第123页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
Cloze 1(2024长沙一模)
“Doctor” Molly
Molly’s mother was worried. As she packed for her business trip to England, Molly stood beside her with a notebook and a pencil.

“Do you have your passport, Mom? You should be at the airport two 1 early.”
1.A.hours B.days C.weeks
“Yes, Molly, thanks for trying to help, but I’m worried about your father,” replied her mother. “He isn’t 2 well, and I have to go on this trip. Please take good care of him while I’m away.”
2.A.smiling B.feeling C.jumping
“I’ll be a good ‘doctor’ and 3 him, Mom. Just like you look after me,” Molly said.
3.A.look after B.wait for C.laugh at
Soon, Molly’s mother left for the 4 .
4.A.school B.hospital C.airport
The next morning, Molly’s father came to the breakfast table. He didn’t look 5 . “How do you feel, Dad?” Molly asked.
5.A.ill B.well C.kind
“I have a bad earache. I think I’m sick,” her father answered.
“Then you should 6 some medicine and go back to bed,” said Molly. “I’m going to take care of you all day.”
6.A.buy B.sell C.take
“I don’t think so, Molly. I’ve got things to do,” replied her father.
At 5:00 in the afternoon, the phone rang. Molly 7 , “Hello! This is ‘Doctor’ Molly speaking.”
7.A.picked up B.ran away C.went out
“Molly, it’s Mom. How’s your dad?”
“He’s just fine, Mom. His fever is gone; his headache is gone; his earache is gone. He’s watching TV and drinking orange juice.”
“That’s great! I was so 8 . Good job, Molly,” replied her mother.
8.A.relaxed B.excited C.worried
“You’re welcome, Mom. And the cell phone says that it’s 3:00 p.m. here, so it’s 8:00 a.m. in London. You should eat some 9 .”
9.A.breakfast B.lunch C.dinner
“Ha! Thank you, Molly, and I’d like to say that you are a good student and a good ‘doctor’ as well,” replied her mother 10 .
10.A.happily B.sadly C.angrily
“Doctor” Molly
Molly’s mother was worried. As she packed for her business trip to England, Molly stood beside her with a notebook and a pencil.
“Do you have your passport, Mom? You should be at the airport two 1 early.”
1.A.hours B.days C.weeks
“Yes, Molly, thanks for trying to help, but I’m worried about your father,” replied her mother. “He isn’t 2 well, and I have to go on this trip. Please take good care of him while I’m away.”
2.A.smiling B.feeling C.jumping
“I’ll be a good ‘doctor’ and 3 him, Mom. Just like you look after me,” Molly said.
3.A.look after B.wait for C.laugh at
Soon, Molly’s mother left for the 4 .
4.A.school B.hospital C.airport
The next morning, Molly’s father came to the breakfast table. He didn’t look 5 . “How do you feel, Dad?” Molly asked.
5.A.ill B.well C.kind
“I have a bad earache. I think I’m sick,” her father answered.
“Then you should 6 some medicine and go back to bed,” said Molly. “I’m going to take care of you all day.”
6.A.buy B.sell C.take
“I don’t think so, Molly. I’ve got things to do,” replied her father.
At 5:00 in the afternoon, the phone rang. Molly 7 , “Hello! This is ‘Doctor’ Molly speaking.”
7.A.picked up B.ran away C.went out
“Molly, it’s Mom. How’s your dad?”
“He’s just fine, Mom. His fever is gone; his headache is gone; his earache is gone. He’s watching TV and drinking orange juice.”
“That’s great! I was so 8 . Good job, Molly,” replied her mother.
8.A.relaxed B.excited C.worried
“You’re welcome, Mom. And the cell phone says that it’s 3:00 p.m. here, so it’s 8:00 a.m. in London. You should eat some 9 .”
9.A.breakfast B.lunch C.dinner
“Ha! Thank you, Molly, and I’d like to say that you are a good student and a good ‘doctor’ as well,” replied her mother 10 .
10.A.happily B.sadly C.angrily
答案:
<答案速查>
1—5 ABACB 6—10 CACAA
语篇解读 本文是一篇记叙文,主要讲述了Molly在妈妈出差时认真照顾爸爸的事。
1.A 结合常识可知,是提前两小时到机场。故选A。
2.B 根据“Please take good care of him”可知,Molly的爸爸感觉不舒服。故选B。
3.A look after照顾;wait for等待;laugh at嘲笑。根据妈妈说的“Please take good care of him”可知,此处指Molly说她会照顾爸爸。故选A。
4.C 根据“You should be at the airport two...early.”可知,妈妈出发去了机场。故选C。
5.B 根据下文的“I have a bad earache.”可知,爸爸脸色不太好。故选B。
6.C 根据爸爸说的“I think I'm sick”可知,此处Molly让他吃药。take some medicine“吃药”。故选C。
7.A pick up捡起,接电话;run away逃跑;go out出去。表示接电话用pick up。故选A。
8.C 根据上文“Yes,Molly,thanks for trying to help,but I'm worried about your father”和妈妈打电话开始时问的“How's your dad?”可知,妈妈很担心爸爸。故选C。
9.A 根据“it's 8:00 a.m. in London”可知,Molly提醒在伦敦的妈妈吃早餐。故选A。
10.A 根据“Ha! Thank you,Molly,and I'd like to say that you are a good student and a good ‘doctor’ as well”可知,妈妈很高兴。故选A。
1—5 ABACB 6—10 CACAA
语篇解读 本文是一篇记叙文,主要讲述了Molly在妈妈出差时认真照顾爸爸的事。
1.A 结合常识可知,是提前两小时到机场。故选A。
2.B 根据“Please take good care of him”可知,Molly的爸爸感觉不舒服。故选B。
3.A look after照顾;wait for等待;laugh at嘲笑。根据妈妈说的“Please take good care of him”可知,此处指Molly说她会照顾爸爸。故选A。
4.C 根据“You should be at the airport two...early.”可知,妈妈出发去了机场。故选C。
5.B 根据下文的“I have a bad earache.”可知,爸爸脸色不太好。故选B。
6.C 根据爸爸说的“I think I'm sick”可知,此处Molly让他吃药。take some medicine“吃药”。故选C。
7.A pick up捡起,接电话;run away逃跑;go out出去。表示接电话用pick up。故选A。
8.C 根据上文“Yes,Molly,thanks for trying to help,but I'm worried about your father”和妈妈打电话开始时问的“How's your dad?”可知,妈妈很担心爸爸。故选C。
9.A 根据“it's 8:00 a.m. in London”可知,Molly提醒在伦敦的妈妈吃早餐。故选A。
10.A 根据“Ha! Thank you,Molly,and I'd like to say that you are a good student and a good ‘doctor’ as well”可知,妈妈很高兴。故选A。
Cloze 2(2024山东烟台改编)
I have learned four languages—English, Spanish, French and Chinese. Although I wasn’t great at 1 when I was a kid, I 2 by traveling to places like Beijing, Dali and Kunming.
1.A.English B.Spanish C.Chinese
2.A.appeared B.improved C.graduated
An 3 time for me was two summers ago when I went to Hangzhou. I joined a program where I became an English teacher for primary school kids. This 4 let me learn more about the Chinese language and traditions. Our classroom was like a melting pot(熔炉) of ideas, with lots of language sharing and laughter.
3.A.awful B.important C.embarrassing
4.A.class B.survey C.experience
My travels and 5 experience in Hangzhou completely changed how I see the world. It made me 6 the close relationship of different countries, and now I want to be a global citizen(世界公民). I want to help people from different countries understand each other, 7 between China and the US.
5.A.teaching B.loving C.guiding
6.A.change B.remind C.realize
7.A.especially B.seriously C.actually
In China, we see a lot of 8 of American culture, such as Disney cartoon characters, McDonald’s and Coca-Cola. However, I couldn’t find many signs of Chinese culture in the US, except for Chinese 9 . I went to some but found the food there very different from real Chinese food. I think China still has much to do to further promote(推动) its cultural influence among the American people. As for me, I will 10 to be one of those who can help deepen the understanding between China and the US.
8.A.programs B.dreams C.signs
9.A.restaurants B.shops C.farms
10.A.regret B.refuse C.continue
I have learned four languages—English, Spanish, French and Chinese. Although I wasn’t great at 1 when I was a kid, I 2 by traveling to places like Beijing, Dali and Kunming.
1.A.English B.Spanish C.Chinese
2.A.appeared B.improved C.graduated
An 3 time for me was two summers ago when I went to Hangzhou. I joined a program where I became an English teacher for primary school kids. This 4 let me learn more about the Chinese language and traditions. Our classroom was like a melting pot(熔炉) of ideas, with lots of language sharing and laughter.
3.A.awful B.important C.embarrassing
4.A.class B.survey C.experience
My travels and 5 experience in Hangzhou completely changed how I see the world. It made me 6 the close relationship of different countries, and now I want to be a global citizen(世界公民). I want to help people from different countries understand each other, 7 between China and the US.
5.A.teaching B.loving C.guiding
6.A.change B.remind C.realize
7.A.especially B.seriously C.actually
In China, we see a lot of 8 of American culture, such as Disney cartoon characters, McDonald’s and Coca-Cola. However, I couldn’t find many signs of Chinese culture in the US, except for Chinese 9 . I went to some but found the food there very different from real Chinese food. I think China still has much to do to further promote(推动) its cultural influence among the American people. As for me, I will 10 to be one of those who can help deepen the understanding between China and the US.
8.A.programs B.dreams C.signs
9.A.restaurants B.shops C.farms
10.A.regret B.refuse C.continue
答案:
<答案速查>
1—5 CBBCA 6—10 CACAC
语篇解读 本文是一篇记叙文,文章通过讲述作者在中国的旅行和教学经历,呼吁要加强中美之间的相互理解。
1.C English英语;Spanish西班牙语;Chinese汉语。根据句子结尾处列举的地名“Beijing,Dali and Kunming”可知,此处指汉语。故选C。
2.B appear出现;improve提高;graduate毕业。由语境“尽管我小时候不太擅长汉语,但我通过去北京、大理和昆明等地旅行来……了”,并结合选项可知,此处指提高。故选B。
3.B awful讨厌的;important重要的;embarrassing窘迫的。根据下文“This...let me learn more about the Chinese language and traditions.”可知,此处B项符合语境。故选B。
4.C class班级;survey调查;experience经历。根据上文“I joined a program where I became an English teacher for primary school kids.”以及下一段第一句中“experience in Hangzhou”可知,此处指经历。故选C。
5.A 根据上文“I joined a program where I became an English teacher for primary school kids.”可知,“我”的旅行和在杭州的教学经历彻底改变了“我”对世界的看法。故选A。
6.C change改变;remind提醒;realize意识到。根据上文“My travels and...experience in Hangzhou completely changed how I see the world.”可知,这使作者意识到了不同国家之间的密切关系。故选C。
7.A especially尤其;seriously严肃地;actually实际上。根据空前的“people from different countries”和空后的“between China and the US”可知,此处表示“不同国家之间,尤其是中美之间”。故选A。
8.C program节目;dream梦想;sign标志。根据“such as Disney cartoon characters,McDonald's and Coca-Cola”以及“signs of Chinese culture”可知,此处指美国文化的标志。故选C。
9.A restaurant饭店;shop商店;farm农场。根据下文“I went to some but found the food there very different from real Chinese food.”可知此处指中餐馆。故选A。
10.C regret后悔;refuse拒绝;continue继续。根据上文内容及空后的“to be one of those who can help deepen the understanding between China and the US”可知,此处表示继续帮助加深中美之间的相互理解,故选C。
1—5 CBBCA 6—10 CACAC
语篇解读 本文是一篇记叙文,文章通过讲述作者在中国的旅行和教学经历,呼吁要加强中美之间的相互理解。
1.C English英语;Spanish西班牙语;Chinese汉语。根据句子结尾处列举的地名“Beijing,Dali and Kunming”可知,此处指汉语。故选C。
2.B appear出现;improve提高;graduate毕业。由语境“尽管我小时候不太擅长汉语,但我通过去北京、大理和昆明等地旅行来……了”,并结合选项可知,此处指提高。故选B。
3.B awful讨厌的;important重要的;embarrassing窘迫的。根据下文“This...let me learn more about the Chinese language and traditions.”可知,此处B项符合语境。故选B。
4.C class班级;survey调查;experience经历。根据上文“I joined a program where I became an English teacher for primary school kids.”以及下一段第一句中“experience in Hangzhou”可知,此处指经历。故选C。
5.A 根据上文“I joined a program where I became an English teacher for primary school kids.”可知,“我”的旅行和在杭州的教学经历彻底改变了“我”对世界的看法。故选A。
6.C change改变;remind提醒;realize意识到。根据上文“My travels and...experience in Hangzhou completely changed how I see the world.”可知,这使作者意识到了不同国家之间的密切关系。故选C。
7.A especially尤其;seriously严肃地;actually实际上。根据空前的“people from different countries”和空后的“between China and the US”可知,此处表示“不同国家之间,尤其是中美之间”。故选A。
8.C program节目;dream梦想;sign标志。根据“such as Disney cartoon characters,McDonald's and Coca-Cola”以及“signs of Chinese culture”可知,此处指美国文化的标志。故选C。
9.A restaurant饭店;shop商店;farm农场。根据下文“I went to some but found the food there very different from real Chinese food.”可知此处指中餐馆。故选A。
10.C regret后悔;refuse拒绝;continue继续。根据上文内容及空后的“to be one of those who can help deepen the understanding between China and the US”可知,此处表示继续帮助加深中美之间的相互理解,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看