2025年通城学典初中英语阅读组合训练七年级下册江苏专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典初中英语阅读组合训练七年级下册江苏专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典初中英语阅读组合训练七年级下册江苏专版》

John Keats was born in London in 1795. He was one of the most famous English poets. Unlike many other poets at that time, his family was quite poor, but his parents tried to save enough money for Keats to train to be a doctor. He studied hard and finally became a doctor. His experiences of helping the sick and the poor made him care more about the suffering around him. However, he soon decided to stop his studies and spend all his time writing poems.
He spent a lot of time thinking before finishing a poem. He always worried about the words in his poems. His first book of poems appeared when he was 22 years old. Later, from 1818 to 1820, he wrote most of his famous poems. Unluckily, in 1820, he caught a disease. Keats died at the beginning of 1821. He was very young that year. He left a lot of great poems. These poems will never be forgotten.
根据短文内容,回答下列问题。每题答案不超过5个词。
1. Which country was Keats from?
______________________________
2. What was Keats’ job before 1817?
______________________________
3. What did Keats worry about when he was writing poems?
______________________________
4. When did Keats write most of his famous poems?
______________________________
5. What does the passage want to tell us?
______________________________
答案: 任务型阅读
   本文介绍了英国著名诗人济慈的生平。他出生于1795年,早年被送去学医,成为一名医生。但济慈放弃了从医的志愿,专心于写诗,并留下了大量的传世作品。
1.The UK.  2.A doctor.  3.The words in his poems.  4.From 1818 to 1820.  5.The great poet Keats' life.(言之有理即可)
根据短文内容及所给首字母提示写出所缺单词,使短文意思完整,每空一词。
My name is Wang Fei. I have a new pair of shoes in the box under my bed. Whenever I see them, I think of the time in my middle school.
When I was in middle school, my family was very 1.p______ and I couldn’t often buy new shoes or clothes. I often wore my elder sister’s 2.o______ ones. One day, one of my roommates 3.l______ at my old shoes. I couldn’t stand it. The next Saturday, after I got home, I lay in bed and 4.s______ nothing. My mother asked me 5.w______ I was unhappy. I told her what had happened to 6.m______. My mother didn’t say anything to me and she 7.d______ the housework quietly.
Then on the following Monday, at lunchtime, I was surprised to 8.s______ my mother at school. She 9.b______ a new pair of shoes for me. Later I knew she 10.s______ more than ten hours walking to my school so that she could save some money.
I put the shoes in the box and have kept them until now. How self-willed(任性的) I was at that time!
答案: 短文填空
A
   作者在上中学时,由于家境贫寒,常穿着姐姐的旧鞋子。有一次室友嘲笑了她的旧鞋子,回到家中她闷闷不乐。母亲得知原因后步行十多个小时把一双新鞋子送到了学校。
1.poor 2.old 3.laughed 4.said 5.why 6.me 7.did 8.see 9.bought 10.spent

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭