第95页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
B
When Param Jaggi was five years old, he had a passion to take things apart to see what was inside. He started with toys and even broke a computer, which made his parents not too pleased. As he got older, he shifted from breaking things to building things, which greatly comforted his parents. In middle school, he started working on projects in his kitchen laboratory, and his first project was making biofuels.
Although Jaggi's parents initially thought his experiments were just a boyhood fancy, he remained determined to make a difference to the environment. Eventually, his parents came around and started supporting his dreams. Jaggi's interest continued as he grew up, but he focused more on solving real problems, especially those related to the environment.
At 17, Jaggi went beyond his school projects and co - founded Ecoviate, a company that uses technology to solve everyday energy and environmental problems. He planned to transform people's idea that going green is expensive, by making available a series of affordable products that are easy to use. Through Ecoviate, he designed products that could contribute to a greener future. One of his notable inventions was the "CO2ube", a device that could be attached to vehicle tailpipes to reduce carbon emissions, and it's available to many people at low prices. He also created a smartwatch that changed body heat into energy, which can be used to power up the watch as well as mobile phones.
Young Jaggi, now a third - grade college student studying engineering and economics, has become a famous eco - innovator and his company is developing promisingly. However, Jaggi's vision to save the environment goes beyond creating products. He plans to launch an online platform through Ecoviate, which will encourage young students interested in science and technology to get actively involved in innovation and
invention. Students can submit a science project online, and talk about the help that they need to make the project a reality.
4.What can we learn about Jaggi?
A. He was curious by nature.
B. He dreamed to be an engineer.
C. He always annoyed his parents.
D. He was addicted to playing toys.
5.Which of the following can best replace the underlined part “came around” in Paragraph 2?
A. Won out. B. Changed their minds.
C. Walked around. D. Paid a visit.
6.What drove Jaggi to develop affordable and user - friendly products?
A. His love for greener devices.
B. His pursuit of academic career.
C. His desire to make a difference.
D. His hope to boost green industry.
7.Why does Jaggi plan to launch an online platform?
A. To promote smart products. B. To empower young inventors.
C. To provide eco - themed courses. D. To offer environmentalists funds.
When Param Jaggi was five years old, he had a passion to take things apart to see what was inside. He started with toys and even broke a computer, which made his parents not too pleased. As he got older, he shifted from breaking things to building things, which greatly comforted his parents. In middle school, he started working on projects in his kitchen laboratory, and his first project was making biofuels.
Although Jaggi's parents initially thought his experiments were just a boyhood fancy, he remained determined to make a difference to the environment. Eventually, his parents came around and started supporting his dreams. Jaggi's interest continued as he grew up, but he focused more on solving real problems, especially those related to the environment.
At 17, Jaggi went beyond his school projects and co - founded Ecoviate, a company that uses technology to solve everyday energy and environmental problems. He planned to transform people's idea that going green is expensive, by making available a series of affordable products that are easy to use. Through Ecoviate, he designed products that could contribute to a greener future. One of his notable inventions was the "CO2ube", a device that could be attached to vehicle tailpipes to reduce carbon emissions, and it's available to many people at low prices. He also created a smartwatch that changed body heat into energy, which can be used to power up the watch as well as mobile phones.
Young Jaggi, now a third - grade college student studying engineering and economics, has become a famous eco - innovator and his company is developing promisingly. However, Jaggi's vision to save the environment goes beyond creating products. He plans to launch an online platform through Ecoviate, which will encourage young students interested in science and technology to get actively involved in innovation and
invention. Students can submit a science project online, and talk about the help that they need to make the project a reality.
4.What can we learn about Jaggi?
A. He was curious by nature.
B. He dreamed to be an engineer.
C. He always annoyed his parents.
D. He was addicted to playing toys.
5.Which of the following can best replace the underlined part “came around” in Paragraph 2?
A. Won out. B. Changed their minds.
C. Walked around. D. Paid a visit.
6.What drove Jaggi to develop affordable and user - friendly products?
A. His love for greener devices.
B. His pursuit of academic career.
C. His desire to make a difference.
D. His hope to boost green industry.
7.Why does Jaggi plan to launch an online platform?
A. To promote smart products. B. To empower young inventors.
C. To provide eco - themed courses. D. To offer environmentalists funds.
答案:
4.A 推理判断题
【定位句】When Param Jaggi was five years old, he had a passion to take things apart to see what was inside. (第一段第一句)
译文:Param Jaggi在五岁的时候,就热衷于拆解东西看看里面是什么。
【解析】根据定位句可推知,Jaggi生性好奇。故选A。
5.B 词义猜测题
【解析】根据第二段第一句中的“Although Jaggi's parents initially thought his experiments were just a boyhood fancy”可知,Jaggi的父母最初认为他的实验只是童年的爱好。再结合画线词后的“started supporting his dreams”可知,Jaggi的父母开始支持他的梦想。由此可推知,画线词所在句应表示父母最终改变想法开始支持Jaggi。A项意为“胜出”;B项意为“改变他们的想法”;C项意为“走来走去”;D项意为“拜访”。故选B。
6.C 推理判断题
【定位句】Although Jaggi's parents initially thought his experiments were just a boyhood fancy, he remained determined to make a difference to the environment. (第二段第一句)
译文:虽然Jaggi的父母最初认为他的实验只是童年爱好,但他一直坚定要为环保做出贡献。
【解析】根据定位句并结合第三段第二句“He planned to transform people's idea that going green is expensive, by making available a series of affordable products that are easy to use. ”可推知,Jaggi对改变环境的渴望促使他研发一系列价格实惠且易于使用的产品。故选C。
7.B 推理判断题
【定位句】He plans to launch an online platform through Ecoviate, which will encourage young students interested in science and technology to get actively involved in innovation and invention. (第四段第三句)
译文:他计划通过Ecoviate推出一个在线平台,该平台将鼓励对科技感兴趣的年轻学生积极参与到创新和发明中。
【解析】根据定位句可推知,Jaggi计划推出一个在线平台是为年轻的发明家赋能。故选B。
【定位句】When Param Jaggi was five years old, he had a passion to take things apart to see what was inside. (第一段第一句)
译文:Param Jaggi在五岁的时候,就热衷于拆解东西看看里面是什么。
【解析】根据定位句可推知,Jaggi生性好奇。故选A。
5.B 词义猜测题
【解析】根据第二段第一句中的“Although Jaggi's parents initially thought his experiments were just a boyhood fancy”可知,Jaggi的父母最初认为他的实验只是童年的爱好。再结合画线词后的“started supporting his dreams”可知,Jaggi的父母开始支持他的梦想。由此可推知,画线词所在句应表示父母最终改变想法开始支持Jaggi。A项意为“胜出”;B项意为“改变他们的想法”;C项意为“走来走去”;D项意为“拜访”。故选B。
6.C 推理判断题
【定位句】Although Jaggi's parents initially thought his experiments were just a boyhood fancy, he remained determined to make a difference to the environment. (第二段第一句)
译文:虽然Jaggi的父母最初认为他的实验只是童年爱好,但他一直坚定要为环保做出贡献。
【解析】根据定位句并结合第三段第二句“He planned to transform people's idea that going green is expensive, by making available a series of affordable products that are easy to use. ”可推知,Jaggi对改变环境的渴望促使他研发一系列价格实惠且易于使用的产品。故选C。
7.B 推理判断题
【定位句】He plans to launch an online platform through Ecoviate, which will encourage young students interested in science and technology to get actively involved in innovation and invention. (第四段第三句)
译文:他计划通过Ecoviate推出一个在线平台,该平台将鼓励对科技感兴趣的年轻学生积极参与到创新和发明中。
【解析】根据定位句可推知,Jaggi计划推出一个在线平台是为年轻的发明家赋能。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看