy.
53. What could be inferred from Paragraph 3?
A. The first report is based on nearly 20 years of survey data.
B. Young Americans now live in poor conditions.
C. Middle-aged Americans used to be the happiest age group.
D. Older people in the United States might be the happiest now.
54. What is the author's purpose in writing Paragraph 4?
A. To point out when the happiness levels of American teens began to decline.
B. To provide specific data on the happiness levels of American teens.
C. To help readers understand the levels of happiness among American teenagers.
D. To share data on the happiness levels of American teenagers.
55. What conclusion can we draw from the passage?
A. American teenagers are glued to their phones and the Internet.
B. Cyberbullying is a leading cause of unhappiness among American teens.
C. Negative online interactions triggered the ongoing slide in happiness levels.
D. The amount of time spent online is related to the happiness level of US teens.
答案:
51.A 推理判断题。题干意为:作者写第一段的目的是_______。根据第一段中“And in that sense, many people—especially teens and young adults—seem unhappier than ever.”可知,第一段提出了“很多人,尤其是青少年和年轻人,似乎比以往任何时候都更不幸福”的观点;结合文章内容及第二段中“Young people, especially those in the United States, just aren’t as happy as they were 10 or 15 years ago.”可知,本文主要说明了年轻人尤其是美国青少年的幸福感在下降的现象,并探讨了可能的原因。由此可推知,作者写第一段是为了提出一个论点。故选A。
52.C 推理判断题。题干意为:我们可以从第二段中得知什么?根据第二段中“This annual report is based on surveys that ask people around the globe how satisfied they are with their lives. Participants also answer questions about their positive and negative emotions from the day before the survey... The researchers who compile(编写)these reports look at how different emotions affect people’s life satisfaction.”可知,《世界幸福报告》询问全球人们对自己生活的满意度,参与者还需回答关于调查前一天的积极和消极情绪的问题,研究人员会研究不同情绪如何影响人们的生活满意度。由此可推知,《世界幸福报告》展示了人们对自己生活的满意程度。故选C。
53.D 推理判断题。题干意为:从第三段中可以推断出什么?根据第三段中“That drop put young people in the United States at a rank of 62 in terms of happiness, among 143 countries. Older Americans ranked in the top 10.”可知,美国年轻人这一群体在143个国家的幸福排名中位列第62位,而美国老年人这一群体则排在前十位。由此可推知,美国的老年人现在可能是最幸福的群体。故选D。
54.A 推理判断题。题干意为:作者写第四段的目的是什么?根据第四段中“Throughout the 2000s, high-school seniors showed average happiness levels around 2.09. But by 2016, that figure had dipped to 2.04. Eighth graders had a larger drop, from an average of about 2.06 to 1.98.”可知,作者列举了21世纪00年代,高中生和八年级学生的平均幸福水平,以及到2016年时这些数据的下降情况。由此可推知,作者写第四段是为了指出美国青少年的幸福水平是何时开始下降的。故选A。
55.D 推理判断题。题干意为:我们可以从这篇文章中得出什么结论?根据最后一段中“It’s likely tied to smartphone and Internet use... the more time teens spend online, the lonelier they feel”可知,幸福水平的持续下降可能与智能手机和互联网的使用有关,青少年上网时间越长,他们就会感觉越孤独。由此可推知,上网时间的长短与美国青少年的幸福水平有关。故选D。
52.C 推理判断题。题干意为:我们可以从第二段中得知什么?根据第二段中“This annual report is based on surveys that ask people around the globe how satisfied they are with their lives. Participants also answer questions about their positive and negative emotions from the day before the survey... The researchers who compile(编写)these reports look at how different emotions affect people’s life satisfaction.”可知,《世界幸福报告》询问全球人们对自己生活的满意度,参与者还需回答关于调查前一天的积极和消极情绪的问题,研究人员会研究不同情绪如何影响人们的生活满意度。由此可推知,《世界幸福报告》展示了人们对自己生活的满意程度。故选C。
53.D 推理判断题。题干意为:从第三段中可以推断出什么?根据第三段中“That drop put young people in the United States at a rank of 62 in terms of happiness, among 143 countries. Older Americans ranked in the top 10.”可知,美国年轻人这一群体在143个国家的幸福排名中位列第62位,而美国老年人这一群体则排在前十位。由此可推知,美国的老年人现在可能是最幸福的群体。故选D。
54.A 推理判断题。题干意为:作者写第四段的目的是什么?根据第四段中“Throughout the 2000s, high-school seniors showed average happiness levels around 2.09. But by 2016, that figure had dipped to 2.04. Eighth graders had a larger drop, from an average of about 2.06 to 1.98.”可知,作者列举了21世纪00年代,高中生和八年级学生的平均幸福水平,以及到2016年时这些数据的下降情况。由此可推知,作者写第四段是为了指出美国青少年的幸福水平是何时开始下降的。故选A。
55.D 推理判断题。题干意为:我们可以从这篇文章中得出什么结论?根据最后一段中“It’s likely tied to smartphone and Internet use... the more time teens spend online, the lonelier they feel”可知,幸福水平的持续下降可能与智能手机和互联网的使用有关,青少年上网时间越长,他们就会感觉越孤独。由此可推知,上网时间的长短与美国青少年的幸福水平有关。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看