第121页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
Cloze 1(2024长沙模拟)
Once a tortoise(乌龟) and two swans(天鹅) lived on a lake. They were very good friends. They spent many hours happily together.
To their bad luck, there was no 1 that year. The lake became dry. So they had to leave the lake in search of another place to 2 .
The two swans could fly away easily, but for the tortoise, it was 3 to leave. They were unsure of 4 to do next.
At last, the two swans had an idea. They said to the tortoise, “We will put a stick in your mouth. We will carry the stick in our beaks(鸟嘴), one on 5 side. This will make us fly together. But remember, you must not open your 6 . If you do, you know what will happen to you.”
The tortoise was sad to leave the lake, but it 7 happily. One fine morning, they took off. On the way, they were flying over a large 8 . The people of the town were surprised at what they saw in the sky. They were very curious about it and started shouting 9 . The tortoise heard the 10 and wondered what it was about. It forgot its promise and opened its mouth to ask, “Why is there...? Ah...!” Sadly, down fell the tortoise, and died.
1.A.rain B.sun C.wind
2.A.eat B.sleep C.live
3.A.important B.difficult C.necessary
4.A.where B.when C.what
5.A.both B.all C.either
6.A.eyes B.mouth C.arms
7.A.agreed B.seemed C.changed
8.A.town B.city C.village
9.A.angrily B.excitedly C.carefully
10.A.noise B.talk C.music
Once a tortoise(乌龟) and two swans(天鹅) lived on a lake. They were very good friends. They spent many hours happily together.
To their bad luck, there was no 1 that year. The lake became dry. So they had to leave the lake in search of another place to 2 .
The two swans could fly away easily, but for the tortoise, it was 3 to leave. They were unsure of 4 to do next.
At last, the two swans had an idea. They said to the tortoise, “We will put a stick in your mouth. We will carry the stick in our beaks(鸟嘴), one on 5 side. This will make us fly together. But remember, you must not open your 6 . If you do, you know what will happen to you.”
The tortoise was sad to leave the lake, but it 7 happily. One fine morning, they took off. On the way, they were flying over a large 8 . The people of the town were surprised at what they saw in the sky. They were very curious about it and started shouting 9 . The tortoise heard the 10 and wondered what it was about. It forgot its promise and opened its mouth to ask, “Why is there...? Ah...!” Sadly, down fell the tortoise, and died.
1.A.rain B.sun C.wind
2.A.eat B.sleep C.live
3.A.important B.difficult C.necessary
4.A.where B.when C.what
5.A.both B.all C.either
6.A.eyes B.mouth C.arms
7.A.agreed B.seemed C.changed
8.A.town B.city C.village
9.A.angrily B.excitedly C.carefully
10.A.noise B.talk C.music
答案:
<答案速查>
1—5 ACBCC 6—10 BAABA
语篇解读 本文是一则寓言故事,讲述了两只天鹅因湖水干涸,想办法带着它们的乌龟朋友飞到其他地方生活的故事。
1.A 根据下文“The lake became dry.”可知是那年没有下雨,故选A。
2.C 根据上文可知,湖变干了,乌龟和天鹅们不得不离开,寻找另一个地方生活。故选C。
3.B 此处表示两只天鹅飞走很容易,但是乌龟离开很困难。故选B。
4.C 结合上文可知,它们不知道下一步做什么。故选C。
5.C 设空处后的side是单数,此处表示每只天鹅叼棍子的一端,应用either“两者中任一的”,故选C。
6.B 根据前文“We will put a stick in your mouth.”可知,棍子放在乌龟嘴里。所以此处是天鹅告诉乌龟不要张开嘴。故选B。
7.A 根据前文“The tortoise was sad to leave the lake”并结合but和下文可知,此处指乌龟还是高兴地同意了。故选A。
8.A 根据后文“The people of the town were surprised...”可知,他们飞过一个较大的镇,故选A。
9.B 根据“They were very curious about it”可知,人们很好奇,开始兴奋地大喊。故选B。
10.A 根据“They...started shouting”可知,乌龟听到了吵闹声,想知道发生了什么,故选A。
1—5 ACBCC 6—10 BAABA
语篇解读 本文是一则寓言故事,讲述了两只天鹅因湖水干涸,想办法带着它们的乌龟朋友飞到其他地方生活的故事。
1.A 根据下文“The lake became dry.”可知是那年没有下雨,故选A。
2.C 根据上文可知,湖变干了,乌龟和天鹅们不得不离开,寻找另一个地方生活。故选C。
3.B 此处表示两只天鹅飞走很容易,但是乌龟离开很困难。故选B。
4.C 结合上文可知,它们不知道下一步做什么。故选C。
5.C 设空处后的side是单数,此处表示每只天鹅叼棍子的一端,应用either“两者中任一的”,故选C。
6.B 根据前文“We will put a stick in your mouth.”可知,棍子放在乌龟嘴里。所以此处是天鹅告诉乌龟不要张开嘴。故选B。
7.A 根据前文“The tortoise was sad to leave the lake”并结合but和下文可知,此处指乌龟还是高兴地同意了。故选A。
8.A 根据后文“The people of the town were surprised...”可知,他们飞过一个较大的镇,故选A。
9.B 根据“They were very curious about it”可知,人们很好奇,开始兴奋地大喊。故选B。
10.A 根据“They...started shouting”可知,乌龟听到了吵闹声,想知道发生了什么,故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看