第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
一、完形填空
KEY→P3
范畴:人与自我 主题:积极生活 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:8分钟 评价:____/15
Stephen is an 11 - year - old boy. He 1 a serious illness that affects his nervous system. His doctors say he will never be able to 2. But Stephen is not 3 at all. He always tells everyone that he is going to walk again some day.
Doctors also encourage him to imagine himself walking. They think this will at least give him some 4, if nothing else. Stephen 5 himself walking every day. Lying in his bed, he sees himself 6 in his mind.
One day, as he is 7 walking again, his bed starts to move! 8 moves all around the room, in fact. Stephen shouts, “Look at 9 I'm doing! Look! Look! I can do it! I can move! I can move!” But at this time, everyone else in the 10 is screaming and running. An earthquake is shaking the hospital, 11 no one tells that to Stephen. He believes that he has moved 12 his own.
A few years later, he is able to 13 to school, walking on his own two legs. He 14 in himself and uses his strong will to walk again.
If we have a strong will to do something, 15 is impossible. Do you agree?
( )1. A. misses B. has C. needs D. knows
( )2. A. walk B. sing C. paint D. drive
( )3. A. clever B. hungry C. afraid D. happy
( )4. A. money B. love C. hope D. surprise
( )5. A. stops B. practises C. remembers D. imagines
( )6. A. jumping B. dancing C. moving D. running
( )7. A. hearing from B. thinking about C. working with D. looking after
( )8. A. It B. He C. Its D. His
( )9. A. why B. how C. when D. what
( )10. A. supermarket B. hospital C. restaurant D. community
( )11. A. or B. so C. and D. but
( )12. A. of B. on C. with D. to
( )13. A. decide B. agree C. return D. send
( )14. A. complains B. believes C. forgets D. brings
( )15. A. anybody B. nobody C. anything D. nothing
KEY→P3
范畴:人与自我 主题:积极生活 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:8分钟 评价:____/15
Stephen is an 11 - year - old boy. He 1 a serious illness that affects his nervous system. His doctors say he will never be able to 2. But Stephen is not 3 at all. He always tells everyone that he is going to walk again some day.
Doctors also encourage him to imagine himself walking. They think this will at least give him some 4, if nothing else. Stephen 5 himself walking every day. Lying in his bed, he sees himself 6 in his mind.
One day, as he is 7 walking again, his bed starts to move! 8 moves all around the room, in fact. Stephen shouts, “Look at 9 I'm doing! Look! Look! I can do it! I can move! I can move!” But at this time, everyone else in the 10 is screaming and running. An earthquake is shaking the hospital, 11 no one tells that to Stephen. He believes that he has moved 12 his own.
A few years later, he is able to 13 to school, walking on his own two legs. He 14 in himself and uses his strong will to walk again.
If we have a strong will to do something, 15 is impossible. Do you agree?
( )1. A. misses B. has C. needs D. knows
( )2. A. walk B. sing C. paint D. drive
( )3. A. clever B. hungry C. afraid D. happy
( )4. A. money B. love C. hope D. surprise
( )5. A. stops B. practises C. remembers D. imagines
( )6. A. jumping B. dancing C. moving D. running
( )7. A. hearing from B. thinking about C. working with D. looking after
( )8. A. It B. He C. Its D. His
( )9. A. why B. how C. when D. what
( )10. A. supermarket B. hospital C. restaurant D. community
( )11. A. or B. so C. and D. but
( )12. A. of B. on C. with D. to
( )13. A. decide B. agree C. return D. send
( )14. A. complains B. believes C. forgets D. brings
( )15. A. anybody B. nobody C. anything D. nothing
答案:
答案速递
1~5 B A C C D 6~10 C B A D B
完形填空
11~15 D B C B D
11岁的斯蒂芬患了一种严重的疾病,医生说他再也不能走动了,但是斯蒂芬总是告诉别人,某一天他一定能站起来行走。几年以后,靠着顽强的意志,他终于能用自己的双腿走路,并回到了学校。
1. B have a serious illness意为“患了一种严重的疾病”,此处动词have要用第三人称单数形式has。
2. A 根据第一段最后一句中的walk again可知,此处指斯蒂芬的医生说他再也不能行走了。
3. C 根据后一句和第二段的内容理解可知,斯蒂芬对患病这件事根本不害怕,他认为自己一定能站起来行走。
4. C 根据句意以及第二段中的“... he sees himself ... in his mind.”可知,医生认为这至少能给他一点希望。
5. D 根据第二段第一句“Doctors also encourage him to imagine himself walking.”可知,斯蒂芬每天都想象自己在行走。
6. C 根据第三段中的“I can move! I can move!”可知,斯蒂芬躺在床上,他的心中想象着自己在移动。
7. B 结合上文内容理解可知,当斯蒂芬想象着自己正在行走时,他的床开始动起来了。
8. A 根据前后句理解可知,此处要用代词it来指代his bed,位于句首,首字母大写。
9. D 此处用特殊疑问词what作doing的宾语,表示“做什么”。
10. B 根据后文中的“An earthquake is shaking the hospital ...”可知,发生了地震,医院正在摇晃,说明地点是医院。
11. D 根据句意理解可知,该空前后是转折关系,用but连接。
12. B on one’s own意为“单独,独自”。
13. C 根据后文中的walking on his own two legs可知,斯蒂芬自己用双腿走路,说明他能够返回学校。
14. B 此处用动词短语believe in oneself,意为“相信某人自己”。
15. D 句意:如果我们有着一个顽强的意志来做某事的话,没有什么是不可能的。
1~5 B A C C D 6~10 C B A D B
完形填空
11~15 D B C B D
11岁的斯蒂芬患了一种严重的疾病,医生说他再也不能走动了,但是斯蒂芬总是告诉别人,某一天他一定能站起来行走。几年以后,靠着顽强的意志,他终于能用自己的双腿走路,并回到了学校。
1. B have a serious illness意为“患了一种严重的疾病”,此处动词have要用第三人称单数形式has。
2. A 根据第一段最后一句中的walk again可知,此处指斯蒂芬的医生说他再也不能行走了。
3. C 根据后一句和第二段的内容理解可知,斯蒂芬对患病这件事根本不害怕,他认为自己一定能站起来行走。
4. C 根据句意以及第二段中的“... he sees himself ... in his mind.”可知,医生认为这至少能给他一点希望。
5. D 根据第二段第一句“Doctors also encourage him to imagine himself walking.”可知,斯蒂芬每天都想象自己在行走。
6. C 根据第三段中的“I can move! I can move!”可知,斯蒂芬躺在床上,他的心中想象着自己在移动。
7. B 结合上文内容理解可知,当斯蒂芬想象着自己正在行走时,他的床开始动起来了。
8. A 根据前后句理解可知,此处要用代词it来指代his bed,位于句首,首字母大写。
9. D 此处用特殊疑问词what作doing的宾语,表示“做什么”。
10. B 根据后文中的“An earthquake is shaking the hospital ...”可知,发生了地震,医院正在摇晃,说明地点是医院。
11. D 根据句意理解可知,该空前后是转折关系,用but连接。
12. B on one’s own意为“单独,独自”。
13. C 根据后文中的walking on his own two legs可知,斯蒂芬自己用双腿走路,说明他能够返回学校。
14. B 此处用动词短语believe in oneself,意为“相信某人自己”。
15. D 句意:如果我们有着一个顽强的意志来做某事的话,没有什么是不可能的。
查看更多完整答案,请扫码查看