第107页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
C
High in the Swiss Alps and the Arctic, scientists have discovered microbes(微生物) that can digest plastics—importantly, without the need to apply extra heat. Their findings, published in the journal Frontiers in Microbiology, could one day improve plastic recycling.
It's no secret that plastic pollution is still a big, global issue. Since its production exploded during and after World War Ⅱ, humans have created more than 9.1 billion tons of plastic—and researchers estimate that less than one tenth of the resulting waste has been recycled. To make matters worse, the most common recycling option—when plastic is washed, processed and turned into new products—doesn't actually reduce waste: The recycled materials are often of lower quality and might later end up in a landfill all the same.
So, researchers are looking for solutions to the plastics problem that go beyond conventional recycling—and one process they've experimented with is breaking down plastics using microbes. But the known plastic - digesting microbes can only do so at warm temperatures above 85 degrees Fahrenheit. When done at an industrial scale, the amount of energy needed to generate that much heat makes the process give off more carbon—and cost more money.
But the microbes found in the Arctic and Swiss Alps can function at cooler temperatures: They were able to break down biodegradable(可生物降解的) plastics at 59 degrees Fahrenheit. In the new study, co - author Joel Rüthi and his colleagues discovered that of the total 34 types of microbes examined, 19 were successfully able to break down a form of plastic called polyester - polyurethane, and 17 could break down two types of biodegradable plastic mixtures.
Unfortunately, the plastics that the microbes partially degraded represent a “really small amount of plastics in circulation”, said Gavin Lear, an environmental microbiologist, who was not involved in the study. Lear acknowledged that using natural microbes can provide a head start when it comes to designing a strategy for bio - recycling. “If we move away from the conventional nonbiodegradable materials, and we start to use more of these biodegradable plastics, then it's good that we know how to degrade them more quickly so they're less of an environmental problem,” he concluded.
28.What do we know about the conventional recycling?
A. It does not live up to expectations.
B. It contributes to more waste.
C. It is not as popular as before.
D. It ensures new product quality.
29.Which best describes the method of using the microbes in the previous studies?
A. Impractical.
B. Pioneering.
C. Reliable.
D. Invaluable.
30.Why is the new study mentioned in Paragraph 4?
A. To prove the microbes have an obvious taste preference.
B. To show the finding opens doors to a more efficient system.
C. To clarify how the process of breaking down plastics works.
D. To explain why bio - recycling is better than conventional recycling.
31.What do the underlined words “head start” in Paragraph 5 mean?
A. Reward.
B. Criterion.
C. Protection.
D. Advantage.
High in the Swiss Alps and the Arctic, scientists have discovered microbes(微生物) that can digest plastics—importantly, without the need to apply extra heat. Their findings, published in the journal Frontiers in Microbiology, could one day improve plastic recycling.
It's no secret that plastic pollution is still a big, global issue. Since its production exploded during and after World War Ⅱ, humans have created more than 9.1 billion tons of plastic—and researchers estimate that less than one tenth of the resulting waste has been recycled. To make matters worse, the most common recycling option—when plastic is washed, processed and turned into new products—doesn't actually reduce waste: The recycled materials are often of lower quality and might later end up in a landfill all the same.
So, researchers are looking for solutions to the plastics problem that go beyond conventional recycling—and one process they've experimented with is breaking down plastics using microbes. But the known plastic - digesting microbes can only do so at warm temperatures above 85 degrees Fahrenheit. When done at an industrial scale, the amount of energy needed to generate that much heat makes the process give off more carbon—and cost more money.
But the microbes found in the Arctic and Swiss Alps can function at cooler temperatures: They were able to break down biodegradable(可生物降解的) plastics at 59 degrees Fahrenheit. In the new study, co - author Joel Rüthi and his colleagues discovered that of the total 34 types of microbes examined, 19 were successfully able to break down a form of plastic called polyester - polyurethane, and 17 could break down two types of biodegradable plastic mixtures.
Unfortunately, the plastics that the microbes partially degraded represent a “really small amount of plastics in circulation”, said Gavin Lear, an environmental microbiologist, who was not involved in the study. Lear acknowledged that using natural microbes can provide a head start when it comes to designing a strategy for bio - recycling. “If we move away from the conventional nonbiodegradable materials, and we start to use more of these biodegradable plastics, then it's good that we know how to degrade them more quickly so they're less of an environmental problem,” he concluded.
28.What do we know about the conventional recycling?
A. It does not live up to expectations.
B. It contributes to more waste.
C. It is not as popular as before.
D. It ensures new product quality.
29.Which best describes the method of using the microbes in the previous studies?
A. Impractical.
B. Pioneering.
C. Reliable.
D. Invaluable.
30.Why is the new study mentioned in Paragraph 4?
A. To prove the microbes have an obvious taste preference.
B. To show the finding opens doors to a more efficient system.
C. To clarify how the process of breaking down plastics works.
D. To explain why bio - recycling is better than conventional recycling.
31.What do the underlined words “head start” in Paragraph 5 mean?
A. Reward.
B. Criterion.
C. Protection.
D. Advantage.
答案:
C
28.A 细节理解题
【定位句】To make matters worse, the most common recycling option—when plastic is washed, processed and turned into new products—doesn't actually reduce waste: The recycled materials are often of lower quality and might later end up in a landfill all the same.(第二段最后一句)
译文:更糟糕的是,最常见的回收方式——将塑料清洗、加工和转化成新产品——实际上并不能真正减少废弃物:回收的材料通常质量较差,之后可能最终还是会进入垃圾填埋场。
【解析】该题问的是我们对传统的回收(方式)了解到什么。根据定位句可知,传统回收方式并没有达到人们的预期。故选A。
29.A 推理判断题
【定位句】But the known plastic - digesting microbes can only do so at warm temperatures above 85 degrees Fahrenheit.(第三段第二句)
译文:但已知的能消化塑料的微生物只能在85华氏度以上的暖和温度下才能这样做(降解塑料)。
【解析】该题问的是哪一项最能描述之前研究中使用微生物的方法。A项意为“不切实际的”;B项意为“开拓性的”;C项意为“可靠的”;D项意为“极有用的”。根据定位句可推知,之前研究中使用微生物的方法是不切实际的。故选A。
30.B 推理判断题
【定位句】But the microbes found in the Arctic and Swiss Alps can function at cooler temperatures: They were able to break down biodegradable(可生物降解的) plastics at 59 degrees Fahrenheit.(第四段第一句)
译文:但在北极和瑞士阿尔卑斯山发现的微生物可以在较低的温度下发挥作用:它们能在59华氏度的温度下分解可生物降解的塑料。
【解析】该题问的是为什么在第四段提到了这项新研究。根据定位句可推知,提到这项新研究是为了证明这一发现为一种更高效降解塑料的方法打开了大门。故选B。
31.D 词义猜测题
【定位句】“If we move away from the conventional non - biodegradable materials, and we start to use more of these biodegradable plastics, then it's good that we know how to degrade them more quickly so they're less of an environmental problem,” he concluded.(第五段最后一句)
译文:他推断,“如果我们不再使用传统的不可生物降解材料,转而开始更多地使用这种可生物降解塑料,好的方面是我们会了解如何更快地降解它们,从而减少其对环境造成的问题。”
【解析】A项意为“奖励”;B项意为“标准”;C项意为“保护”;D项意为“优势”。根据定位句可知,画线短语所在句表示Lear认为在提到设计生物回收策略时,利用天然微生物可以提供一个良好的开端。由此可推知,画线短语应意为“有利的开端”,与D项意思相近。故选D。
28.A 细节理解题
【定位句】To make matters worse, the most common recycling option—when plastic is washed, processed and turned into new products—doesn't actually reduce waste: The recycled materials are often of lower quality and might later end up in a landfill all the same.(第二段最后一句)
译文:更糟糕的是,最常见的回收方式——将塑料清洗、加工和转化成新产品——实际上并不能真正减少废弃物:回收的材料通常质量较差,之后可能最终还是会进入垃圾填埋场。
【解析】该题问的是我们对传统的回收(方式)了解到什么。根据定位句可知,传统回收方式并没有达到人们的预期。故选A。
29.A 推理判断题
【定位句】But the known plastic - digesting microbes can only do so at warm temperatures above 85 degrees Fahrenheit.(第三段第二句)
译文:但已知的能消化塑料的微生物只能在85华氏度以上的暖和温度下才能这样做(降解塑料)。
【解析】该题问的是哪一项最能描述之前研究中使用微生物的方法。A项意为“不切实际的”;B项意为“开拓性的”;C项意为“可靠的”;D项意为“极有用的”。根据定位句可推知,之前研究中使用微生物的方法是不切实际的。故选A。
30.B 推理判断题
【定位句】But the microbes found in the Arctic and Swiss Alps can function at cooler temperatures: They were able to break down biodegradable(可生物降解的) plastics at 59 degrees Fahrenheit.(第四段第一句)
译文:但在北极和瑞士阿尔卑斯山发现的微生物可以在较低的温度下发挥作用:它们能在59华氏度的温度下分解可生物降解的塑料。
【解析】该题问的是为什么在第四段提到了这项新研究。根据定位句可推知,提到这项新研究是为了证明这一发现为一种更高效降解塑料的方法打开了大门。故选B。
31.D 词义猜测题
【定位句】“If we move away from the conventional non - biodegradable materials, and we start to use more of these biodegradable plastics, then it's good that we know how to degrade them more quickly so they're less of an environmental problem,” he concluded.(第五段最后一句)
译文:他推断,“如果我们不再使用传统的不可生物降解材料,转而开始更多地使用这种可生物降解塑料,好的方面是我们会了解如何更快地降解它们,从而减少其对环境造成的问题。”
【解析】A项意为“奖励”;B项意为“标准”;C项意为“保护”;D项意为“优势”。根据定位句可知,画线短语所在句表示Lear认为在提到设计生物回收策略时,利用天然微生物可以提供一个良好的开端。由此可推知,画线短语应意为“有利的开端”,与D项意思相近。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看