2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Saturday 周末集训 训练1
Saturday 周末集训
训练1 阅读理解
阳光艺术博物馆
Place: On the north side of King Square
Arriving Here: Subway stations: Nelson Street (7-minute walk)
Embankment (10-minute walk)
Charing Cross (15-minute walk)
Opening Hours: Mon.—Sat. 9:00 a.m.—5:00 p.m.
Prices: Adults: 10/person Children under 12: Free
Connect with us: Call 723-1182 for more information.

Hope you enjoy your time here with this guide!
阅读材料,选择合适的选项。
(
A. King Square.
B. Nelson Street.
C. Embankment.
D. Charing Cross.
(
A. This is a science and technology museum.
B. The museum is free for the public.
C. The museum is open for eight hours a day.
D. You can get more information online.
(
A. We can park our cars here.
B. We can enjoy art works.
C. We can watch a movie.
D. We can ask for information.
(
A. In the east of the museum.
B. In the south of the museum.
C. In the west of the museum.
D. In the north of the museum.
(
A. A diary.
B. A notice.
C. A guidance.
D. A report.

Saturday 周末集训
训练1 阅读理解
阳光艺术博物馆
Place: On the north side of King Square
Arriving Here: Subway stations: Nelson Street (7-minute walk)
Embankment (10-minute walk)
Charing Cross (15-minute walk)
Opening Hours: Mon.—Sat. 9:00 a.m.—5:00 p.m.
Prices: Adults: 10/person Children under 12: Free
Connect with us: Call 723-1182 for more information.
Hope you enjoy your time here with this guide!
阅读材料,选择合适的选项。
(
B
)1. Which subway station is the closest to the museum?A. King Square.
B. Nelson Street.
C. Embankment.
D. Charing Cross.
(
C
)2. Which of the following is RIGHT?A. This is a science and technology museum.
B. The museum is free for the public.
C. The museum is open for eight hours a day.
D. You can get more information online.
(
D
)3. [新考法 图片理解] What can we do on the sign of ①?A. We can park our cars here.
B. We can enjoy art works.
C. We can watch a movie.
D. We can ask for information.
(
B
)4. Where can we enter the museum?A. In the east of the museum.
B. In the south of the museum.
C. In the west of the museum.
D. In the north of the museum.
(
C
)5. [推理判断] What kind of text is this passage?A. A diary.
B. A notice.
C. A guidance.
D. A report.
答案:
Saturday 训练1
Q 答案详解
1.B 细节理解题。根据“Nelson Street(7-minute walk)”可知,Nelson街是离博物馆最近的地铁站。故选B。
2.C 细节理解题。根据“Opening Hours:9:00a.m.—5:00p.m.”可知,博物馆一天开放八个小时。故选C。
3.D 细节理解题。根据i“Information Desk”可知,这个标志表示信息咨询台,意味着你可以咨询信息。故选D。
4.B 细节理解题。根据Entrance及方向示意可知,可以在南边进入博物馆。故选B。
5.C 推理判断题。本文主要介绍了阳光艺术博物馆,包括地点、如何到达、营业时间、价格、联系方式和博物馆的地图等内容,所以最有可能来自游客指南。故选C。
Q 答案详解
1.B 细节理解题。根据“Nelson Street(7-minute walk)”可知,Nelson街是离博物馆最近的地铁站。故选B。
2.C 细节理解题。根据“Opening Hours:9:00a.m.—5:00p.m.”可知,博物馆一天开放八个小时。故选C。
3.D 细节理解题。根据i“Information Desk”可知,这个标志表示信息咨询台,意味着你可以咨询信息。故选D。
4.B 细节理解题。根据Entrance及方向示意可知,可以在南边进入博物馆。故选B。
5.C 推理判断题。本文主要介绍了阳光艺术博物馆,包括地点、如何到达、营业时间、价格、联系方式和博物馆的地图等内容,所以最有可能来自游客指南。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看