第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
C
While we aim to avoid any appearance of baseless theories, it is noteworthy to observe the longstanding practice of putting magnets(磁铁) in cows, a phenomenon that has been carefully unfolding for years. Why are farmers putting magnets in cows?
Known as cow magnets, the devices are placed inside cattle to deal with “hardware disease”. Hardware Disease occurs after an animal eats a metallic object that then makes a hole in the wall of the reticulum, the second stomach room in ruminant animals(反刍动物). This issue arises from the natural eating behaviors of these ruminants, similar to a person at an unlimited food event—quickly and eagerly large bites without sufficient chewing. This fast - paced feeding approach makes them tend to unintentionally consume metal pieces in their food, including broken farm machinery parts, nails and wires used in fencing, for instance.
Metal objects entering the reticulum may result in infections, increased body temperatures, digestive problems, and unease for the animals. To address hardware disease, the main strategy is to prevent metal from entering the cattle's diet. Farmers have also adopted the method of placing cow magnets into the stomach using either a stomach tube or a balling gun. The cow magnet attracts such objects and prevents them from becoming fixed in the animal's tissue. These magnets, once positioned, remain within the animals throughout their lifespan, only being removed after death when the cows pass away or are processed for meat.
Moseley, a Veterinary Medicine professor, states in a hardware disease resource, “The magnet gathers foreign metallic objects, reducing the risk of making a hole in the reticulum.” Research shows a mild magnetic field affects a cow's small blood pathways, improving circulation and aiding recovery without significant impact on the cow or milk quality.
28.Why are magnets fed to cows?
A. To change feeding habits.
B. To prevent hardware disease.
C. To improve the milk quality.
D. To enhance digestive system.
29.What is the main cause of hardware disease in ruminant animals?
A. Eating without chewing.
B. Taking magnets by mistake.
C. Sufficient chewing hard food.
D. Swallowing metals accidentally.
30.What is the author's purpose in writing the passage?
A. To describe the historical practice of putting magnets in cows.
B. To deny the adoption of cow magnets to enhance cattle health.
C. To discuss the influence of a mild magnetic field on milk quality.
D. To explain the reason for using magnets to prevent hardware disease.
31.What might be a logical continuation of the passage?
A. Exploring more potential benefits of cow magnets.
B. Investigating the broader applications of magnets.
C. Discussing the alternative methods of caring for cows.
D. Evaluating the long - term effects of magnets on animals.
While we aim to avoid any appearance of baseless theories, it is noteworthy to observe the longstanding practice of putting magnets(磁铁) in cows, a phenomenon that has been carefully unfolding for years. Why are farmers putting magnets in cows?
Known as cow magnets, the devices are placed inside cattle to deal with “hardware disease”. Hardware Disease occurs after an animal eats a metallic object that then makes a hole in the wall of the reticulum, the second stomach room in ruminant animals(反刍动物). This issue arises from the natural eating behaviors of these ruminants, similar to a person at an unlimited food event—quickly and eagerly large bites without sufficient chewing. This fast - paced feeding approach makes them tend to unintentionally consume metal pieces in their food, including broken farm machinery parts, nails and wires used in fencing, for instance.
Metal objects entering the reticulum may result in infections, increased body temperatures, digestive problems, and unease for the animals. To address hardware disease, the main strategy is to prevent metal from entering the cattle's diet. Farmers have also adopted the method of placing cow magnets into the stomach using either a stomach tube or a balling gun. The cow magnet attracts such objects and prevents them from becoming fixed in the animal's tissue. These magnets, once positioned, remain within the animals throughout their lifespan, only being removed after death when the cows pass away or are processed for meat.
Moseley, a Veterinary Medicine professor, states in a hardware disease resource, “The magnet gathers foreign metallic objects, reducing the risk of making a hole in the reticulum.” Research shows a mild magnetic field affects a cow's small blood pathways, improving circulation and aiding recovery without significant impact on the cow or milk quality.
28.Why are magnets fed to cows?
A. To change feeding habits.
B. To prevent hardware disease.
C. To improve the milk quality.
D. To enhance digestive system.
29.What is the main cause of hardware disease in ruminant animals?
A. Eating without chewing.
B. Taking magnets by mistake.
C. Sufficient chewing hard food.
D. Swallowing metals accidentally.
30.What is the author's purpose in writing the passage?
A. To describe the historical practice of putting magnets in cows.
B. To deny the adoption of cow magnets to enhance cattle health.
C. To discuss the influence of a mild magnetic field on milk quality.
D. To explain the reason for using magnets to prevent hardware disease.
31.What might be a logical continuation of the passage?
A. Exploring more potential benefits of cow magnets.
B. Investigating the broader applications of magnets.
C. Discussing the alternative methods of caring for cows.
D. Evaluating the long - term effects of magnets on animals.
答案:
28.B 细节理解题
[定位句]Known as cow magnets, the devices are placed inside cattle to deal with “hardware disease”.(第二段第一句)
译文:这些装置被称为牛磁铁,它们被放置在牛体内以应对“铁器病”。
[解析]该题问的是为什么要给牛喂磁铁。通读第二、三段尤其是定位句可知,给牛喂磁铁是为了预防铁器病。故选B。
29.D 细节理解题
[定位句]This issue arises from the natural eating behaviors of these ruminants, similar to a person at an unlimited food event—quickly and eagerly large bites without sufficient chewing. This fast - paced feeding approach makes them tend to unintentionally consume metal pieces in their food, including broken farm machinery parts, nails and wires used in fencing, for instance. (第二段最后两句)
译文:这一问题源于这些反刍动物的自然进食行为,(该行为)类似于一个人处于(被提供)无限量食物的活动中−快速而急切地大口进食,没有进行充分咀嚼。这种快节奏的进食方式使它们往往会无意中吃掉(混杂在)食物中的金属碎片,例如破损的农机配件、钉子和围栏上使用的金属线。
[解析]该题问的是反刍动物得铁器病的主要原因是什么。根据定位句可知,反刍动物在没有充分咀嚼食物的情况下快速而急切地大口进食,这样往往会使它们无意中吞掉混杂在食物中的金属碎片,这正是它们得铁器病的主要原因。故选D。
30.D 写作意图题
[解析]通读全文可知,文章第一至三段介绍了在牛体内放置磁铁的原因;最后一段介绍了在牛体内放置磁铁的益处。由此可知,作者写本篇文章的目的是解释在牛体内放置磁铁来预防铁器病的原因。故选D。
31.A推理判断题
[定位句]Research shows a mild magnetic field affects a cow's small blood pathways, improving circulation and aiding recovery without significant impact on the cow or milk quality.(最后一段最后一句)
译文:研究表明,弱磁场会影响牛的小血管,改善血液循环,帮助恢复,而不会对牛或牛奶质量产生重大影响。
[解析]该题问的是符合逻辑的文章续写部分可能是什么。最后一段主要讲牛磁铁的好处,且定位句进一步介绍了弱磁场的作用,由此可推知,下文可能会探索牛磁铁的更多潜在好处。故选A。
[定位句]Known as cow magnets, the devices are placed inside cattle to deal with “hardware disease”.(第二段第一句)
译文:这些装置被称为牛磁铁,它们被放置在牛体内以应对“铁器病”。
[解析]该题问的是为什么要给牛喂磁铁。通读第二、三段尤其是定位句可知,给牛喂磁铁是为了预防铁器病。故选B。
29.D 细节理解题
[定位句]This issue arises from the natural eating behaviors of these ruminants, similar to a person at an unlimited food event—quickly and eagerly large bites without sufficient chewing. This fast - paced feeding approach makes them tend to unintentionally consume metal pieces in their food, including broken farm machinery parts, nails and wires used in fencing, for instance. (第二段最后两句)
译文:这一问题源于这些反刍动物的自然进食行为,(该行为)类似于一个人处于(被提供)无限量食物的活动中−快速而急切地大口进食,没有进行充分咀嚼。这种快节奏的进食方式使它们往往会无意中吃掉(混杂在)食物中的金属碎片,例如破损的农机配件、钉子和围栏上使用的金属线。
[解析]该题问的是反刍动物得铁器病的主要原因是什么。根据定位句可知,反刍动物在没有充分咀嚼食物的情况下快速而急切地大口进食,这样往往会使它们无意中吞掉混杂在食物中的金属碎片,这正是它们得铁器病的主要原因。故选D。
30.D 写作意图题
[解析]通读全文可知,文章第一至三段介绍了在牛体内放置磁铁的原因;最后一段介绍了在牛体内放置磁铁的益处。由此可知,作者写本篇文章的目的是解释在牛体内放置磁铁来预防铁器病的原因。故选D。
31.A推理判断题
[定位句]Research shows a mild magnetic field affects a cow's small blood pathways, improving circulation and aiding recovery without significant impact on the cow or milk quality.(最后一段最后一句)
译文:研究表明,弱磁场会影响牛的小血管,改善血液循环,帮助恢复,而不会对牛或牛奶质量产生重大影响。
[解析]该题问的是符合逻辑的文章续写部分可能是什么。最后一段主要讲牛磁铁的好处,且定位句进一步介绍了弱磁场的作用,由此可推知,下文可能会探索牛磁铁的更多潜在好处。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看