2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Wednesday 阅读理解 C
珊瑚湾:海陆空三栖运动的天然乐园
Coral Bay in Australia has a special natural environment that’s perfect for all kinds of sports. Every year it draws in lots of sports fans from around the world.

Kiteboarding
Kiteboarding is really exciting, connecting the skills of flying kites with the courage of water gliding. It is very popularin Coral Bay. The area’s steady winds and long beach interest kiteboarders from all over the world.
Trail Running(越野跑)

Trail running is a popular activity in Coral Bay. The running tracks spread along the sea and forest areas. There are different routes, including an easy 10-kilometre route for beginners and a more challenging 25-kilometre course for top runners. Whether you are new to the outdoors or an experienced runner, everyone can enjoy this outdoor activity.
Snorkeling(浮潜)

The blue and shallow waters by Coral Bay are great for snorkeling. The seabed, shaped by nature over lots of years, along with the clear water, shows a really nice underwater view. Snorkelers, whether beginners or experts, can find colourful fish swimming around as soon as they go under the water. And every time they look down while snorkeling, they’ll find something new.
阅读短文,选择合适的选项。
(
A. Its warm weather.
B. Its high-quality facilities.
C. Its beautiful beaches and clear waters.
D. Its gentle sea winds and long beach.
(
A. It has the longest tracks all over the world.
B. The running tracks are built all along the sea.
C. It has different routes for runners of all levels.
D. It has tracks both indoors and outdoors.
(
A. It is very deep with clear water.
B. Beginners can’t see the underwater view.
C. It was not naturally formed.
D. It has many colourful fish.

珊瑚湾:海陆空三栖运动的天然乐园
Coral Bay in Australia has a special natural environment that’s perfect for all kinds of sports. Every year it draws in lots of sports fans from around the world.
Kiteboarding
Kiteboarding is really exciting, connecting the skills of flying kites with the courage of water gliding. It is very popularin Coral Bay. The area’s steady winds and long beach interest kiteboarders from all over the world.
Trail Running(越野跑)
Trail running is a popular activity in Coral Bay. The running tracks spread along the sea and forest areas. There are different routes, including an easy 10-kilometre route for beginners and a more challenging 25-kilometre course for top runners. Whether you are new to the outdoors or an experienced runner, everyone can enjoy this outdoor activity.
Snorkeling(浮潜)
The blue and shallow waters by Coral Bay are great for snorkeling. The seabed, shaped by nature over lots of years, along with the clear water, shows a really nice underwater view. Snorkelers, whether beginners or experts, can find colourful fish swimming around as soon as they go under the water. And every time they look down while snorkeling, they’ll find something new.
阅读短文,选择合适的选项。
(
D
)1. What makes Coral Bay perfect for kiteboarding?A. Its warm weather.
B. Its high-quality facilities.
C. Its beautiful beaches and clear waters.
D. Its gentle sea winds and long beach.
(
C
)2. Why is trail running popular in Coral Bay?A. It has the longest tracks all over the world.
B. The running tracks are built all along the sea.
C. It has different routes for runners of all levels.
D. It has tracks both indoors and outdoors.
(
D
)3. What can we learn about the seabed in Coral Bay?A. It is very deep with clear water.
B. Beginners can’t see the underwater view.
C. It was not naturally formed.
D. It has many colourful fish.
答案:
Wednesday
Q 答案详解
1. D 文章提到“The area’s steady winds and long beach interest kiteboarders from all over the world.",说明珊瑚湾稳定的海风(gentle sea winds)和长长的海滩(long beach)吸引风筝冲浪者,因此选项D正确。选项A、B和C在文中均未提及与风筝冲浪相关。
2. C 文章提到“There are different routes, including an easy 10-kilometre route for beginners and a more challenging 25-kilometre course for top runners.”,表明有适合不同水平跑者的路线,所以选项C正确。选项A、B和D在文中没有提到,属于无中生有。
3. D 文章提到“Snorkelers, whether beginners or experts, can find colourful fish swimming around as soon as they go under the water.”,说明珊瑚湾海底有很多彩色的鱼,选项D正确。选项A与文中“blue and shallow waters”矛盾;选项B与“Whether beginners or experts, can find colourful fish swimming around as soon as they go under the water.”矛盾;选项C与“The seabed, shaped by nature over lots of years”矛盾。
Q 答案详解
1. D 文章提到“The area’s steady winds and long beach interest kiteboarders from all over the world.",说明珊瑚湾稳定的海风(gentle sea winds)和长长的海滩(long beach)吸引风筝冲浪者,因此选项D正确。选项A、B和C在文中均未提及与风筝冲浪相关。
2. C 文章提到“There are different routes, including an easy 10-kilometre route for beginners and a more challenging 25-kilometre course for top runners.”,表明有适合不同水平跑者的路线,所以选项C正确。选项A、B和D在文中没有提到,属于无中生有。
3. D 文章提到“Snorkelers, whether beginners or experts, can find colourful fish swimming around as soon as they go under the water.”,说明珊瑚湾海底有很多彩色的鱼,选项D正确。选项A与文中“blue and shallow waters”矛盾;选项B与“Whether beginners or experts, can find colourful fish swimming around as soon as they go under the water.”矛盾;选项C与“The seabed, shaped by nature over lots of years”矛盾。
查看更多完整答案,请扫码查看