2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第50页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Tuesday 阅读理解B
海岸清洁日
January 18th, 2025 Los Angeles County, California
Are you ready to join us for the 41st California Coastal Cleanup Day? As the state’s largest volunteer event, it provides a chance for everyone to help clean up rubbish from our environment. This year, there are more than 60 cleanup sites in Los Angeles County. Whether you want to tidy up the mountains, better your community, or clean up the beach, we’ll be there waiting for you!
Date & time: Saturday, January 11th 8:30 a.m.—11:30 a.m.

Things to know:
1. Register at the end of this web page to volunteer(before January 16th)!
2. CLICK HERE to get an online agreement and sign it(please bring a signed copy to us).
3. Volunteers under 18 must also have a parent sign the copy.
Please bring your own reusable rubbish bag, garden gloves and reusable water bottle to help us cut down the waste!

根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Tidy up their rooms.
B. Visit their neighbors.
C. Pick up rubbish in different places.
D. Have parties at more than 60 places.
(
A. two
B. three
C. four
D. five
(
A. register on January 16th
B. register four times
C. have a parent with him
D. get his parent’s agreement
(

(
A. In a storybook.
B. On a postcard.
C. In a travel guide.
D. On a website.

海岸清洁日
January 18th, 2025 Los Angeles County, California
Are you ready to join us for the 41st California Coastal Cleanup Day? As the state’s largest volunteer event, it provides a chance for everyone to help clean up rubbish from our environment. This year, there are more than 60 cleanup sites in Los Angeles County. Whether you want to tidy up the mountains, better your community, or clean up the beach, we’ll be there waiting for you!
Date & time: Saturday, January 11th 8:30 a.m.—11:30 a.m.
Things to know:
1. Register at the end of this web page to volunteer(before January 16th)!
2. CLICK HERE to get an online agreement and sign it(please bring a signed copy to us).
3. Volunteers under 18 must also have a parent sign the copy.
Please bring your own reusable rubbish bag, garden gloves and reusable water bottle to help us cut down the waste!
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)1. What could volunteers do during the event?A. Tidy up their rooms.
B. Visit their neighbors.
C. Pick up rubbish in different places.
D. Have parties at more than 60 places.
(
B
)2. Volunteers needed to work for three
hours on that day.A. two
B. three
C. four
D. five
(
D
)3. To take part in the event, 15-year-old John had to get his parent’s agreement
.A. register on January 16th
B. register four times
C. have a parent with him
D. get his parent’s agreement
(
A
)4. Volunteers had to bring the following things EXCEPT 雨伞
.(
D
)5. Where can you find the text?A. In a storybook.
B. On a postcard.
C. In a travel guide.
D. On a website.
答案:
1. C 细节理解题。根据“it provides a chance for everyone to help clean up rubbish from our environment”可知,志愿者在活动期间要捡拾垃圾。故选C。
2. B 细节理解题。根据“8:30 a.m.—11:30 a.m.”可知,志愿者在海岸清洁日这一天要工作三小时。故选B。
3. D 细节理解题。根据“Volunteers under 18 must also have a parent sign the copy.”可知,15岁的约翰想参加这一活动需有家长的签名,即要征得父母的同意。故选D。
4. A 细节理解题。根据“Please bring your own reusable rubbish bag, garden gloves and reusable water bottle to help us cut down the waste!”可知,志愿者需要带可重复使用的垃圾袋、园艺手套和可重复使用的水瓶,没提到带雨伞。故选A。
5. D 细节理解题。根据“Register at the end of this web page”可知,该文章来源于网站。故选D。
2. B 细节理解题。根据“8:30 a.m.—11:30 a.m.”可知,志愿者在海岸清洁日这一天要工作三小时。故选B。
3. D 细节理解题。根据“Volunteers under 18 must also have a parent sign the copy.”可知,15岁的约翰想参加这一活动需有家长的签名,即要征得父母的同意。故选D。
4. A 细节理解题。根据“Please bring your own reusable rubbish bag, garden gloves and reusable water bottle to help us cut down the waste!”可知,志愿者需要带可重复使用的垃圾袋、园艺手套和可重复使用的水瓶,没提到带雨伞。故选A。
5. D 细节理解题。根据“Register at the end of this web page”可知,该文章来源于网站。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看