2025年天利38套五年高考真题汇编详解英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年天利38套五年高考真题汇编详解英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年天利38套五年高考真题汇编详解英语》

第245页
  阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。
  I needed to do something in my community in order to complete the community service hours required to graduate from high school. Some of my friends had signed up to spend time at a soup kitchen, so I did, too. It seemed like a good thing to do.
  I thought that we would just be passing out dinners to those in need, but I found out we would be doing everything from preparing to serving the dinner. We began preparing the food, from mixing salad dressing to separating frozen meat. Much still needed to be done before dinner was served, but already outside the building many homeless people were gathering. It wasn't until a couple of hours later that we opened the doors and began serving dinner.
  As the line of people came toward me, I got a little scared. I'd come face to face with the homeless: How should I act? How would they treat me? Would they hate me for having more than they did? While some of the people looked very friendly, some of them looked so dangerous. I didn't have too much time to worry about it. I was assigned(分配) to serve the salad with the lady next to me. She smiled at me and said if I needed help, she'd be right there, which I found quite comforting.
  I had never seen so many people wanting food. They were of all ages and nationalities. Most of them wore clothes that were torn and dirty. Some looked like they had totally given up on life, while others seemed to be making the best of the situation, smiling and joking. Some were better off than others, but they all needed a good meal and a warm place to eat. It saddened me to think of how many people there were who didn't have a place to call home and the only food they got came from a soup kitchen.
  注意:(1)所续写短文的词数应为150左右;
    (2)至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;
    (3)续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;
    (4)续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。
Paragraph 1:
  As they came in my direction, I put on my brightest and happiest smile.
______________________________
Paragraph 2:
  I was so happy that I had earned my service hours in this way.
______________________________
答案: [写作指导]
文章主线
已知线索:
为完成高中毕业所需的社区服务时间,作者报名去了食品救济站——作者发现食品救济站的工作很多——一切准备就绪后,开始给无家可归者提供晚餐——有很多排队领取食物的人向作者走来,作者很紧张——身旁与作者一起分发沙拉的女士表示如果作者需要帮助,她就在那里——看着那些排队来领取食物的人,作者很难过……
可续写线索:
作者是如何对待那些领取沙拉的人们的?来领取沙拉的人们有怎样的表现?作者的感受如何?作者学到了什么?
续写词汇
已给提示词汇:
spend, need, meat, homeless, friendly, the lady, comforting, clothes, life, eat
续写可能用到的词汇:
community, service, friend, soup kitchen, serve, dinner, look, food, grateful, happiness...

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭