第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
Ⅰ. 根据汉语或首字母提示写出单词
1. Andy with his parents lives on the east ________ (海岸) of America.
2. When I got home, my father was ________ (打印) a picture.
3. We can see many ships with white ________ (帆).
4. The bank is ________ (在……对面) the supermarket.
5. ________ (澳大利亚人) like doing water sports, such as surfing and diving.
6. I have b________ two tickets for the film this evening. Would you like to go with me?
7. —Have you ever seen the wonderful building c________ Sydney Opera House?
—Yes, but only through pictures.
1. Andy with his parents lives on the east ________ (海岸) of America.
2. When I got home, my father was ________ (打印) a picture.
3. We can see many ships with white ________ (帆).
4. The bank is ________ (在……对面) the supermarket.
5. ________ (澳大利亚人) like doing water sports, such as surfing and diving.
6. I have b________ two tickets for the film this evening. Would you like to go with me?
7. —Have you ever seen the wonderful building c________ Sydney Opera House?
—Yes, but only through pictures.
答案:
1. coast 2. printing 3. sails 4. opposite 5. Australians
6. booked/bought 7. called
6. booked/bought 7. called
1. —Thank you for helping me. You are so kind.
—________.
A. Thank you B. I think so
C. With pleasure D. My pleasure
—________.
A. Thank you B. I think so
C. With pleasure D. My pleasure
答案:
D
2. —What does the moon ________ tonight?
—A bright silver plate.
A. look B. like
C. look like D. look for
—A bright silver plate.
A. look B. like
C. look like D. look for
答案:
C
3. We are going out for a picnic tomorrow. I'll call Simon to make sure ________.
A. how start B. when start
C. why to start D. when to start
A. how start B. when start
C. why to start D. when to start
答案:
D
4. If I ________ a two - week holiday next year, I will take part in a short study tour to Beijing.
A. took B. take
C. will take D. am taking
A. took B. take
C. will take D. am taking
答案:
B
5. —Excuse me, your bike is just in my way. Would you mind ________ it?
—________. I will move it away at once.
A. to move; No, I don't
B. moving; Never mind
C. to move; I'm sorry
D. moving; Of course not
—________. I will move it away at once.
A. to move; No, I don't
B. moving; Never mind
C. to move; I'm sorry
D. moving; Of course not
答案:
D
6. Millie is going to introduce an online course called Daily English to her classmates. She made a chart to organize her ideas, but her younger brother dropped some paint onto it by mistake. Please choose the proper option (选项) for each missing part.

a. using English in daily communication
b. shopping
c. an online course
A. ① - c; ② - a; ③ - b
B. ① - c; ② - b; ③ - a
C. ① - a; ② - b; ③ - c
D. ① - a; ② - c; ③ - b
a. using English in daily communication
b. shopping
c. an online course
A. ① - c; ② - a; ③ - b
B. ① - c; ② - b; ③ - a
C. ① - a; ② - b; ③ - c
D. ① - a; ② - c; ③ - b
答案:
A
Ⅲ. 阅读理解
新素材 阿勒泰旅游 Altay, a place in the Xinjiang Uygur Autonomous Region, has become a famous place for tourists because of a successful TV series named To the Wonder (《我的阿勒泰》). The series lets people know about the area's amazing natural beauty, with mountains covered in snow, lakes that are very clear, and old villages that are still in good condition. Altay is also a favourite place for skiing during the cold season.
People who study tourism say that Altay has always been famous for its beautiful nature, but it was not a popular place to visit before because it took a long time to travel there and the cost of staying in hotels was high. However, the popular TV series has made more people, especially young people, interested in visiting Altay.
Even though it can be difficult to travel to Altay, the experts (专家) think that the area could become a great place for tourists. Altay has different interesting things to see in summer and winter, so it can attract visitors all year round. People advised the government to improve their tourism and cultural attractions and make the places better for tourists to stay and visit.
It is not the first time that a TV series has made a place more popular with tourists. In the last few years, other places, like Dali in Yunnan Province, have also become popular tourist destinations (目的地) because of interesting TV series. With tour products that include both natural beauty and cultural activities, Altay can make visiting even better and bring more people to see their special area.
新趋势 图示理解 1. Which picture can best show Altay according to the passage?

2. What can you infer (推断) from the passage?
A. Altay was not popular before because of the long ride and high cost.
B. It is not surprising to see many people skiing in Altay in winter.
C. The government advised people here to build more roads to make Altay better.
D. Dali in Yunnan Province becomes famous for the tour products.
3. What may be the best title for the passage?
A. To the Wonder, to Altay
B. A New Tourist Destination
C. The Development of Tourism
D. The Beauty and the Tour Products in Altay
4. Where can you most probably see the passage?
A. In a school newspaper.
B. In a travel magazine.
C. In a storybook.
D. In a film review.
新素材 阿勒泰旅游 Altay, a place in the Xinjiang Uygur Autonomous Region, has become a famous place for tourists because of a successful TV series named To the Wonder (《我的阿勒泰》). The series lets people know about the area's amazing natural beauty, with mountains covered in snow, lakes that are very clear, and old villages that are still in good condition. Altay is also a favourite place for skiing during the cold season.
People who study tourism say that Altay has always been famous for its beautiful nature, but it was not a popular place to visit before because it took a long time to travel there and the cost of staying in hotels was high. However, the popular TV series has made more people, especially young people, interested in visiting Altay.
Even though it can be difficult to travel to Altay, the experts (专家) think that the area could become a great place for tourists. Altay has different interesting things to see in summer and winter, so it can attract visitors all year round. People advised the government to improve their tourism and cultural attractions and make the places better for tourists to stay and visit.
It is not the first time that a TV series has made a place more popular with tourists. In the last few years, other places, like Dali in Yunnan Province, have also become popular tourist destinations (目的地) because of interesting TV series. With tour products that include both natural beauty and cultural activities, Altay can make visiting even better and bring more people to see their special area.
新趋势 图示理解 1. Which picture can best show Altay according to the passage?
2. What can you infer (推断) from the passage?
A. Altay was not popular before because of the long ride and high cost.
B. It is not surprising to see many people skiing in Altay in winter.
C. The government advised people here to build more roads to make Altay better.
D. Dali in Yunnan Province becomes famous for the tour products.
3. What may be the best title for the passage?
A. To the Wonder, to Altay
B. A New Tourist Destination
C. The Development of Tourism
D. The Beauty and the Tour Products in Altay
4. Where can you most probably see the passage?
A. In a school newspaper.
B. In a travel magazine.
C. In a storybook.
D. In a film review.
答案:
1~4 ABAB
[文章大意]本文是一篇说明文,主要介绍了阿勒泰地区的旅游景点以及近期因电视剧而增加了其知名度。
1. A 图示理解题。根据第一段“with mountains covered in snow, lakes that are very clear, and old villages”可知,阿勒泰地区有雪山。故选 A。
2. B 推理判断题。根据第一段“Altay is also a favourite place for skiing during the cold season.”可推断出阿勒泰冬季有很多人滑雪。故选 B。
易错点拨:选项 A“阿勒泰以前不受欢迎,因为路途遥远,费用高昂。”符合原文第二段“it was not a popular place ... it took a long time to travel there and the cost ... was high”,而不是从原文推断而来,不符合题目的要求,故排除。
3. A 标题归纳题。通读全文可知,本文主要讲了关于阿勒泰地区的旅游景点和近期因电视剧《我的阿勒泰》而增加的知名度的详细信息。由于“To the Wonder”是非常成功的电视剧,以此加入到标题中能够吸引读者,后半句 to Altay 勾起读者对阿勒泰的向往。故选 A。
4. B 文章出处题。根据“Altay, a place in the Xinjiang Uygur Autonomous Region, has become a famous place for tourists”以及全文都描述了阿勒泰这个旅游胜地可知,我们可以在旅游杂志上看到这篇文章。故选 B。
[文章大意]本文是一篇说明文,主要介绍了阿勒泰地区的旅游景点以及近期因电视剧而增加了其知名度。
1. A 图示理解题。根据第一段“with mountains covered in snow, lakes that are very clear, and old villages”可知,阿勒泰地区有雪山。故选 A。
2. B 推理判断题。根据第一段“Altay is also a favourite place for skiing during the cold season.”可推断出阿勒泰冬季有很多人滑雪。故选 B。
易错点拨:选项 A“阿勒泰以前不受欢迎,因为路途遥远,费用高昂。”符合原文第二段“it was not a popular place ... it took a long time to travel there and the cost ... was high”,而不是从原文推断而来,不符合题目的要求,故排除。
3. A 标题归纳题。通读全文可知,本文主要讲了关于阿勒泰地区的旅游景点和近期因电视剧《我的阿勒泰》而增加的知名度的详细信息。由于“To the Wonder”是非常成功的电视剧,以此加入到标题中能够吸引读者,后半句 to Altay 勾起读者对阿勒泰的向往。故选 A。
4. B 文章出处题。根据“Altay, a place in the Xinjiang Uygur Autonomous Region, has become a famous place for tourists”以及全文都描述了阿勒泰这个旅游胜地可知,我们可以在旅游杂志上看到这篇文章。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看