2025年天利38套五年高考真题汇编详解英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年天利38套五年高考真题汇编详解英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年天利38套五年高考真题汇编详解英语》

第170页
Fitness Magazine recently ran an article titled “Five Reasons to Thank Your Workout Partner.” One reason was: “You'll actually show up if you know someone is waiting for you at the gym,” while another read: “ 36 ” With a workout partner, you will increase your training effort as there is a subtle(微妙) competition.
So, how do you find a workout partner?
First of all, decide what you want from that person. 37 Or do you just want to be physically fit, able to move with strength and flexibility? Think about the exercises you would like to do with your workout partner.
You might think about posting what you are looking for on social media, but it probably won't result in a useful response. 38 If you plan on working out in a gym, that person must belong to the same gym.
My partner posted her request on the notice board of a local park. Her notice included what kind of training she wanted to do, how many days a week and how many hours she wanted to spend on each session, and her age. It also listed her favorite sports and activities, and provided her phone number. 39
You and your partner will probably have different skills. 40 Over time, both of you will benefit—your partner will be able to lift more weights and you will become more physically fit. The core(核心) of your relationship is that you will always be there to help each other.
A. Your first meeting may be a little awkward.
B. A workout partner usually needs to live close by.
C. You'll work harder if you train with someone else.
D. Do you want to be a better athlete in your favorite sport?
E. How can you write a good “seeking training partner” notice?
F. Just accept your differences and learn to work with each other.
G. Any notice for a training partner should include such information.
答案: 36.C [解析]根据上文中的“One reason was: ‘You'll actually show up if you know someone is waiting for you at the gym’”可知,一个原因是:“如果你知道有人在健身房等着你,你会出现的”;根据下文“With a workout partner, you will increase your training effort as there is a subtle(微妙的) competition.”可知,有一个健身搭档,你会加大你的训练力度,因为你们之间有一种微妙的竞争(关系)。C 项“如果你和其他人一起健身,你会更加努力健身”承上启下,符合语境。故选 C。
37.D [解析]根据上文“First of all, decide what you want from that person.”可知,首先,判断你想从那个人身上获得什么;根据下文“Or do you just want to be physically fit, able to move with strength and flexibility?”可知,或者你只是想要身体健康,能灵活有力地移动呢?D 项“你想在你最喜欢的运动项目上成为更好的运动员吗?”承上启下,符合语境。故选 D。
38.B [解析]根据上文“You might think about posting what you are looking for on social media, but it probably won't result in a useful response.”可知,你可能会考虑在社交媒体上发布你在寻找的东西,但是可能不会得到有用的回复;根据下文“If you plan on working out in a gym, that person must belong to the same gym.”可知,如果你计划在一个健身房里健身,你要找的那个人必须(和你)同属于一个健身房。B 项“一个健身搭档通常需要住在附近”承上启下,符合语境。故选 B。
39.G [解析]根据上文“It also listed her favorite sports and activities, and provided her phone number.”可知,它也列出了她最喜欢的运动和活动,还提供了她的电话号码。G 项“任何寻求一名健身搭档的启事都应包括这样的信息”承接上文,符合语境。故选 G。
40.F [解析]根据上文“You and your partner will probably have different skills.”可知,你和你的搭档可能会有不同的技能;根据下文“Over time, both of you will benefit—your partner will be able to lift more weights and you will become more physically fit.”可知,随着时间的流逝,你们两个都会受益——你的搭档将能举起更重的物体,并且你的身体会变得更加健康。F 项“只需要接受你们间的不同并学会彼此合作”承上启下,符合语境。故选 F。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭