2025年高考模拟试题汇编高中英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高考模拟试题汇编高中英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年高考模拟试题汇编高中英语》

第190页
B
Kristin Schell is the founder of The Turquoise Table, a movement of ordinary people who want to create community right in their own front yards. Ten years ago, she and her family moved to a new home in Austin, Texas.
One day, Kristin tried to connect with her new neighbors by hosting a party. She bought a few picnic tables but the delivery driver set one table down in her front yard by mistake. “After the party, I painted the table turquoise—my favorite color—and put it in the front yard, just a few feet from the sidewalk,” she says.
That turquoise table became the place where Kristin and her kids hung out. They played games, did crafts and ate snacks. “We got intentional about where we spent our time,” Kristin says. “We became ‘front yard people’.”
Neighbors began to stop by to introduce themselves and sit down for a chat. Kristin invited people to join her at the table for coffee or iced tea. Then neighbors asked Kristin if their family could put a picnic table in their front yard too. A movement was born. “It was a simple way to slow down and connect with others,” she says. The turquoise table was inviting and had a shared feel.
People often hesitate to invite others into their homes. They think their house is too messy, it’s not big enough or they don’t have enough time. “Our perfectionism can cause us to miss out on the joy of connecting with others,” Kristin says. Her picnic table takes away the excuses—and the pressure.
She likes how it enables her to take a small step toward easing loneliness and building relationships in her community. “People’s greatest need is to know that they are loved and that they belong,” she says.
A decade after their Texas beginnings, thousands of Turquoise Tables exist in all 50 states and in 13 countries around the world. Not all of them are actually turquoise. “No matter what color it is, it’s a friendship table,” Kristin says.
24.Why did Kristin Schell start the movement?
A. To host more parties in her front yard.
B. To entertain her friends and neighbors.
C. To engage with people in the neighborhood.
D. To create harmonious communities worldwide.
25.Which of the following words best describe Kristin Schell according to the text?
A. Creative and sociable. B. Friendly and humorous.
C. Generous and ambitious. D. Cautious and responsible.
26.What can be inferred from the text?
A. People don’t like others to step into their houses.
B. The campaign has a big impact at home and abroad.
C. Kristin Schell bought the turquoise table to host a party.
D. People feel unwilling to join in the front yard chat at first.
27.Which of the following is a suitable title for the text?
A. Love Your Neighbors
B. An Amazing Woman
C. Happy Front Yard Time
D. Tables Where All Are Welcome
答案: 24.C 细节理解题
【定位句】Kristin Schell is the founder of The Turquoise Table, a movement of ordinary people who want to create community right in their own front yards.(第一段第一句)
译文:Kristin Schell是绿松石桌(运动)的创始人,这是一项普通人想在自家前院创建社区的运动。
【解析】根据定位句并结合第四段倒数第二句“‘It was a simple way to slow down and connect with others,’ she says.”可知,Kristin Schell发起这项运动是为了与邻居建立联系。故选C。
25.A 推理判断题
【定位句】①Kristin Schell is the founder of The Turquoise Table...(第一段第一句)
译文:Kristin Schell是绿松石桌(运动)的创始人……
②One day, Kristin tried to connect with her new neighbors by hosting a party.(第二段第一句)
译文:一天,Kristin试图通过举办一个聚会来与她的新邻居们建立联系。
③Kristin invited people to join her at the table for coffee or iced tea.(第四段第二句)
译文:Kristin邀请人们和她一起坐在桌子旁喝咖啡或冰茶。
【解析】通读全文尤其是定位句可推知,Kristin是一个富有创造力,且热情、好交际的人。故选A。
26.B 细节理解题
【定位句】A decade after their Texas beginnings, thousands of Turquoise Tables exist in all 50 states and in 13 countries around the world.(最后一段第一句)
译文:从德克萨斯州开始的十年后,成千上万张绿松石桌已遍布美国50个州和全球13个国家。
【解析】根据定位句可知,这项运动在国内外都有很大的影响力。故选B。
27.D 标题概括题
【定位句】Kristin Schell is the founder of The Turquoise Table, a movement of ordinary people who want to create community right in their own front yards.(第一段第一句)
译文:Kristin Schell是绿松石桌(运动)的创始人,这是一项普通人想在自家前院建立社区的运动。
【解析】通读全文尤其是定位句可知,本文主要讲述了绿松石桌促进了人们之间的交流,拉近了人与人之间的距离。D项“欢迎所有人的桌子”能概括文章大意,适合做本文的标题。故选D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭