2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年水木金卷高考模拟试卷精编英语》

第412页
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
A
There are many ways to get involved and volunteer at the National Museum of American History. Becoming a Museum Ambassador is one of them. To learn more about this volunteer program, please see the descriptions below.
Museum Ambassadors at the American History Museum are a mobile source of information that helps bridge the gap between two other volunteer groups here at the museum—information desk specialists, who provide orientation(方向) assistance when guests arrive, and volunteer docents(讲师), who provide highlights tours, facilitate hands-on demonstrations and circulate through many of our exhibitions to interact with visitors. Each year, our Museum Ambassadors help over 100,000 people get the most out of their visits by welcoming groups, circulating throughout the museum's public zones to answer basic questions, and directing visitors to programs and exhibitions of interest. The museum has also employed the Museum Ambassadors to assist with special projects and events as needed.
To learn more about what Museum Ambassadors do, check out what Larry has said, "As museum ambassadors, we get to share in the curiosity of a child, the nostalgia(怀旧) of returning visitors, the treasure hunt of students assigned to find important historical objects, and the amazement of those experiencing our eye on the nation's history for the first time. We can help recommend a meaningful museum visit just for you. There's more. We're also traffic cops when elevators and escalators break and extra eyes for museum security."
If you enjoy...
· interacting with diverse audiences, age groups and learning styles.
· working in an often busy and changing environment.
If you have...
· strong interpersonal and communication skills.
· an interest in history and communication.
If you can...
· commit to three shifts a month (weekday Ambassadors) or twice a month (weekend Ambassadors).
The museum is open 364 days a year, including weekends and holidays.
· handle frequent walking, standing, and talking.
To Apply
To learn more information about the application process, please contact Ruth Shirley.
NOTE: Acceptance into the program is subject to successful completion of an interview and background investigation.
36. Which one is the responsibility of Museum Ambassadors?
A. To receive visitors at the entrance.
B. To take full charge of museum security.
C. To direct visitors to their exhibitions of interest.
D. To help visitors with hands-on demonstrations.
37. What aspect of the role do Larry's words highlight most?
A. The physical demands of constant walking.
B. The joy of engaging with visitors' unique perspectives.
C. The need for technical repair skills.
D. The importance of academic qualifications.
38. A qualified Museum Ambassador should
.
A. enjoy communicating with people
B. speak at least two foreign languages
C. have academic background in history
D. commit to working three shifts at weekends
39. What must volunteers do before they can start working as Museum Ambassadors?
A. Pass a test on culture and history to prove knowledgeable.
B. Try working for one day to be familiar with their work.
C. Have an interview and check personal experience.
D. Give a speech to museum staff to be impressive.
40. The author writes this passage mainly to
.
A. introduce volunteer programs for teenagers
B. provide special tours to meet different needs
C. invite people to visit the American History Museum
D. attract potential applicants for Museum Ambassadors
答案: 36.C 细节理解题。题干意为:哪一项是博物馆大使的职责?根据第二段中“our Museum Ambassadors... welcoming groups,circulating throughout the museum’s public zones to answer basic questions,and directing visitors to programs and exhibitions of interest”可知,博物馆大使的职责包括欢迎游客,在博物馆的公共区域巡回且回答游客的基本问题,并引导参观者参观感兴趣的项目和展览。故选C。
37.B 推理判断题。题干意为:Larry的话最能突出这一角色的哪个方面?根据第三段中Larry所说的话可知,Larry表示博物馆大使有机会感受到孩子的好奇心、重温回访者的怀旧之情、参与学生们寻找重要历史文物的寻宝之旅并见证初访者体验我们对国家历史的关注的震撼。由此可推知,Larry的话最能突出这个角色与游客独特视角互动的乐趣。故选B。
38.A 细节理解题。题干意为:一名合格的博物馆大使应该________。根据If you enjoy...部分中“·interacting with diverse audiences,age groups and learning styles.”可知,一个合格的博物馆大使应该喜欢与人交流。故选A。
39.C 细节理解题。题干意为:志愿者在开始担任博物馆大使之前必须做些什么?根据最后一段“NOTE:Acceptance into the program is subject to successful completion of an interview and background investigation.”可知,志愿者在成为博物馆大使之前必须进行面试并核查个人经历。故选C。
40.D 写作意图题。题干意为:作者写这篇文章主要是为了________。通读全文,并根据第一段中“To learn more about this volunteer program,please see the descriptions below.”可知,本文主要介绍了博物馆大使的职责、成为博物馆大使的条件和要求,以及申请方式等信息。由此可推知,本文是为了吸引有意申请成为博物馆大使的人。故选D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭