2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Monday 阅读理解A
Monday 阅读理解 A
一日览胜许昌

Email
To: flora4ever@magictime.com
From: zihan75@happymail.com
Hello, Linda.
Thank you for the invitation. I’m glad to hear that you are coming to Xuchang. Here is a one-day trip guide of Xuchang for you.
one-day trip of Xuchang
Go to Xuchang Museum
9:00 AM
To learn about Xuchang’s history and culture.
Spring and Autumn Building
10:30 AM
See the big statues of Guan Yu. Enjoy the traditional garden.
Pang Donglai Angel City
12:00 AM
Have lunch and try some special Xuchang dishes.
Cao Wei Ancient City
1:30 PM
Explore the Three Kingdoms cultural sites.
Cao Cao’s Former Residence
3:00 PM
Learn about Cao Cao’s life and story.
Baling Park
6:00 PM
Enjoy the beauty and hear stories about Guan Yu and Cao Cao.
City Walk River Cruise
7:00 PM
Take a boat ride to Xuchang at night.
Welcome to Xuchang!
Yours,
Zihan
一、阅读材料内容,选择最佳答案。
(
A. Four.
B. Five.
C. Six.
D. Seven.
(
A. Cao Wei Ancient City.
B. Xuchang Museum.
C. Baling Park.
D. City Walk River Cruise.
(
A. You can have lunch and try some local Xuchang dishes at Cao Wei Ancient City.
B. There is a big statue of Guan Yu in Spring and Autumn Building.
C. Zihan enjoys telling stories about Xuchang.
D. We can take a boat ride to see Xuchang at 9:00 AM.
二、新考法 应用实践 小导游体验卡。设计一个30秒的英语演讲,向外国游客介绍一个景点。
包括:1. Its history
2. What visitors can do there
3. Why it’s worth visiting

Monday 阅读理解 A
一日览胜许昌
To: flora4ever@magictime.com
From: zihan75@happymail.com
Hello, Linda.
Thank you for the invitation. I’m glad to hear that you are coming to Xuchang. Here is a one-day trip guide of Xuchang for you.
one-day trip of Xuchang
Go to Xuchang Museum
9:00 AM
To learn about Xuchang’s history and culture.
Spring and Autumn Building
10:30 AM
See the big statues of Guan Yu. Enjoy the traditional garden.
Pang Donglai Angel City
12:00 AM
Have lunch and try some special Xuchang dishes.
Cao Wei Ancient City
1:30 PM
Explore the Three Kingdoms cultural sites.
Cao Cao’s Former Residence
3:00 PM
Learn about Cao Cao’s life and story.
Baling Park
6:00 PM
Enjoy the beauty and hear stories about Guan Yu and Cao Cao.
City Walk River Cruise
7:00 PM
Take a boat ride to Xuchang at night.
Welcome to Xuchang!
Yours,
Zihan
一、阅读材料内容,选择最佳答案。
(
D
)1. How many places are there in the text?A. Four.
B. Five.
C. Six.
D. Seven.
(
A
)2. Where can you experience Three Kingdoms culture?A. Cao Wei Ancient City.
B. Xuchang Museum.
C. Baling Park.
D. City Walk River Cruise.
(
B
)3. 细节理解 Which of the following is TRUE according to the text?A. You can have lunch and try some local Xuchang dishes at Cao Wei Ancient City.
B. There is a big statue of Guan Yu in Spring and Autumn Building.
C. Zihan enjoys telling stories about Xuchang.
D. We can take a boat ride to see Xuchang at 9:00 AM.
二、新考法 应用实践 小导游体验卡。设计一个30秒的英语演讲,向外国游客介绍一个景点。
包括:1. Its history
2. What visitors can do there
3. Why it’s worth visiting
答案:
一、1. D 细节理解题。这道题问的是文中提到了多少个地点。需要逐一数出图片中提到的地点:Xuchang Museum;Spring and Autumn Building;Pang Donglai Angel City;Cao Wei Ancient City;Cao Cao’s Former Residence;Baling Park;City Walk River Cruise 共 7 个地点。
2. A 细节理解题。这道题问的是体验三国文化的地方。从图片中可以看到,“Cao Wei Ancient City”明确提到“Explore the Three Kingdoms cultural sites.”(体验三国文化)。
3. B 细节理解题。这道题需要逐一验证选项是否符合图片内容:
A 选项:图片中提到“Have lunch and try some special Xuchang dishes.”是在“Pang Donglai Angel City”,而不是“Cao Wei Ancient City”。B 选项:图片中提到“See the big statues of Guan Yu.”是在“Spring and Autumn Building”,符合描述。C 选项:图片中没有提到 Zihan 是否喜欢讲故事。D 选项:图片中提到“Take a boat ride to Xuchang at night.”是在晚上 7 点,而不是早上 9 点。
二、参考示例:
Hi friends! Welcome to Cao Wei Ancient City!
History: This city is super old—over 1,800 years! It was home to famous heroes like Cao Cao in ancient China.
Fun things to do: Walk on old streets, see cool buildings, and hear exciting stories! You can even wear traditional clothes and take photos!
Why visit: It’s like stepping back in time! And at night, the city glows with beautiful lights!
Let’s explore together and have fun!
2. A 细节理解题。这道题问的是体验三国文化的地方。从图片中可以看到,“Cao Wei Ancient City”明确提到“Explore the Three Kingdoms cultural sites.”(体验三国文化)。
3. B 细节理解题。这道题需要逐一验证选项是否符合图片内容:
A 选项:图片中提到“Have lunch and try some special Xuchang dishes.”是在“Pang Donglai Angel City”,而不是“Cao Wei Ancient City”。B 选项:图片中提到“See the big statues of Guan Yu.”是在“Spring and Autumn Building”,符合描述。C 选项:图片中没有提到 Zihan 是否喜欢讲故事。D 选项:图片中提到“Take a boat ride to Xuchang at night.”是在晚上 7 点,而不是早上 9 点。
二、参考示例:
Hi friends! Welcome to Cao Wei Ancient City!
History: This city is super old—over 1,800 years! It was home to famous heroes like Cao Cao in ancient China.
Fun things to do: Walk on old streets, see cool buildings, and hear exciting stories! You can even wear traditional clothes and take photos!
Why visit: It’s like stepping back in time! And at night, the city glows with beautiful lights!
Let’s explore together and have fun!
查看更多完整答案,请扫码查看