第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
完形填空 KEY−→P17 体裁:记叙文 范畴:人与社会 主题:和谐生活 评价:____/15 难度:★★★★ 建议用时:8分钟
A boy is in a flower shop now. He wants to buy 1______ for his mum. He carries some coins. There are many people in the shop, so the boy 2______ in the shop quietly. Mr Smith is the boss 3______ the shop. He finds the boy 4______ he says nothing. When the last customer 5______ the shop, the boy asks in a low voice, “Can I buy a flower for my mum? It’s her 6______ tomorrow.” “Of course you can, my boy! I have many beautiful 7______,” says Mr Smith.
“Can I pay ten cents 8______ this rose? That’s all I have.”
“Oh, boy, you’re 9______! The roses are 10______ today and you can take these six roses for only 11______ cents! You can 12______ have a birthday card for your mum for four cents,” Mr Smith smiles. The boy is very 13______ and he leaves with the flowers and the card.
“Dear, your rose is five dollars for each, right?” 14______ his wife, Mrs Smith.
“That’s true. But the boy makes me 15______ my time as a boy of his age,” says Mr Smith.
( )1. A. something B. everything C. nothing D. anything
( )2. A. dances B. brings C. stays D. cries
( )3. A. with B. of C. on D. for
( )4. A. and B. so C. because D. but
( )5. A. goes B. leaves C. takes D. joins
( )6. A. party B. gift C. birthday D. friend
( )7. A. clothes B. flowers C. balls D. shoes
( )8. A. from B. of C. in D. for
( )9. A. lucky B. kind C. friendly D. funny
( )10. A. on fire B. in trouble C. on sale D. in danger
( )11. A. three B. four C. five D. six
( )12. A. too B. also C. either D. neither
( )13. A. tired B. healthy C. happy D. dark
( )14. A. asks B. helps C. visits D. looks
( )15. A. look for B. think of C. come from D. talk to
A boy is in a flower shop now. He wants to buy 1______ for his mum. He carries some coins. There are many people in the shop, so the boy 2______ in the shop quietly. Mr Smith is the boss 3______ the shop. He finds the boy 4______ he says nothing. When the last customer 5______ the shop, the boy asks in a low voice, “Can I buy a flower for my mum? It’s her 6______ tomorrow.” “Of course you can, my boy! I have many beautiful 7______,” says Mr Smith.
“Can I pay ten cents 8______ this rose? That’s all I have.”
“Oh, boy, you’re 9______! The roses are 10______ today and you can take these six roses for only 11______ cents! You can 12______ have a birthday card for your mum for four cents,” Mr Smith smiles. The boy is very 13______ and he leaves with the flowers and the card.
“Dear, your rose is five dollars for each, right?” 14______ his wife, Mrs Smith.
“That’s true. But the boy makes me 15______ my time as a boy of his age,” says Mr Smith.
( )1. A. something B. everything C. nothing D. anything
( )2. A. dances B. brings C. stays D. cries
( )3. A. with B. of C. on D. for
( )4. A. and B. so C. because D. but
( )5. A. goes B. leaves C. takes D. joins
( )6. A. party B. gift C. birthday D. friend
( )7. A. clothes B. flowers C. balls D. shoes
( )8. A. from B. of C. in D. for
( )9. A. lucky B. kind C. friendly D. funny
( )10. A. on fire B. in trouble C. on sale D. in danger
( )11. A. three B. four C. five D. six
( )12. A. too B. also C. either D. neither
( )13. A. tired B. healthy C. happy D. dark
( )14. A. asks B. helps C. visits D. looks
( )15. A. look for B. think of C. come from D. talk to
答案:
答案速递
1~5 ACBDB 6~10 CBDAC
完形填空
11~15 DBCAB
完形填空
一个男孩去鲜花店给妈妈买生日礼物,但他只有十美分。好心的老板卖给他六朵玫瑰花和一张生日贺卡。最后,这位男孩开心地离开了鲜花店。
1. A 根据短文第一段第一句话可知,男孩在花店里,他想给他妈妈买些东西。
2. C 根据There are many people in the shop可知,商店里有很多人,因此男孩静静地待在店里。
3. B 结合句意可知,史密斯先生是商店的老板,故选of,表示所属关系。
4. D 根据本句话的前半部分He finds the boy及后半部分he says nothing可知,二者为转折关系。
5. B 结合句意可知,当最后一名顾客离开商店时,男孩低声问。
6. C 根据下文中have a birthday card for your mum for four cents可知,明天是男孩妈妈的生日。
7. B 根据上文可知,史密斯先生是花店的老板,店里有很多漂亮的花。
8. D 结合句意可知,男孩问他能否付十美分买这朵玫瑰花。pay some money for sth. 意为“为某物付一些钱”。
9. A 根据下文内容可知,老板告诉男孩今天玫瑰低价出售,因此男孩是幸运的。
10. C 根据you can take these six roses for only可知,今天玫瑰花正在降价售卖。
11. D 根据上文中“Can I pay ten cents... rose?”和下文中“You... a birthday card for your mum for four cents”可推知,男孩可以花六美分买下这六朵玫瑰花。
12. B 结合句意可知,男孩还可以花四美分给他妈妈买一张生日贺卡。
13. C 根据leaves with the flowers and the card可知,男孩很高兴,拿着花和卡片走了。
14. A 根据“Dear, your rose is five dollars for each, right?”可推知,这是史密斯夫人问的内容。
15. B 根据本句句意可知,这个男孩让史密斯先生想起了他在他这个年纪的时候。
1~5 ACBDB 6~10 CBDAC
完形填空
11~15 DBCAB
完形填空
一个男孩去鲜花店给妈妈买生日礼物,但他只有十美分。好心的老板卖给他六朵玫瑰花和一张生日贺卡。最后,这位男孩开心地离开了鲜花店。
1. A 根据短文第一段第一句话可知,男孩在花店里,他想给他妈妈买些东西。
2. C 根据There are many people in the shop可知,商店里有很多人,因此男孩静静地待在店里。
3. B 结合句意可知,史密斯先生是商店的老板,故选of,表示所属关系。
4. D 根据本句话的前半部分He finds the boy及后半部分he says nothing可知,二者为转折关系。
5. B 结合句意可知,当最后一名顾客离开商店时,男孩低声问。
6. C 根据下文中have a birthday card for your mum for four cents可知,明天是男孩妈妈的生日。
7. B 根据上文可知,史密斯先生是花店的老板,店里有很多漂亮的花。
8. D 结合句意可知,男孩问他能否付十美分买这朵玫瑰花。pay some money for sth. 意为“为某物付一些钱”。
9. A 根据下文内容可知,老板告诉男孩今天玫瑰低价出售,因此男孩是幸运的。
10. C 根据you can take these six roses for only可知,今天玫瑰花正在降价售卖。
11. D 根据上文中“Can I pay ten cents... rose?”和下文中“You... a birthday card for your mum for four cents”可推知,男孩可以花六美分买下这六朵玫瑰花。
12. B 结合句意可知,男孩还可以花四美分给他妈妈买一张生日贺卡。
13. C 根据leaves with the flowers and the card可知,男孩很高兴,拿着花和卡片走了。
14. A 根据“Dear, your rose is five dollars for each, right?”可推知,这是史密斯夫人问的内容。
15. B 根据本句句意可知,这个男孩让史密斯先生想起了他在他这个年纪的时候。
阅读理解A KEY−>P17 主题:丰富生活 难度:★★★ 评价:____/5 范畴:人与自我 体裁:应用文 建议用时:5分钟
May is a busy month for Wang Fang. Let's have a look at her schedule.
( )1. Wang Fang's school has a history of ______ years.
A. sixty B. seventy C. eighty D. ninety
( )2. What does Wang Fang do on May Day?
A. She grows vegetables in the garden. B. She goes to see a film with Han Mei.
C. She buys some flowers for her mum. D. She celebrates her school's birthday.
( )3. When is Li Chang's birthday?
A. On 1st May. B. On 18th May. C. On 22nd May. D. On 24th May.
( )4. Where do Wang Fang's family spend the Dragon Boat Festival?
A. In Wang Fang's garden. B. At a big restaurant.
C. At her grandparents' home. D. In the school hall.
( )5. Which of the following statements is TRUE?
A. Wang Fang does some shopping on May Day.
B. There are 8 members in Wang Fang's family.
C. Wang Fang gives a book to her cousin as a gift.
D. Wang Fang buys some flowers on Mother's Day.
May is a busy month for Wang Fang. Let's have a look at her schedule.
( )1. Wang Fang's school has a history of ______ years.
A. sixty B. seventy C. eighty D. ninety
( )2. What does Wang Fang do on May Day?
A. She grows vegetables in the garden. B. She goes to see a film with Han Mei.
C. She buys some flowers for her mum. D. She celebrates her school's birthday.
( )3. When is Li Chang's birthday?
A. On 1st May. B. On 18th May. C. On 22nd May. D. On 24th May.
( )4. Where do Wang Fang's family spend the Dragon Boat Festival?
A. In Wang Fang's garden. B. At a big restaurant.
C. At her grandparents' home. D. In the school hall.
( )5. Which of the following statements is TRUE?
A. Wang Fang does some shopping on May Day.
B. There are 8 members in Wang Fang's family.
C. Wang Fang gives a book to her cousin as a gift.
D. Wang Fang buys some flowers on Mother's Day.
答案:
[A] BACCD
阅读理解
A
材料主要介绍了王芳五月份的一些日程安排。
1. B 细节理解题。根据图片右半部分中的“Celebrate my school’s 70th birthday in the school hall.”可知,王芳的学校有70年的历史。
2. A 细节理解题。根据图片中5月1日箭头所指的部分中“Then cut grass and grow vegetables in our garden.”可知,王芳这一天在家中花园里割草和种蔬菜。
3. C 细节理解题。根据图片中5月19日箭头所指的部分中“This Thursday is his 12th birthday.”可知,李畅的生日在这周的星期四,5月19日是星期一,5月22日是星期四。
4. C 细节理解题。根据图片右边部分中的“Go to my grandparents’ home with... Spend the Dragon Boat Festival there...”可知,王芳和家人一起在祖父母家中过端午。
5. D 推理判断题。根据图片中5月11日箭头所指的部分中“... and buy some flowers for her.”可知,王芳在5月11日母亲节这天给妈妈买一些花。
阅读理解
A
材料主要介绍了王芳五月份的一些日程安排。
1. B 细节理解题。根据图片右半部分中的“Celebrate my school’s 70th birthday in the school hall.”可知,王芳的学校有70年的历史。
2. A 细节理解题。根据图片中5月1日箭头所指的部分中“Then cut grass and grow vegetables in our garden.”可知,王芳这一天在家中花园里割草和种蔬菜。
3. C 细节理解题。根据图片中5月19日箭头所指的部分中“This Thursday is his 12th birthday.”可知,李畅的生日在这周的星期四,5月19日是星期一,5月22日是星期四。
4. C 细节理解题。根据图片右边部分中的“Go to my grandparents’ home with... Spend the Dragon Boat Festival there...”可知,王芳和家人一起在祖父母家中过端午。
5. D 推理判断题。根据图片中5月11日箭头所指的部分中“... and buy some flowers for her.”可知,王芳在5月11日母亲节这天给妈妈买一些花。
查看更多完整答案,请扫码查看