第145页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
It's not so long ago that contactless card payments were exciting and new, but the technology is already old - hat. The new, better way to pay for things in shops? By using your phone to make a contactless payment.
Because traditionally, when you have paid with a card tap(轻敲) or using a chip and pin machine, ultimately the shop you are buying from will be noting down all of your card details. 16 And this could be a problem—it means that if the shop is hacked(侵入), or plays fast and loose with its data, you could find your card number exposed to the world.
However, when you tap to pay with your device, it generates a unique ID number for that deal and sends that instead. So you can pay for your goods and the shop can get your money. 17 That is to say, phone payments are smarter.
18 If a pickpocket steals your card they can immediately use up the money. But if they get your phone, when the phone goes to pay it will typically perform a biometric check—it will ask for a finger - print or use the camera to look at your face, to check that you are who you say you are.
19 Because of this added security, the limit(限额) is typically higher than for contactless cards. In the UK, it's around £100 for most retailers—though some shops including most supermarkets let you spend much more with just a tap of the phone.
Want to give it a try? To actually set things up, go to your Wallet App and follow the instructions. 20 Then it will automatically recognise the numbers and connect with your bank. Usually you receive a text message with a special code on it. And then, well, you're done.
When you pay, hold your phone over the payment machine, and pay for your goods!
A. It helps to build the client list.
B. The set up process varies with banks.
C. No one needs to share any sensitive data.
D. It's also more effective against the threat of thefts.
E. And phone payments are increasingly convenient too.
F. Typically this starts by scanning your card with your phone.
G. Therefore, it knows which bank account to take the money from.
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
It's not so long ago that contactless card payments were exciting and new, but the technology is already old - hat. The new, better way to pay for things in shops? By using your phone to make a contactless payment.
Because traditionally, when you have paid with a card tap(轻敲) or using a chip and pin machine, ultimately the shop you are buying from will be noting down all of your card details. 16 And this could be a problem—it means that if the shop is hacked(侵入), or plays fast and loose with its data, you could find your card number exposed to the world.
However, when you tap to pay with your device, it generates a unique ID number for that deal and sends that instead. So you can pay for your goods and the shop can get your money. 17 That is to say, phone payments are smarter.
18 If a pickpocket steals your card they can immediately use up the money. But if they get your phone, when the phone goes to pay it will typically perform a biometric check—it will ask for a finger - print or use the camera to look at your face, to check that you are who you say you are.
19 Because of this added security, the limit(限额) is typically higher than for contactless cards. In the UK, it's around £100 for most retailers—though some shops including most supermarkets let you spend much more with just a tap of the phone.
Want to give it a try? To actually set things up, go to your Wallet App and follow the instructions. 20 Then it will automatically recognise the numbers and connect with your bank. Usually you receive a text message with a special code on it. And then, well, you're done.
When you pay, hold your phone over the payment machine, and pay for your goods!
A. It helps to build the client list.
B. The set up process varies with banks.
C. No one needs to share any sensitive data.
D. It's also more effective against the threat of thefts.
E. And phone payments are increasingly convenient too.
F. Typically this starts by scanning your card with your phone.
G. Therefore, it knows which bank account to take the money from.
答案:
16.G 过渡句 【解析】空格前讲当你刷卡或用刷卡机付款时,最终你购买物品的商店会记下你银行卡的所有信息。G项“因此,它知道从哪个银行账户刷钱”与上文衔接紧密,构成因果关系,符合语境。故选G。
17.C 过渡句 【解析】空格前讲当你用设备点击支付时,它会为这笔交易生成唯一的ID号并发送给你。这样的话,你可以为商品付款,商店也可以收到钱。C项“没人需要分享任何敏感数据”与上文衔接紧密,符合语境。故选C。
18.D 段首主旨句 【解析】空格后讲如果扒手偷了你的卡,他们可以立即花光所有钱。但如果他们拿到了你的手机,在手机将要付款时,它通常会进行生物识别检查,要求你提供指纹或使用摄像头查看你的脸,以检查你是否就是你所说的那个人。D项“它也能更有效地抵御盗窃威胁”能概括全段大意,符合语境。故选D。
19.E 段首主旨句 【解析】空格后讲由于安全性的增加,手机支付限额通常高于非接触式卡片。在英国,对于大多数零售商来说,限额大约是100英镑——尽管,包括大多数超市的一些商店只需点击一下手机,就能让你花更多的钱。E项“而且手机支付也越来越方便”引出下文,符合语境。故选E。
20.F 过渡句 【解析】空格后讲然后,它会自动识别号码并与你的开户行连接。F项“这通常是从用手机扫描银行卡开始的”与下文衔接紧密,符合语境。故选F。
17.C 过渡句 【解析】空格前讲当你用设备点击支付时,它会为这笔交易生成唯一的ID号并发送给你。这样的话,你可以为商品付款,商店也可以收到钱。C项“没人需要分享任何敏感数据”与上文衔接紧密,符合语境。故选C。
18.D 段首主旨句 【解析】空格后讲如果扒手偷了你的卡,他们可以立即花光所有钱。但如果他们拿到了你的手机,在手机将要付款时,它通常会进行生物识别检查,要求你提供指纹或使用摄像头查看你的脸,以检查你是否就是你所说的那个人。D项“它也能更有效地抵御盗窃威胁”能概括全段大意,符合语境。故选D。
19.E 段首主旨句 【解析】空格后讲由于安全性的增加,手机支付限额通常高于非接触式卡片。在英国,对于大多数零售商来说,限额大约是100英镑——尽管,包括大多数超市的一些商店只需点击一下手机,就能让你花更多的钱。E项“而且手机支付也越来越方便”引出下文,符合语境。故选E。
20.F 过渡句 【解析】空格后讲然后,它会自动识别号码并与你的开户行连接。F项“这通常是从用手机扫描银行卡开始的”与下文衔接紧密,符合语境。故选F。
查看更多完整答案,请扫码查看