2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语》

Friday 信息还原
如何成为一个有礼貌的电影观众
More and more people would like to enjoy a movie or a show in the theatre. Everyone wants to have a good time. So we should do well in the theatre. Here are the tips.
Arrive early.
1.
E
Make sure to get to the movie theatre with enough time to park your car, buy something to eat, and find your seat.
Use the restroom before the movie starts.
Don’t stand up while the movie is playing. Because other people are watching it carefully. Getting up to use the restroom before the movie is necessary.
2.
F

This is one of the most important tips you can follow in the theatre. Make sure your phone is turned off. The light from your screen may make others feel uncomfortable.
Don’t talk during the movie.
The sound of you may disturb others. 3.
B

Clean up your seat.
4.
D
Please take them away and clean up your seat after a movie or a show ends.
Wait until the lights come on.
Wait until the lights have turned on before standing up. There is still someone watching the screen. 5.
C

一、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
A. Don’t forget to bring your tickets.
B. If you have to speak, make sure to speak quietly.
C. It is also safer because you can see the way easily.
D. Don’t leave empty boxes, bags and bottles(瓶子).
E. Don’t get into the theatre after the movie or the show starts.
F. Turn off your phones.
二、根据短文内容,给下列活动排序。
a. Clean up trash b. Turn off phone c. Arrive early d. Use the restroom
Correct order:
c
d
b
a
答案: Friday
Q 答案详解
一、1. E 根据“Arrive early.”可知,本条提示讲述人们要提前进入剧院。选项E“不要在电影或演出开始之后进入剧院。”符合语境。故选E。
2. F 根据“Make sure your phone is turned off.”可知,此处建议大家关掉手机。选项F“关掉你的手机。”符合语境。故选F。
3. B 根据“Don’t talk during the movie.”可知,此处指观影期间不要交谈。选项B“如果你不得不讲话,一定要小声说话。”符合语境。故选B。
4. D 根据“Please take them away and clean up your seat after a movie or a show.”可知,此处指要带走自己的垃圾并清理座位。选项D“不要留下空的盒子、袋子和瓶子。”符合语境。故选D。
5. C 根据“Wait until the lights have turned on before standing up.”可知,此处指要等待灯亮再站起来。选项C“因为在你看清路的情况下行走更安全。”符合语境。故选C。
二、c;d;b;a

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭