2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第23页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Saturday周末集训 训练2
Saturday 周末集训
训练2 阅读理解

阅读上述材料,选择合适的选项。
(
A. For about 10 seconds.
B. For about 30 seconds.
C. For about 1 minute.
D. For about 2 minutes.
(
①Pour the beaten eggs into the wok. ②Cut some tomatoes and green onions into pieces.
③Add some green onions onto the dish. ④Add the tomato pieces and stir-fry them.
A. ②→①→③→④
B. ②→①→④→③
C. ①→②→③→④
D. ①→③→④→②
(
A. why people love scrambled eggs with tomatoes
B. how to make scrambled eggs with tomatoes
C. where to buy scrambled eggs with tomatoes
D. what we need to cook scrambled eggs with tomatoes

Saturday 周末集训
训练2 阅读理解
阅读上述材料,选择合适的选项。
(
D
)1. 细节理解 How long does it take for eggs to turn golden when you are cooking?A. For about 10 seconds.
B. For about 30 seconds.
C. For about 1 minute.
D. For about 2 minutes.
(
B
)2. Which of the following is the CORRECT steps of cooking the dish?①Pour the beaten eggs into the wok. ②Cut some tomatoes and green onions into pieces.
③Add some green onions onto the dish. ④Add the tomato pieces and stir-fry them.
A. ②→①→③→④
B. ②→①→④→③
C. ①→②→③→④
D. ①→③→④→②
(
B
)3. 主旨大意 The passage is mainly about B
.A. why people love scrambled eggs with tomatoes
B. how to make scrambled eggs with tomatoes
C. where to buy scrambled eggs with tomatoes
D. what we need to cook scrambled eggs with tomatoes
答案:
Saturday 训练2
Q 答案详解
1 D 细节理解题。根据文中“Pour the beaten eggs into the wok and cook them for about 2 minutes.”可知,鸡蛋变成金黄色需要大约2分钟,故选D。
2 B 细节理解题。根据文本提到的顺序,首先切西红柿和青葱,然后将打好的蛋液倒入锅中,再加入西红柿块翻炒,最后再加上适量的青葱装饰。正确的步骤为②→①→④→③,故选B。
3 B 主旨大意题。根据“Many people like scrambled eggs with tomatoes, and they think it’s delicious. Do you like it? Today let’s learn to cook it!”以及全文可知,文章主要介绍了如何做西红柿炒鸡蛋。故选B。
Q 答案详解
1 D 细节理解题。根据文中“Pour the beaten eggs into the wok and cook them for about 2 minutes.”可知,鸡蛋变成金黄色需要大约2分钟,故选D。
2 B 细节理解题。根据文本提到的顺序,首先切西红柿和青葱,然后将打好的蛋液倒入锅中,再加入西红柿块翻炒,最后再加上适量的青葱装饰。正确的步骤为②→①→④→③,故选B。
3 B 主旨大意题。根据“Many people like scrambled eggs with tomatoes, and they think it’s delicious. Do you like it? Today let’s learn to cook it!”以及全文可知,文章主要介绍了如何做西红柿炒鸡蛋。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看