第211页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
What is PayQuick?
PayQuick is a fast payment service for shopping in the biggest supermarket in UK—Tesco. It allows you to add your credit or debit card details to the App so you can use your smartphone to pay for your shopping with just one scan, which means you can go wallet - free in all UK Tesco stores.
What are the benefits?
●Collect your Tesco points automatically.
●Pay for your weekly shopping up to £250.
●Use PayQuick offline, even with no signal.
●Track your spending in Tesco.
However, only one qualifying deal per week will collect the extra Tesco points. Additional payments in the same week won’t receive extra points. Tesco points will be added to your future Tesco points statement.
How to get your PayQuick?
Available to new customers who sign up by 3rd March 2024, the PayQuick App can be downloaded from the App Store or our official website. Once you have the App on your phone, register your personal details on the App to get an account. Note that for each customer, only one account is allowed and a family shared account will not be acknowledged. Finally, with all the preparation work done, you’ll be ready to shop using just your phone.
Plus, there’s no need to worry about your bank details being stored on your phone—they’re all securely protected in our data centers. So not only is it quicker and easier, it’s safer than going shopping with your wallet as well.
1.If customers use PayQuick in UK Tesco stores, they can _________.
A. purchase things only offline
B. get their Tesco points automatically
C. keep track of their daily spending
D. pay for their shopping without limit
2.Which is NOT a must for PayQuick users?
A. To register by 3rd March 2024.
B. To download the PayQuick App.
C. To bring their phones with them.
D. To share the account with their family.
3.What is the author’s intention of writing this passage?
A. To ensure the safety of PayQuick.
B. To stress the importance of PayQuick.
C. To popularize the use of PayQuick.
D. To illustrate the application of PayQuick.
A
What is PayQuick?
PayQuick is a fast payment service for shopping in the biggest supermarket in UK—Tesco. It allows you to add your credit or debit card details to the App so you can use your smartphone to pay for your shopping with just one scan, which means you can go wallet - free in all UK Tesco stores.
What are the benefits?
●Collect your Tesco points automatically.
●Pay for your weekly shopping up to £250.
●Use PayQuick offline, even with no signal.
●Track your spending in Tesco.
However, only one qualifying deal per week will collect the extra Tesco points. Additional payments in the same week won’t receive extra points. Tesco points will be added to your future Tesco points statement.
How to get your PayQuick?
Available to new customers who sign up by 3rd March 2024, the PayQuick App can be downloaded from the App Store or our official website. Once you have the App on your phone, register your personal details on the App to get an account. Note that for each customer, only one account is allowed and a family shared account will not be acknowledged. Finally, with all the preparation work done, you’ll be ready to shop using just your phone.
Plus, there’s no need to worry about your bank details being stored on your phone—they’re all securely protected in our data centers. So not only is it quicker and easier, it’s safer than going shopping with your wallet as well.
1.If customers use PayQuick in UK Tesco stores, they can _________.
A. purchase things only offline
B. get their Tesco points automatically
C. keep track of their daily spending
D. pay for their shopping without limit
2.Which is NOT a must for PayQuick users?
A. To register by 3rd March 2024.
B. To download the PayQuick App.
C. To bring their phones with them.
D. To share the account with their family.
3.What is the author’s intention of writing this passage?
A. To ensure the safety of PayQuick.
B. To stress the importance of PayQuick.
C. To popularize the use of PayQuick.
D. To illustrate the application of PayQuick.
答案:
1.B 细节理解题
【解析】根据 What are the benefits?部分第一点“Collect your Tesco points automatically.”可知,如果顾客在Tesco超市里使用PayQuick,他们可以自动获得Tesco积分。故选B。
2.D 细节理解题
【定位句】Note that for each customer, only one account is allowed and a family shared account will not be acknowledged. (倒数第二段第三句)
译文:请注意,每位顾客只能有一个账户,家庭共享账户不会被认可。
【解析】根据定位句可知,PayQuick不会承认家庭共享账户,即PayQuick用户不必与家人共享账户。故选D。
3.C 写作意图题
【解析】通读全文可知,本文主要介绍了一种新型快捷支付方式PayQuick的好处以及如何获得账户。由此可推知,作者写本文是为了推广使用PayQuick。故选C。
【解析】根据 What are the benefits?部分第一点“Collect your Tesco points automatically.”可知,如果顾客在Tesco超市里使用PayQuick,他们可以自动获得Tesco积分。故选B。
2.D 细节理解题
【定位句】Note that for each customer, only one account is allowed and a family shared account will not be acknowledged. (倒数第二段第三句)
译文:请注意,每位顾客只能有一个账户,家庭共享账户不会被认可。
【解析】根据定位句可知,PayQuick不会承认家庭共享账户,即PayQuick用户不必与家人共享账户。故选D。
3.C 写作意图题
【解析】通读全文可知,本文主要介绍了一种新型快捷支付方式PayQuick的好处以及如何获得账户。由此可推知,作者写本文是为了推广使用PayQuick。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看