2025年通城学典初中英语阅读组合训练七年级下册江苏专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典初中英语阅读组合训练七年级下册江苏专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典初中英语阅读组合训练七年级下册江苏专版》

Welcome to the Milly & Willy hotel. To make your stay as pleasant as possible, we’d like you to follow the rules below during your stay at the hotel.
Parking
|Check in|After 3:00 p.m. every day|
|Check out|Before 2:00 p.m. every day|
|Breakfast|Buffet breakfast|From 7:00 to 10:00 a.m.|
||In-room breakfast|From 6:00 to 11:00 a.m.|
||Buffet breakfast at the restaurant on the second floor is free. Prices for meals and drinks served in rooms can be found on the room service price list.|
|Pets|Guests can have dogs weighing less than 40 kg (no more than two dogs per room) and stay with them at a charge of 85 per night per dog. Service dogs are always welcome at no charge.||Visitors|Guests may have visitors after registering at the Front Office. Visitors have to leave before 10:00 p.m.||Parking|Car parking is free for hotel guests.|(   )1. When can a guest check out of the hotel?A. At 1:00 p.m. B. At 3:00 p.m. C. At 5:00 p.m. D. At 8:00 p.m.(   )2. How long does the buffet breakfast last every morning?A. For one hour. B. For two hours. C. For three hours. D. For four hours.(   )3. What do we know about the in-room breakfast?A. Guests don’t need to pay any money for it.B. It is on the second floor.C. Prices for it are on the room service price list.D. It starts at 7:00 in the morning every day.(   )4. How much does a guest need to pay if he has two service dogs?A. 40. B. 85. C. 170. D. 0.
(   )5. Which of the following is TRUE about living in the hotel?
A. Guests can cook in their rooms. B. Visitors can stay until 10:00 p.m.
C. Guests have to pay for parking. D. A guest can only bring one dog.
答案: 阅读理解 [A]ACCDB
A
   本文主要介绍了一家旅馆里的一些规定。
1.A 细节理解题。根据表格中Check out后面的内容Before 2:00 p.m. every day可知,客人可以在下午1点退房。
2.C 推理判断题。根据表格中Buffet breakfast后面的内容From 7:00 to 10:00 a.m.可知,该旅馆的自助餐每天早晨持续3小时。
3.C 细节理解题。根据表格中的“Prices for meals and drinks served in rooms can be found on the room service price list.”可知,客房就餐服务的价格可在客房服务价格单上找到。
4.D 细节理解题。根据表格中的“Service dogs are always welcome at no charge.”可知,服务犬入住该旅馆不需要付费。
5.B 推理判断题。根据表格中的“Visitors have to leave before 10:00 p.m.”可知,访客必须在晚上10点之前离开,所以访客只能待到晚上10点。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭