第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
1. —Is your uncle ________ volunteer?
—Yes. He is ________ UNICEF volunteer and he has worked for it for five years.
A. a; a
B. a; an
C. /; an
D. the; a
—Yes. He is ________ UNICEF volunteer and he has worked for it for five years.
A. a; a
B. a; an
C. /; an
D. the; a
答案:
A
2. —Your English is so good. How long have you learned English?
—________ I was five years old.
A. Before
B. Until
C. Since
D. When
—________ I was five years old.
A. Before
B. Until
C. Since
D. When
答案:
C
3. —Have you ever been to Beijing?
—Yes. In fact, I ________ there for three years, but now I work in Yangzhou.
A. study
B. studied
C. have studied
D. was studying
—Yes. In fact, I ________ there for three years, but now I work in Yangzhou.
A. study
B. studied
C. have studied
D. was studying
答案:
B
4. I’m very busy with my work, but I come back home to see my parents ________.
A. from time to time
B. in some ways
C. so far
D. by the way
A. from time to time
B. in some ways
C. so far
D. by the way
答案:
A
5. —________ you ________ your breakfast? It’s time for school.
—Yes. I’ve ________ finished it.
A. Have; eaten out; just
B. Have; eaten up; yet
C. Did; eat up; already
D. Did; eat out; yet
—Yes. I’ve ________ finished it.
A. Have; eaten out; just
B. Have; eaten up; yet
C. Did; eat up; already
D. Did; eat out; yet
答案:
C
6. Wherever he is, he makes ________ a rule ________ for a walk before breakfast.
A. him; to go
B. it; going
C. him; going
D. it; to go
A. him; to go
B. it; going
C. him; going
D. it; to go
答案:
D
7. —I think keeping pets can make people happy and make life more colourful.
—________. In my opinion, sometimes it will bring me more trouble.
A. I can’t agree more
B. Good idea
C. Not exactly
D. Take it easy
—________. In my opinion, sometimes it will bring me more trouble.
A. I can’t agree more
B. Good idea
C. Not exactly
D. Take it easy
答案:
C
8. —Drunken driving is really dangerous. It can cause harm to our safety.
—I agree. Also, it will ________ the driver his driving license(驾照) and even his job.
A. pay
B. cost
C. take
D. kick
—I agree. Also, it will ________ the driver his driving license(驾照) and even his job.
A. pay
B. cost
C. take
D. kick
答案:
B
9. —How long ________ they ________?
—Sorry, I don’t know. But I know that their son is going to ________ a nurse next month.
A. did; marry; marry to
B. did; get marry; marry with
C. have; got married; marry
D. have; been married; marry
—Sorry, I don’t know. But I know that their son is going to ________ a nurse next month.
A. did; marry; marry to
B. did; get marry; marry with
C. have; got married; marry
D. have; been married; marry
答案:
D
10. —Tina, your bag looks heavy. Do you need a hand? —Oh, it’s empty. ________.
A. Never mind
B. You’re welcome
C. Thanks, anyway
D. It doesn’t matter
A. Never mind
B. You’re welcome
C. Thanks, anyway
D. It doesn’t matter
答案:
C
Ⅱ. 完形填空(每题1分,满分15分)
Sometimes, you’ve probably looked at old photos of people and asked yourself, “Why did they wear that?”
The people in the photo probably thought that they 11 great! In fact, the truth is, nothing stays the same forever, especially in the world of 12. What we like to wear 13 all the time.
A century ago, many men wore suits in the office, as well as for more 14 moments, such as weddings and celebrations. At that time, even young boys regularly wore suits and ties 15 they didn’t go to work. Women didn’t just wear skirts or dresses when they wanted to 16. They wore them all the time!
Over time, casual clothes took the place of formal(正式的) clothes. For example, 17 are very popular today. They were first made for 18 in factories. They needed pants with strong cloth that didn’t tear(磨破) 19. In 1873, tailor(裁缝) Jacob Davis and businessman Levi Strauss created denim pants(劳动布裤) called overalls because people wore them over their clothes. Cowboys wore jeans and 20 the Western films of the 1930s, many people began wearing them and they have become more and more 21 since then.
Today, jeans and a sweatshirt are almost a(n) 22 for many students around the world.
Like clothes, shoes have also changed over time. You may prefer to wear sneakers now, but in the past both men and women wore shoes with high heels(跟). It’s 23 to walk with them. This was the fashion for nearly a century before men began wearing more practical shoes 24 heels.
Things change. You might think your clothes are fashionable now, but after a hundred years, when people see a photo of you, they might just 25, “Why did they wear that?”
11. A. smelt
B. sounded
C. looked
D. felt
12. A. fashion
B. suits
C. clothes
D. photos
13. A. stays
B. spreads
C. turns
D. changes
14. A. important
B. relaxing
C. nervous
D. informal
15. A. but
B. so
C. though
D. if
16. A. give up
B. dress up
C. get up
D. put up
17. A. hats
B. socks
C. jeans
D. scarves
18. A. workers
B. teachers
C. officers
D. drivers
19. A. happily
B. angrily
C. slowly
D. easily
20. A. such as
B. instead of
C. together with
D. because of
21. A. popular
B. dirty
C. expensive
D. colourful
22. A. example
B. uniform
C. meaning
D. function
23. A. possible
B. stupid
C. tall
D. difficult
24. A. of
B. in
C. without
D. about
25. A. study
B. understand
C. decide
D. wonder
Sometimes, you’ve probably looked at old photos of people and asked yourself, “Why did they wear that?”
The people in the photo probably thought that they 11 great! In fact, the truth is, nothing stays the same forever, especially in the world of 12. What we like to wear 13 all the time.
A century ago, many men wore suits in the office, as well as for more 14 moments, such as weddings and celebrations. At that time, even young boys regularly wore suits and ties 15 they didn’t go to work. Women didn’t just wear skirts or dresses when they wanted to 16. They wore them all the time!
Over time, casual clothes took the place of formal(正式的) clothes. For example, 17 are very popular today. They were first made for 18 in factories. They needed pants with strong cloth that didn’t tear(磨破) 19. In 1873, tailor(裁缝) Jacob Davis and businessman Levi Strauss created denim pants(劳动布裤) called overalls because people wore them over their clothes. Cowboys wore jeans and 20 the Western films of the 1930s, many people began wearing them and they have become more and more 21 since then.
Today, jeans and a sweatshirt are almost a(n) 22 for many students around the world.
Like clothes, shoes have also changed over time. You may prefer to wear sneakers now, but in the past both men and women wore shoes with high heels(跟). It’s 23 to walk with them. This was the fashion for nearly a century before men began wearing more practical shoes 24 heels.
Things change. You might think your clothes are fashionable now, but after a hundred years, when people see a photo of you, they might just 25, “Why did they wear that?”
11. A. smelt
B. sounded
C. looked
D. felt
12. A. fashion
B. suits
C. clothes
D. photos
13. A. stays
B. spreads
C. turns
D. changes
14. A. important
B. relaxing
C. nervous
D. informal
15. A. but
B. so
C. though
D. if
16. A. give up
B. dress up
C. get up
D. put up
17. A. hats
B. socks
C. jeans
D. scarves
18. A. workers
B. teachers
C. officers
D. drivers
19. A. happily
B. angrily
C. slowly
D. easily
20. A. such as
B. instead of
C. together with
D. because of
21. A. popular
B. dirty
C. expensive
D. colourful
22. A. example
B. uniform
C. meaning
D. function
23. A. possible
B. stupid
C. tall
D. difficult
24. A. of
B. in
C. without
D. about
25. A. study
B. understand
C. decide
D. wonder
答案:
Ⅱ. 11~15 CADAC 16~20 BCADD 21~25 ABDCD
[文章大意]本文是一篇说明文,主要讲述了人们变化中的着装。
11. C 根据“Sometimes, you've probably looked at old photos of people”并结合选项可知,此处指照片中的人可能认为他们看起来很棒。故选 C。
12. A 根据“Why did they wear that?”并结合选项,此处指着装,所以指在时尚的世界里。故选 A。
13. D 根据“nothing stays the same forever”可知,所有的东西都一直在变化。故选 D。
14. A 根据“such as weddings and celebrations”可知为了一些更加重要的场合而穿西装。故选 A。
15. C 句意:在那个时候,甚至是年轻的男孩也经常穿西装打领带,尽管他们不去上班。根据空格处前后句的句意可知,此处应用 though 引导让步状语从句。故选 C。
16. B give up 放弃;dress up 打扮;get up 起床;put up 张贴。根据下文“They wore them all the time!”并结合选项可知,此处指女人不仅仅是在想打扮的时候穿短裙或连衣裙。故选 B。
17. C 根据下文“Cowboys wore jeans”可知,此处指牛仔裤。故选 C。
18. A 根据“They needed pants with strong cloth that didn't tear...”可知,此处指工厂里的工人需要穿不容易磨破的裤子。故选 A。
19. D 根据“They needed pants with strong cloth”可知,需要结实的、不易磨破的裤子。故选 D。
20. D such as 比如;instead of 代替;together with 和……一起;because of 因为。根据“... the Western films of the 1930s, many people began wearing them...”的句意可知,此处表示因果关系。故选 D。
21. A 根据“the Western films of the 1930s, many people began wearing them”可知自此以后牛仔裤越来越受欢迎。故选 A。
22. B 根据“for many students around the world”以及结合上文牛仔裤受欢迎可知,此处指牛仔裤和运动衫几乎是世界各地许多学生的统一制服。故选 B。
23. D 根据“You may prefer to wear sneakers now, but... shoes with high heels.”以及常识可推测,此处表示穿着高跟鞋难走路。故选 D。
24. C 根据“but in the past both men and women wore shoes with high heels”可知,男人们穿无跟鞋之前近一个世纪里,穿有跟鞋才是时尚。故选 C。
25. D 根据“Why did they wear that?”可知此处与文章开头人们的疑问呼应,人们会奇怪不同时代的人为什么那样穿。故选 D。
[文章大意]本文是一篇说明文,主要讲述了人们变化中的着装。
11. C 根据“Sometimes, you've probably looked at old photos of people”并结合选项可知,此处指照片中的人可能认为他们看起来很棒。故选 C。
12. A 根据“Why did they wear that?”并结合选项,此处指着装,所以指在时尚的世界里。故选 A。
13. D 根据“nothing stays the same forever”可知,所有的东西都一直在变化。故选 D。
14. A 根据“such as weddings and celebrations”可知为了一些更加重要的场合而穿西装。故选 A。
15. C 句意:在那个时候,甚至是年轻的男孩也经常穿西装打领带,尽管他们不去上班。根据空格处前后句的句意可知,此处应用 though 引导让步状语从句。故选 C。
16. B give up 放弃;dress up 打扮;get up 起床;put up 张贴。根据下文“They wore them all the time!”并结合选项可知,此处指女人不仅仅是在想打扮的时候穿短裙或连衣裙。故选 B。
17. C 根据下文“Cowboys wore jeans”可知,此处指牛仔裤。故选 C。
18. A 根据“They needed pants with strong cloth that didn't tear...”可知,此处指工厂里的工人需要穿不容易磨破的裤子。故选 A。
19. D 根据“They needed pants with strong cloth”可知,需要结实的、不易磨破的裤子。故选 D。
20. D such as 比如;instead of 代替;together with 和……一起;because of 因为。根据“... the Western films of the 1930s, many people began wearing them...”的句意可知,此处表示因果关系。故选 D。
21. A 根据“the Western films of the 1930s, many people began wearing them”可知自此以后牛仔裤越来越受欢迎。故选 A。
22. B 根据“for many students around the world”以及结合上文牛仔裤受欢迎可知,此处指牛仔裤和运动衫几乎是世界各地许多学生的统一制服。故选 B。
23. D 根据“You may prefer to wear sneakers now, but... shoes with high heels.”以及常识可推测,此处表示穿着高跟鞋难走路。故选 D。
24. C 根据“but in the past both men and women wore shoes with high heels”可知,男人们穿无跟鞋之前近一个世纪里,穿有跟鞋才是时尚。故选 C。
25. D 根据“Why did they wear that?”可知此处与文章开头人们的疑问呼应,人们会奇怪不同时代的人为什么那样穿。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看