第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
阅读理解C KEY−→P18 范畴:人与社会 体裁:记叙文 评价:____/5 主题:文学作品 建议用时:9分钟 难度:★★★★(原版阅读)
Smee ties Wendy to the mast.
“Listen, honey,” Hook whispers. “I don't want to kill you! Promise to be my mother! Please! And I can let you go!” “I don't want to be your mother,” she replies coldly. “And I certainly don't want pirates for children.” Wendy turns her head and looks away.
Hook wants to turn her head back and make her watch the boys as they die. He wants to hear her cry. But just then he hears another noise instead. It is the tick - tock of the crocodile. Hook suddenly changes. He looks very afraid. He falls on the floor. The tick - tock comes nearer and nearer.
“Hide me!” Hook says in a frightened voice. The pirates run to their captain and stand around him. They don't want to look at the crocodile so they shut their eyes.
The Lost Boys are curious. They run to the side of the ship to see the ticking beast. But they get a big surprise! It isn't the crocodile. It's Peter! He's making the tick - tock noise and he's coming to help them. Peter climbs on the ship and he goes very quietly and quickly into the cabin. The ticking stops and the pirates open their eyes and look around.
“Captain, it's safe for you to come out now,” Smee says.
Hook's head slowly appears and he stands up. He feels silly now and his face turns red. Then he feels angry with himself. He must show the boys that he is really a fierce and cruel pirate. He decides to frighten them before they walk to the plank.
文章摘自《彼得·潘》(Peter Pan)
( )1. Where does this story take place?
A. On the ship. B. In the garden.
C. At Wendy's home. D. Under the water.
( )2. Wendy replies to Hook coldly because she ______.
A. feels very afraid B. loses the Lost Boys
C. doesn't like Hook D. is hungry and cold
( )3. How do you like Peter from Paragraph 5?
A. Kind and curious. B. Brave and cruel.
C. Clever and brave. D. Silly and funny.
( )4. Which of the following is TRUE about Hook?
A. Hook likes the tick - tock noise best. B. Hook is a kind and friendly captain.
C. Hook wants Wendy to be his mother. D. Hook wants to save the Lost Boys.
( )5. What might be the CORRECT order of what happens in the story?
① Peter goes into the cabin.
② Wendy disagrees to be Hook's mother.
③ Hook falls on the floor.
④ Hook wants to hear Wendy cry.
⑤ Hook decides to frighten the boys.
⑥ The pirates stand around Hook.
A. ④⑥③⑤②① B. ②④③⑥①⑤
C. ④③⑤⑥②① D. ②⑥③④①⑤

Smee ties Wendy to the mast.
“Listen, honey,” Hook whispers. “I don't want to kill you! Promise to be my mother! Please! And I can let you go!” “I don't want to be your mother,” she replies coldly. “And I certainly don't want pirates for children.” Wendy turns her head and looks away.
Hook wants to turn her head back and make her watch the boys as they die. He wants to hear her cry. But just then he hears another noise instead. It is the tick - tock of the crocodile. Hook suddenly changes. He looks very afraid. He falls on the floor. The tick - tock comes nearer and nearer.
“Hide me!” Hook says in a frightened voice. The pirates run to their captain and stand around him. They don't want to look at the crocodile so they shut their eyes.
The Lost Boys are curious. They run to the side of the ship to see the ticking beast. But they get a big surprise! It isn't the crocodile. It's Peter! He's making the tick - tock noise and he's coming to help them. Peter climbs on the ship and he goes very quietly and quickly into the cabin. The ticking stops and the pirates open their eyes and look around.
“Captain, it's safe for you to come out now,” Smee says.
Hook's head slowly appears and he stands up. He feels silly now and his face turns red. Then he feels angry with himself. He must show the boys that he is really a fierce and cruel pirate. He decides to frighten them before they walk to the plank.
文章摘自《彼得·潘》(Peter Pan)
( )1. Where does this story take place?
A. On the ship. B. In the garden.
C. At Wendy's home. D. Under the water.
( )2. Wendy replies to Hook coldly because she ______.
A. feels very afraid B. loses the Lost Boys
C. doesn't like Hook D. is hungry and cold
( )3. How do you like Peter from Paragraph 5?
A. Kind and curious. B. Brave and cruel.
C. Clever and brave. D. Silly and funny.
( )4. Which of the following is TRUE about Hook?
A. Hook likes the tick - tock noise best. B. Hook is a kind and friendly captain.
C. Hook wants Wendy to be his mother. D. Hook wants to save the Lost Boys.
( )5. What might be the CORRECT order of what happens in the story?
① Peter goes into the cabin.
② Wendy disagrees to be Hook's mother.
③ Hook falls on the floor.
④ Hook wants to hear Wendy cry.
⑤ Hook decides to frighten the boys.
⑥ The pirates stand around Hook.
A. ④⑥③⑤②① B. ②④③⑥①⑤
C. ④③⑤⑥②① D. ②⑥③④①⑤
答案:
[C] ACCCB
阅读理解
C
温迪被海盗们绑在桅杆上,海盗船长虎克想要她当自己的母亲,但是温迪不同意。就在那时,虎克听到鳄鱼的滴答声,他很害怕,海盗们迅速围在他身边。男孩们很好奇,结果他们发现是彼得模仿的鳄鱼的滴答声。
1. A 细节理解题。根据第一段中的mast和第五段中的“Peter climbs on the ship and he goes very quietly and quickly into the cabin.”可知,这个故事发生在海盗船长虎克的船上。
2. C 推理判断题。根据第二段中的“‘I don’t want to be your mother... And I certainly don’t want pirates for children.’”可知,温迪不喜欢海盗船长虎克,所以对他说话很冷漠。
3. C 推理判断题。根据第五段内容可知,彼得·潘模仿着鳄鱼的滴答声,海盗们最怕这种滴答声了。彼得·潘用自己的智慧来救温迪和丢失的孩子们。由此可推断,他既聪明又勇敢。
4. C 细节理解题。根据第二段中的“Promise to be my mother!”可知,海盗船长虎克想让温迪当他的母亲。
5. B 信息排序题。根据文章内容可知,事情发展的先后顺序是:温迪没有同意当虎克的妈妈→虎克想听温迪哭→听到鳄鱼的滴答声,虎克跌坐在地上→海盗们都围在虎克的身边→彼得·潘悄悄且迅速地进入船舱→虎克决定恐吓一下孩子们。故B项符合题意。
阅读理解
C
温迪被海盗们绑在桅杆上,海盗船长虎克想要她当自己的母亲,但是温迪不同意。就在那时,虎克听到鳄鱼的滴答声,他很害怕,海盗们迅速围在他身边。男孩们很好奇,结果他们发现是彼得模仿的鳄鱼的滴答声。
1. A 细节理解题。根据第一段中的mast和第五段中的“Peter climbs on the ship and he goes very quietly and quickly into the cabin.”可知,这个故事发生在海盗船长虎克的船上。
2. C 推理判断题。根据第二段中的“‘I don’t want to be your mother... And I certainly don’t want pirates for children.’”可知,温迪不喜欢海盗船长虎克,所以对他说话很冷漠。
3. C 推理判断题。根据第五段内容可知,彼得·潘模仿着鳄鱼的滴答声,海盗们最怕这种滴答声了。彼得·潘用自己的智慧来救温迪和丢失的孩子们。由此可推断,他既聪明又勇敢。
4. C 细节理解题。根据第二段中的“Promise to be my mother!”可知,海盗船长虎克想让温迪当他的母亲。
5. B 信息排序题。根据文章内容可知,事情发展的先后顺序是:温迪没有同意当虎克的妈妈→虎克想听温迪哭→听到鳄鱼的滴答声,虎克跌坐在地上→海盗们都围在虎克的身边→彼得·潘悄悄且迅速地进入船舱→虎克决定恐吓一下孩子们。故B项符合题意。
查看更多完整答案,请扫码查看