第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
- 第256页
- 第257页
- 第258页
- 第259页
- 第260页
- 第261页
- 第262页
- 第263页
- 第264页
- 第265页
- 第266页
- 第267页
- 第268页
- 第269页
- 第270页
- 第271页
- 第272页
- 第273页
- 第274页
- 第275页
- 第276页
- 第277页
- 第278页
- 第279页
- 第280页
- 第281页
- 第282页
- 第283页
- 第284页
第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。
A
Virtual Career Fair for Teachers and K - 12 Staff
Still looking for a great job? Attend the Virtual Career Fair on Thursday, June 6. You'll find employers from across the country ready to meet you virtually and hire you right now. Jumpstart your search in an hour or less to find the perfect position for the 2024 - 2025 school year. Sign - up is easy and free.
Since teachers and staff are in such high demand, there is a bonus for you to attend this event. Five attendees who visit with at least 2 recruiters (招聘官) will be chosen at random to receive a $100 Amazon gift card.Note: This event is NOT for those seeking visa sponsorship.Here's what you can expect:· Chat directly with recruiters who are actively hiring using text or video.· Hundreds of jobs for teachers, support staff and principals.· Wide varieties of organizations—large urban districts, charter schools, virtual schools, and more.· Fast progress on your job search. A small investment of your time will yield quick results.Access from any device. Use your computer, phone, or tablet.Review the participating school districts and companies, and sign up now to attend the Virtual Career Fair on June 6, between 2 p. m. and 6 p. m. ET (11 a. m. -3 p. m. PT).It will only take you 4 minutes to register, so click the red REGISTER button and do it now.
21.Who might be interested in the Virtual Career Fair?
A. A graduate majoring in Education.
B. A woman seeking visa sponsorship.
C. A manager looking for investment.
D. A teacher in need of school supplies.
22.What can you anticipate from the Virtual Career Fair?
A. A guaranteed job offer.
B. A face - to - face interview.
C. Five $100 Amazon gift cards.
D. Direct communication with recruiters.
23.Where does this text probably come from?
A. A website. B. A newspaper.
C. A magazine. D. A textbook.
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。
A
Virtual Career Fair for Teachers and K - 12 Staff
Still looking for a great job? Attend the Virtual Career Fair on Thursday, June 6. You'll find employers from across the country ready to meet you virtually and hire you right now. Jumpstart your search in an hour or less to find the perfect position for the 2024 - 2025 school year. Sign - up is easy and free.
Since teachers and staff are in such high demand, there is a bonus for you to attend this event. Five attendees who visit with at least 2 recruiters (招聘官) will be chosen at random to receive a $100 Amazon gift card.Note: This event is NOT for those seeking visa sponsorship.Here's what you can expect:· Chat directly with recruiters who are actively hiring using text or video.· Hundreds of jobs for teachers, support staff and principals.· Wide varieties of organizations—large urban districts, charter schools, virtual schools, and more.· Fast progress on your job search. A small investment of your time will yield quick results.Access from any device. Use your computer, phone, or tablet.Review the participating school districts and companies, and sign up now to attend the Virtual Career Fair on June 6, between 2 p. m. and 6 p. m. ET (11 a. m. -3 p. m. PT).It will only take you 4 minutes to register, so click the red REGISTER button and do it now.
21.Who might be interested in the Virtual Career Fair?
A. A graduate majoring in Education.
B. A woman seeking visa sponsorship.
C. A manager looking for investment.
D. A teacher in need of school supplies.
22.What can you anticipate from the Virtual Career Fair?
A. A guaranteed job offer.
B. A face - to - face interview.
C. Five $100 Amazon gift cards.
D. Direct communication with recruiters.
23.Where does this text probably come from?
A. A website. B. A newspaper.
C. A magazine. D. A textbook.
答案:
A
体裁:应用文 主题语境:人与自我——做人与做事——教职人员虚拟招聘会
【文章大意】文章主要介绍了2024至2025学年教职人员虚拟招聘会的相关信息。
21.A 推理判断题
【定位句】Hundreds of jobs for teachers, support staff and principals. (Here’s what you can expect部分第二句)
译文:数百个教师、后勤人员和校长的工作岗位。
【解析】根据定位句并结合标题“Virtual Career Fair for Teachers and K-12 Staff”可知,虚拟招聘会的对象是教师以及K-12(基础教育阶段的通称)员工。由此可推知,教育专业的毕业生可能会对这个虚拟招聘会感兴趣。故选A。
22.D 细节理解题
【定位句】Chat directly with recruiters who are actively hiring using text or video. (Here’s what you can expect部分第一句)
译文:直接与正在积极招聘的招聘官用短信或视频聊天。
【解析】根据定位句可推知,应聘者可以和招聘官直接交流。故选D。
23.A 文章出处题
【定位句】It will only take you 4 minutes to register, so click the red REGISTER button and do it now. (最后一段)
译文:注册只需要4分钟,所以点击红色的注册按钮,现在就注册吧。
【解析】根据定位句可推知,这篇文章可能来自网站。故选A。
亮点句积累:Five attendees who visit with at least 2 recruiters (招聘官) will be chosen at random to receive a $ 100 Amazon gift card. (第二段第二句)
译文:随机选出五名与至少两位招聘官聊天的参与者,他们将获得价值100美元的亚马逊礼品卡。
重点词汇与短语:attendee n. 出席者,在场者 sponsorship n. 赞助,赞助款 principal n. 校长 in high demand 需求旺盛 at random 随机地 wide varieties of 种类繁多的
一词多义:yield(Here’s what you can expect部分第四句)
(1) v. 出产(作物),产生(收益、效益等),提供·Higher-rate deposit accounts yield good returns. 高利率的存款会产生丰厚的收益。
(2) v. 屈服,让步·I yielded to temptation and had a chocolate bar. 我经不住诱惑,吃了一大块巧克力。
(3)n. 产量,产出·Last year, their orange yield was nearly 40 tons. 去年,他们的柑橘产量接近40吨。
体裁:应用文 主题语境:人与自我——做人与做事——教职人员虚拟招聘会
【文章大意】文章主要介绍了2024至2025学年教职人员虚拟招聘会的相关信息。
21.A 推理判断题
【定位句】Hundreds of jobs for teachers, support staff and principals. (Here’s what you can expect部分第二句)
译文:数百个教师、后勤人员和校长的工作岗位。
【解析】根据定位句并结合标题“Virtual Career Fair for Teachers and K-12 Staff”可知,虚拟招聘会的对象是教师以及K-12(基础教育阶段的通称)员工。由此可推知,教育专业的毕业生可能会对这个虚拟招聘会感兴趣。故选A。
22.D 细节理解题
【定位句】Chat directly with recruiters who are actively hiring using text or video. (Here’s what you can expect部分第一句)
译文:直接与正在积极招聘的招聘官用短信或视频聊天。
【解析】根据定位句可推知,应聘者可以和招聘官直接交流。故选D。
23.A 文章出处题
【定位句】It will only take you 4 minutes to register, so click the red REGISTER button and do it now. (最后一段)
译文:注册只需要4分钟,所以点击红色的注册按钮,现在就注册吧。
【解析】根据定位句可推知,这篇文章可能来自网站。故选A。
亮点句积累:Five attendees who visit with at least 2 recruiters (招聘官) will be chosen at random to receive a $ 100 Amazon gift card. (第二段第二句)
译文:随机选出五名与至少两位招聘官聊天的参与者,他们将获得价值100美元的亚马逊礼品卡。
重点词汇与短语:attendee n. 出席者,在场者 sponsorship n. 赞助,赞助款 principal n. 校长 in high demand 需求旺盛 at random 随机地 wide varieties of 种类繁多的
一词多义:yield(Here’s what you can expect部分第四句)
(1) v. 出产(作物),产生(收益、效益等),提供·Higher-rate deposit accounts yield good returns. 高利率的存款会产生丰厚的收益。
(2) v. 屈服,让步·I yielded to temptation and had a chocolate bar. 我经不住诱惑,吃了一大块巧克力。
(3)n. 产量,产出·Last year, their orange yield was nearly 40 tons. 去年,他们的柑橘产量接近40吨。
查看更多完整答案,请扫码查看