第89页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
Ⅰ. 根据汉语、首字母提示或英文释义写出单词
1. The ________(销售量)of A Brief History of Time have reached 10,000,000 ________(册)around the world.
2. A ________(一系列)of water pollution incidents have happened in this country since last year.
3. —Can you help me t________ this poem into English? —OK. First, let's read it again.
4. —Is John a helpful boy? —Yes. He never ________(say no)to help people in need.
5. You can order most of the things you like ________(on the Internet)and get them in no time.
1. The ________(销售量)of A Brief History of Time have reached 10,000,000 ________(册)around the world.
2. A ________(一系列)of water pollution incidents have happened in this country since last year.
3. —Can you help me t________ this poem into English? —OK. First, let's read it again.
4. —Is John a helpful boy? —Yes. He never ________(say no)to help people in need.
5. You can order most of the things you like ________(on the Internet)and get them in no time.
答案:
Ⅰ. 1. sales; copies 2. series 3. translate 4. refuses 5. online
Ⅱ. 用括号中所给单词的正确形式填空
1. ________(Canada)families have a lot of free time so they often go travelling.
2. There is a book ________(hide)in the bushes, which is a prize for the winner.
3. —Have you ever heard of Yilin ________(publish)House? —Yes. It's very famous.
4. The charity show organized last night was very ________(success)with their help.
5. The sportsman spends as much time as he can ________(sail)the sea.
6. The fewer mistakes you make in the exam, the more ________(confident)you will have.
1. ________(Canada)families have a lot of free time so they often go travelling.
2. There is a book ________(hide)in the bushes, which is a prize for the winner.
3. —Have you ever heard of Yilin ________(publish)House? —Yes. It's very famous.
4. The charity show organized last night was very ________(success)with their help.
5. The sportsman spends as much time as he can ________(sail)the sea.
6. The fewer mistakes you make in the exam, the more ________(confident)you will have.
答案:
Ⅱ. 1. Canadian 2. hidden 3. Publishing 4. successful 5. sailing 6. confidence
1. —Uncle Li has lots of unusual ________ and he often shares them with us. —I also admire him for his good teaching ________ as an English teacher.
A. experiences; experiences
B. experience; experience
C. experiences; experience
D. experience; experiences
A. experiences; experiences
B. experience; experience
C. experiences; experience
D. experience; experiences
答案:
C
2. My father is crazy about football, ________ my mother isn't interested in football at all.
A. while B. when C. after D. before
A. while B. when C. after D. before
答案:
A
3. —May I borrow five books today? —No, you can't. You can borrow at most three books ________.
A. at that time B. on time
C. at a time D. for some time
A. at that time B. on time
C. at a time D. for some time
答案:
C
4. We use the transitional word “however” in the sentence “We thought the figures were correct. However, we have now discovered some errors.” to ________.
A. show cause B. show contrast
C. emphasize D. show sequence
A. show cause B. show contrast
C. emphasize D. show sequence
答案:
B
5. —Is there life on other planets? —________, no one can answer the question.
A. So far B. As far as
C. Far from D. As a result
A. So far B. As far as
C. Far from D. As a result
答案:
A
Ⅳ. 阅读理解
新语篇 名著节选 Captain Nemo took me to the dining room. We sat at a table in the middle of the room and ate a delicious lunch. He told me that all the food came from the sea. “I love the sea,” he said. “It gives me everything that I need. Even my clothes come from the sea. It is a place of perfect peace. There are no governments, no taxes(税), and no wars. Here, I am truly free! I will never return to the land.” He took me to see the library which had thousands of books in many languages. Then he showed me the art show. It had many paintings by famous artists. The next room was a museum with all kinds of treasures from the sea. I had never seen such a good museum.
Captain Nemo was very proud of his collection and very proud of the Nautilus(鹦鹉螺号). He told me that he had discovered a way to make electricity by using salt and mercury(水银). This electricity gave the Nautilus all the power it needed to move through the water.
After we got to the engine(引擎)room, Captain Nemo showed me the engine and explained how it worked. The Nautilus was seventy metres long and eight metres wide. It had a cylindrical(圆柱形的)shape with points on each end and weighed 1,500 tons. “It's a wonderful ship!” I shouted. “I love it as if it were my child,” he replied.
“How did you build it in secret?” I asked. “All the parts were made in different countries. I used different names each time I placed an order. I took all the parts to a desert island, and my workmen put them together. Then we burned our workshops.” “It must have cost a large sum of money,” I asked in a loud voice.
“Millions of dollars,” he replied. “However, I have billions!”
—Taken from Twenty Thousand Leagues Under the Sea
语言能力 分析能力
1. What does Captain Nemo think of his life at sea?
A. Boring. B. Wonderful.
C. Meaningless. D. Busy.
2. Which is the CORRECT order of what happened in the passage?
a. “We” had a delicious lunch together.
b. Captain Nemo showed “me” how the engine worked.
c. “I” was amazed at the cost of building the ship.
d. “I” saw thousands of books in different languages.
e. Captain Nemo told “me” a new way to make electricity.
A. a-d-e-c-b B. a-b-d-e-c
C. a-b-c-e-d D. a-d-e-b-c
3. We can know from the passage that ________.
A. Captain Nemo would show “me” around his workshops
B. Captain Nemo used the same name to place orders in different countries
C. Captain Nemo spent almost all his money building Nautilus
D. Captain Nemo built the wonderful ship in secret
4. Which may be the best title for the passage?
A. An Amazing Ship
B. My First Tour Around Nautilus
C. A Rich Captain
D. Life in the Sea
新语篇 名著节选 Captain Nemo took me to the dining room. We sat at a table in the middle of the room and ate a delicious lunch. He told me that all the food came from the sea. “I love the sea,” he said. “It gives me everything that I need. Even my clothes come from the sea. It is a place of perfect peace. There are no governments, no taxes(税), and no wars. Here, I am truly free! I will never return to the land.” He took me to see the library which had thousands of books in many languages. Then he showed me the art show. It had many paintings by famous artists. The next room was a museum with all kinds of treasures from the sea. I had never seen such a good museum.
Captain Nemo was very proud of his collection and very proud of the Nautilus(鹦鹉螺号). He told me that he had discovered a way to make electricity by using salt and mercury(水银). This electricity gave the Nautilus all the power it needed to move through the water.
After we got to the engine(引擎)room, Captain Nemo showed me the engine and explained how it worked. The Nautilus was seventy metres long and eight metres wide. It had a cylindrical(圆柱形的)shape with points on each end and weighed 1,500 tons. “It's a wonderful ship!” I shouted. “I love it as if it were my child,” he replied.
“How did you build it in secret?” I asked. “All the parts were made in different countries. I used different names each time I placed an order. I took all the parts to a desert island, and my workmen put them together. Then we burned our workshops.” “It must have cost a large sum of money,” I asked in a loud voice.
“Millions of dollars,” he replied. “However, I have billions!”
—Taken from Twenty Thousand Leagues Under the Sea
语言能力 分析能力
1. What does Captain Nemo think of his life at sea?
A. Boring. B. Wonderful.
C. Meaningless. D. Busy.
2. Which is the CORRECT order of what happened in the passage?
a. “We” had a delicious lunch together.
b. Captain Nemo showed “me” how the engine worked.
c. “I” was amazed at the cost of building the ship.
d. “I” saw thousands of books in different languages.
e. Captain Nemo told “me” a new way to make electricity.
A. a-d-e-c-b B. a-b-d-e-c
C. a-b-c-e-d D. a-d-e-b-c
3. We can know from the passage that ________.
A. Captain Nemo would show “me” around his workshops
B. Captain Nemo used the same name to place orders in different countries
C. Captain Nemo spent almost all his money building Nautilus
D. Captain Nemo built the wonderful ship in secret
4. Which may be the best title for the passage?
A. An Amazing Ship
B. My First Tour Around Nautilus
C. A Rich Captain
D. Life in the Sea
答案:
Ⅳ. 1~4 BDDB
【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了尼莫船长带领“我”参观鹦鹉螺号及“我”在里面的所见所闻。
1. B 推理判断题。根据“‘I love the sea,’... ‘It gives me everything that I need.’”可推测,尼莫船长觉得海上的生活非常好。故选B。
2. D 事件排序题。根据“We sat at a table in the middle of the room and ate a delicious lunch.” “He took me to see the library which had thousands of books in many languages.” “He told me that he had discovered a way to make electricity by using salt and mercury.” “Captain Nemo showed me the engine and explained how it worked”以及“‘It must have cost a large sum of money,’ I asked in a loud voice.”可知,“我们”先吃了午饭,接着尼莫船长向“我”展示了多种语言的书,然后告诉“我”一种新的发电方式,后来尼莫船长向“我”演示发电机如何工作,最后“我”对造船的费用感到很吃惊。故选D。
3. D 推理判断题。根据“How did you build it in secret?”可推断,尼莫船长秘密地造了这艘完美的船。故选D。
4. B 标题归纳题。通读全文可知,文章讲述了尼莫船长带领“我”参观了他的鹦鹉螺号以及“我”在里面的所见所闻。故选B。
【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了尼莫船长带领“我”参观鹦鹉螺号及“我”在里面的所见所闻。
1. B 推理判断题。根据“‘I love the sea,’... ‘It gives me everything that I need.’”可推测,尼莫船长觉得海上的生活非常好。故选B。
2. D 事件排序题。根据“We sat at a table in the middle of the room and ate a delicious lunch.” “He took me to see the library which had thousands of books in many languages.” “He told me that he had discovered a way to make electricity by using salt and mercury.” “Captain Nemo showed me the engine and explained how it worked”以及“‘It must have cost a large sum of money,’ I asked in a loud voice.”可知,“我们”先吃了午饭,接着尼莫船长向“我”展示了多种语言的书,然后告诉“我”一种新的发电方式,后来尼莫船长向“我”演示发电机如何工作,最后“我”对造船的费用感到很吃惊。故选D。
3. D 推理判断题。根据“How did you build it in secret?”可推断,尼莫船长秘密地造了这艘完美的船。故选D。
4. B 标题归纳题。通读全文可知,文章讲述了尼莫船长带领“我”参观了他的鹦鹉螺号以及“我”在里面的所见所闻。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看