第122页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
一、完形填空
KEY→P38
范畴:人与自我 主题:学习体验 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:8分钟 评价:____/15
One day, 50 people were listening to a talk in a big room. The speaker was giving a talk on happiness. However, after a few hours, a lot of people lost 1 attention. Then the speaker came up with a(n) 2 . He stopped his speech and asked all of the people to take 3 in a group activity.
The speaker 4 a balloon to each person in the room. And he asked each person to write his or her name on the balloon with a black marker. Then, he collected all of the 5 and took them to another room.
A few minutes later, the speaker let the 50 people 6 the room with balloons and told all of them to find the balloon 7 their name on it. Everyone rushed around, 8 their balloon here and there. People were bumping into and tripping up each other. But even after five minutes of searching, 9 could find their own balloon.
After seeing this, the speaker asked each person to collect a balloon and try to 10 the person whose name was written on it. Everyone started talking to each other and asking each other about their names. Within some 11 , everyone had his or her own balloon.
“Can you see what 12 ?” the speaker said. “The balloons are 13 the happiness we want in our own lives. Everyone is 14 looking for their own happiness, not caring what happens to others. But sometimes the best 15 to find happiness is to help others. Help them find happiness and you can find your own.”
( )1. A. your B. his C. their D. our
( )2. A. job B. design C. trick D. idea
( )3. A. care B. part C. front D. use
( )4. A. made B. lent C. gave D. fed
( )5. A. postcards B. balloons C. markers D. persons
( )6. A. enter B. clean C. leave D. share
( )7. A. about B. from C. with D. over
( )8. A. thinking about B. dressing up C. trying on D. looking for
( )9. A. anybody B. somebody C. everybody D. nobody
( )10. A. save B. find C. watch D. answer
( )11. A. minutes B. hours C. days D. weeks
( )12. A. wondered B. happened C. complained D. followed
( )13. A. behind B. for C. on D. like
( )14. A. busy B. ready C. sure D. careful
( )15. A. plan B. time C. way D. style
KEY→P38
范畴:人与自我 主题:学习体验 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:8分钟 评价:____/15
One day, 50 people were listening to a talk in a big room. The speaker was giving a talk on happiness. However, after a few hours, a lot of people lost 1 attention. Then the speaker came up with a(n) 2 . He stopped his speech and asked all of the people to take 3 in a group activity.
The speaker 4 a balloon to each person in the room. And he asked each person to write his or her name on the balloon with a black marker. Then, he collected all of the 5 and took them to another room.
A few minutes later, the speaker let the 50 people 6 the room with balloons and told all of them to find the balloon 7 their name on it. Everyone rushed around, 8 their balloon here and there. People were bumping into and tripping up each other. But even after five minutes of searching, 9 could find their own balloon.
After seeing this, the speaker asked each person to collect a balloon and try to 10 the person whose name was written on it. Everyone started talking to each other and asking each other about their names. Within some 11 , everyone had his or her own balloon.
“Can you see what 12 ?” the speaker said. “The balloons are 13 the happiness we want in our own lives. Everyone is 14 looking for their own happiness, not caring what happens to others. But sometimes the best 15 to find happiness is to help others. Help them find happiness and you can find your own.”
( )1. A. your B. his C. their D. our
( )2. A. job B. design C. trick D. idea
( )3. A. care B. part C. front D. use
( )4. A. made B. lent C. gave D. fed
( )5. A. postcards B. balloons C. markers D. persons
( )6. A. enter B. clean C. leave D. share
( )7. A. about B. from C. with D. over
( )8. A. thinking about B. dressing up C. trying on D. looking for
( )9. A. anybody B. somebody C. everybody D. nobody
( )10. A. save B. find C. watch D. answer
( )11. A. minutes B. hours C. days D. weeks
( )12. A. wondered B. happened C. complained D. followed
( )13. A. behind B. for C. on D. like
( )14. A. busy B. ready C. sure D. careful
( )15. A. plan B. time C. way D. style
答案:
答案速递
1~5 C D B C B 6~10 A C D D B
11~15 A B D A C
完形填空
一个演讲者正在发表有关幸福的演讲。数小时后,听众们的注意力都不太集中了,因此演讲者就停下来组织了一个找气球的小组活动。演讲者通过这个活动告诉听众们,找到幸福的最好方法就是帮助别人,帮助他们找到幸福,就能找到自己的幸福。
1. C 根据after a few hours可知,几个小时后,许多人失去了他们的注意力。此处句中的主语是a lot of people,所以要用形容词性物主代词their来修饰名词attention。
2. D 根据后句“He stopped his speech and asked all of the people to take...in a group activity.”可知,演讲者想出了一个主意来活跃气氛,从而提高听众们的注意力。
3. B 根据句意理解可知,演讲者让所有听众参加一个小组活动。此处固定短语take part in意为“参加”。
4. C 此处用固定短语give sth. to sb.,意为“把某物给某人”。
5. B 根据前句中的on the balloon可知,他把所有写上名字的气球都收集起来,带到了另一个房间里。
6. A 根据上文中的took them to another room可知,演讲者把气球带到了另一个房间后,让听众们进入那个房间去寻找他们自己的气球。
7. C 此处用介词with,意为“带有,具有”。
8. D 根据前文中的find the balloon可知,听众们跑来跑去,目的是寻找写有他们名字的气球。
9. D 根据前半句But even after five minutes of searching可知,虽然经过了5分钟的搜寻,但是根本没有人能够找到他们自己的气球。
10. B 根据上文内容可知,大家都不能找到自己的气球,所以演讲者改变方式,让每个人都拿一个气球,然后根据气球上的名字,去找到那个人。
11. A 根据上文中的even after five minutes of searching可知,此处用分钟来计时符合文意。
12. B 根据后文中的not caring what happens to others可知,演讲者询问听众们是否能够看出刚才发生了什么。
13. D 句意:气球就像我们自己生活中所想要的幸福一样。根据“The balloons are...own lives.”可知,此处用介词like,意为“像……一样”。
14. A 根据前后文理解可知,此处要用固定短语be busy doing sth.,意为“忙于做某事”。此处演讲者想要告诉听众们,那些忙于寻找自己的幸福而不关心别人的人,是很难找到自己的幸福的。
15. C 句意:但有时候,找到幸福的最好方法是帮助别人。根据后面的to find happiness is to help others可知,帮助别人是找到幸福的最佳方式。
1~5 C D B C B 6~10 A C D D B
11~15 A B D A C
完形填空
一个演讲者正在发表有关幸福的演讲。数小时后,听众们的注意力都不太集中了,因此演讲者就停下来组织了一个找气球的小组活动。演讲者通过这个活动告诉听众们,找到幸福的最好方法就是帮助别人,帮助他们找到幸福,就能找到自己的幸福。
1. C 根据after a few hours可知,几个小时后,许多人失去了他们的注意力。此处句中的主语是a lot of people,所以要用形容词性物主代词their来修饰名词attention。
2. D 根据后句“He stopped his speech and asked all of the people to take...in a group activity.”可知,演讲者想出了一个主意来活跃气氛,从而提高听众们的注意力。
3. B 根据句意理解可知,演讲者让所有听众参加一个小组活动。此处固定短语take part in意为“参加”。
4. C 此处用固定短语give sth. to sb.,意为“把某物给某人”。
5. B 根据前句中的on the balloon可知,他把所有写上名字的气球都收集起来,带到了另一个房间里。
6. A 根据上文中的took them to another room可知,演讲者把气球带到了另一个房间后,让听众们进入那个房间去寻找他们自己的气球。
7. C 此处用介词with,意为“带有,具有”。
8. D 根据前文中的find the balloon可知,听众们跑来跑去,目的是寻找写有他们名字的气球。
9. D 根据前半句But even after five minutes of searching可知,虽然经过了5分钟的搜寻,但是根本没有人能够找到他们自己的气球。
10. B 根据上文内容可知,大家都不能找到自己的气球,所以演讲者改变方式,让每个人都拿一个气球,然后根据气球上的名字,去找到那个人。
11. A 根据上文中的even after five minutes of searching可知,此处用分钟来计时符合文意。
12. B 根据后文中的not caring what happens to others可知,演讲者询问听众们是否能够看出刚才发生了什么。
13. D 句意:气球就像我们自己生活中所想要的幸福一样。根据“The balloons are...own lives.”可知,此处用介词like,意为“像……一样”。
14. A 根据前后文理解可知,此处要用固定短语be busy doing sth.,意为“忙于做某事”。此处演讲者想要告诉听众们,那些忙于寻找自己的幸福而不关心别人的人,是很难找到自己的幸福的。
15. C 句意:但有时候,找到幸福的最好方法是帮助别人。根据后面的to find happiness is to help others可知,帮助别人是找到幸福的最佳方式。
查看更多完整答案,请扫码查看