2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Monday 阅读理解A
Monday 阅读理解 A Week 8 场所规则
欢迎来到河南博物院
Opening hours: 9:00—17:00 from Tuesday to Sunday
Closed every Monday

No entrance one hour before closing
About the museum
Henan Museum first opened in Kaifeng, Henan in 1927. It is one of the earliest museums in China. In 1961, the museum moved from Kaifeng to Zhengzhou. Then in 1998, the museum moved from Renmin Road to Nongye Road in Zhengzhou.
Ticket information
Visitors can use their ID cards to book free tickets online. After showing their ID cards, they can go into the museum.
If you don’t have an ID card, please go to the ticket office with some other valid documentation.
Rules for visitors
If you are under 12, go to the museum with your parents.
Don’t take large bags into the museum.
Don’t be too noisy in the museum.
Don’t take photos when you see a NO PHOTOS sign.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. 3:00 p.m. on Monday.
B. 3:30 p.m. on Friday.
C. 4:30 p.m. on Tuesday.
D. 5:00 p.m. on Sunday.
(
A. The ID card.
B. The phone number.
C. The student ID card.
D. A driver’s license.
(
A. It is in Kaifeng now.
B. It first opened in 1998.
C. It moved to Zhengzhou in 1961.
D. It is on Renmin Road in Zhengzhou.
(

A. B. C. D.
(
A. In a travel book.
B. In a history book.
C. In a student’s diary.
D. In a daily newspaper.
Monday 阅读理解 A Week 8 场所规则
欢迎来到河南博物院
Opening hours: 9:00—17:00 from Tuesday to Sunday
Closed every Monday
No entrance one hour before closing
About the museum
Henan Museum first opened in Kaifeng, Henan in 1927. It is one of the earliest museums in China. In 1961, the museum moved from Kaifeng to Zhengzhou. Then in 1998, the museum moved from Renmin Road to Nongye Road in Zhengzhou.
Ticket information
Visitors can use their ID cards to book free tickets online. After showing their ID cards, they can go into the museum.
If you don’t have an ID card, please go to the ticket office with some other valid documentation.
Rules for visitors
If you are under 12, go to the museum with your parents.
Don’t take large bags into the museum.
Don’t be too noisy in the museum.
Don’t take photos when you see a NO PHOTOS sign.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)1. When can visitors go into the museum?A. 3:00 p.m. on Monday.
B. 3:30 p.m. on Friday.
C. 4:30 p.m. on Tuesday.
D. 5:00 p.m. on Sunday.
(
A
)2. What do we need to book a ticket online?A. The ID card.
B. The phone number.
C. The student ID card.
D. A driver’s license.
(
C
)3. Which of the following is TRUE about Henan Museum according to the text?A. It is in Kaifeng now.
B. It first opened in 1998.
C. It moved to Zhengzhou in 1961.
D. It is on Renmin Road in Zhengzhou.
(
C
)4. 新考法 图片理解 Which of the following is NOT the rule of the museum?A. B. C. D.
(
A
)5. 推理判断 Where can we probably find the reading above?A. In a travel book.
B. In a history book.
C. In a student’s diary.
D. In a daily newspaper.
答案:
Monday
Q答案详解
1.B 细节理解题。根据“Opening hours: 9:00—17:00 from Tuesday to Sunday Closed every Monday No entrance one hour before closing”可知,博物馆周二至周日9:00—17:00开放,闭馆前一小时停止入场。故选B。
2.A 细节理解题。根据“Visitors can use their ID cards to book free tickets online.”可知,网上预订门票需要身份证。故选A。
3.C 细节理解题。根据“In 1961,the museum moved from Kaifeng to Zhengzhou.”可知,河南博物馆1961年从开封搬到郑州。故选C。
4.C 细节理解题。根据“Rules for visitors
If you are under 12, go to the museum with your parents.
Don't take large bags into the museum.
Don't be too noisy in the museum. Don't take photos when you see a NO PHOTOS sign.”可知,博物馆规则有“12岁以下需和父母一起;不能带大包;馆内不要大声喧哗;看到禁止拍照标志不能拍照”,没有规定不能使用手机。故选C。
5.A 推理判断题。文章主要介绍河南博物馆的开放时间、门票信息、参观规则等,是关于旅游景点的介绍,最可能出现在旅游书中。故选A。
Monday
Q答案详解
1.B 细节理解题。根据“Opening hours: 9:00—17:00 from Tuesday to Sunday Closed every Monday No entrance one hour before closing”可知,博物馆周二至周日9:00—17:00开放,闭馆前一小时停止入场。故选B。
2.A 细节理解题。根据“Visitors can use their ID cards to book free tickets online.”可知,网上预订门票需要身份证。故选A。
3.C 细节理解题。根据“In 1961,the museum moved from Kaifeng to Zhengzhou.”可知,河南博物馆1961年从开封搬到郑州。故选C。
4.C 细节理解题。根据“Rules for visitors
5.A 推理判断题。文章主要介绍河南博物馆的开放时间、门票信息、参观规则等,是关于旅游景点的介绍,最可能出现在旅游书中。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看