2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年经纶学霸阅读英语100篇五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第49页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Monday阅读理解A
读书俱乐部活动日
World Book Day is a day to encourage reading. People usually celebrate it on April 23rd every year. But reading can happen anytime. Here are our school Book Club activities on January 23rd for you to take part in!
Book Club Activities

Join us for a great time!
一、阅读材料,选择合适的选项。
(
A. You can get your books signed by the author at the Book Donation.
B. You can get a discount if you buy two books during the Author Meet.
C. You can share what you learned from a book at the Book Sharing.
D. You can donate books to help other children during the Book Sale.
(
A. To make the children buy books.
B. To celebrate a special holiday.
C. To encourage children to read.
D. To meet a famous children's author.
(
A. story
B. poster
C. survey
D. riddle
二、新考法 开放问答 结合材料信息,回答下列问题。
1. Why do you think the school holds a "Book Donation" activity? Give two reasons.
2. Imagine you meet the children's author. What question would you ask him or her?

读书俱乐部活动日
World Book Day is a day to encourage reading. People usually celebrate it on April 23rd every year. But reading can happen anytime. Here are our school Book Club activities on January 23rd for you to take part in!
Book Club Activities
Join us for a great time!
一、阅读材料,选择合适的选项。
(
C
) 1. 细节理解 Which of the following sentences is TRUE?A. You can get your books signed by the author at the Book Donation.
B. You can get a discount if you buy two books during the Author Meet.
C. You can share what you learned from a book at the Book Sharing.
D. You can donate books to help other children during the Book Sale.
(
C
) 2. 主旨大意 What is the main purpose of these activities?A. To make the children buy books.
B. To celebrate a special holiday.
C. To encourage children to read.
D. To meet a famous children's author.
(
B
) 3. 推理判断 The text is probably a poster
.A. story
B. poster
C. survey
D. riddle
二、新考法 开放问答 结合材料信息,回答下列问题。
1. Why do you think the school holds a "Book Donation" activity? Give two reasons.
To help other children and encourage recycling books.
2. Imagine you meet the children's author. What question would you ask him or her?
What inspired you to write stories for children?
答案:
Monday
Q 答案详解
一、1.C 细节理解题。选项A:“You can get your books signed by the author at the Book Donation.”错误。签名活动是在“Author Meet”中,而不是“Book Donation”。选项B:“You can get a discount if you buy two books during the Author Meet.”错误。折扣是在“Book Sale”中提供的,而不是在“Author Meet”。选项C:“You can share what you learned from a book at the Book Sharing.”正确。文章中提到“You can share what you learned from a book with others.”,符合描述。选项D:“You can donate books to help other children during the Book Sale.”错误。捐赠书籍是在“Book Donation”中,而不是“Book Sale”。
2.C 主旨大意题。文章开头提到“World Book Day is a day to encourage reading.”,说明这些活动的主要目的是鼓励孩子们阅读。
3.B 推理判断题。文章内容是关于学校读书俱乐部的活动安排,通常这种内容会以“海报(poster)”的形式呈现,以便吸引更多人参与。
二、开放性话题,言之有理即可。
1.To help other children and encourage recycling books.
2.What inspired you to write stories for children?
Q 答案详解
一、1.C 细节理解题。选项A:“You can get your books signed by the author at the Book Donation.”错误。签名活动是在“Author Meet”中,而不是“Book Donation”。选项B:“You can get a discount if you buy two books during the Author Meet.”错误。折扣是在“Book Sale”中提供的,而不是在“Author Meet”。选项C:“You can share what you learned from a book at the Book Sharing.”正确。文章中提到“You can share what you learned from a book with others.”,符合描述。选项D:“You can donate books to help other children during the Book Sale.”错误。捐赠书籍是在“Book Donation”中,而不是“Book Sale”。
2.C 主旨大意题。文章开头提到“World Book Day is a day to encourage reading.”,说明这些活动的主要目的是鼓励孩子们阅读。
3.B 推理判断题。文章内容是关于学校读书俱乐部的活动安排,通常这种内容会以“海报(poster)”的形式呈现,以便吸引更多人参与。
二、开放性话题,言之有理即可。
1.To help other children and encourage recycling books.
2.What inspired you to write stories for children?
查看更多完整答案,请扫码查看