第174页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
Ⅴ. 句子翻译
1. 每年成千上万的病人在这家医院接受手术。
Every year, ______ in this hospital.
2. 这份工作很难,所以需要更多的人来做。
The work is very hard, so ______ it.
3. 今年夏天,我们没有足够的钱出国。
We ______ this summer.
4. 这栋楼在我们学校被用作培训中心。
This building ______ in our school.
5. 医生们很自豪能帮助病人重见光明。
The doctors ______.
1. 每年成千上万的病人在这家医院接受手术。
Every year, ______ in this hospital.
2. 这份工作很难,所以需要更多的人来做。
The work is very hard, so ______ it.
3. 今年夏天,我们没有足够的钱出国。
We ______ this summer.
4. 这栋楼在我们学校被用作培训中心。
This building ______ in our school.
5. 医生们很自豪能帮助病人重见光明。
The doctors ______.
答案:
1. thousands of patients are operated on/receive operations
2. more people are needed to do
3. can’t afford/don’t have enough money to go abroad
4. is used as a training centre
5. are very proud to help patients see again
2. more people are needed to do
3. can’t afford/don’t have enough money to go abroad
4. is used as a training centre
5. are very proud to help patients see again
Ⅵ. 阅读理解
As the saying goes, “One good turn deserves another.” Liz's life was changed forever that year. It all started with her kindness towards two strangers. One early morning, they walked into the diner where she worked.
Tim and Paul stepped into the 130 Diner for breakfast after they fought a terrible fire for 12 hours. When they wanted to pay the meal, they were very surprised. The young waitress had paid their bill, leaving a sweet message on their bill instead, “Your meal is on me today. Thank you for serving people and running into the places everyone runs away from.”
Touched, the two firefighters shared her kind action on social media and it spread quickly. And later they found out the true story of the waitress who had paid for their meal. Liz Woodward had been trying to make a living. Her father had a brain illness that left him paraplegic(下身瘫痪的). They decided to help the woman who had shown such kindness even if she was in trouble. They set up a campaign(运动)to raise 10,000 for a wheelchair - accessible car for her father. The donations, however, did not stop when the campaign ended. Having heard of her kindness, Mobility Ventures, which made the wheelchair - accessible cars, refused to take the money and gave the family one for free.
Liz was so grateful to the two firefighters and many strangers who had reached out to help her, saying, “The kindness the supporters and Mobility Ventures have shown is really unbelievable. I hope this brings hope to other people in similar situations, and inspires people to help those in need in any possible way.”
1. Why did Liz pay the bill for Tim and Paul?
A. Because they were her friends.
B. Because she was moved by their hard work.
C. Because they saved her from the fire.
D. Because they were too tired to pay the bill.
2. Tim and Paul helped Liz out by ______.
A. setting up a campaign to raise money for her
B. lending her money to treat her father's illness
C. buying a wheelchair - accessible car for her father
D. asking Mobility Ventures to make a specialized car
3. The underlined word “grateful” in Paragraph 4 probably means “______”.
A. glad
B. thankful
C. hopeful
D. enjoyable
4. From the story above, we can learn that ______.
A. with courage, one can save the lives of many
B. with kindness, one can make a great difference
C. with help, a poor girl can change the world
D. with creativity, a company can win great honour
As the saying goes, “One good turn deserves another.” Liz's life was changed forever that year. It all started with her kindness towards two strangers. One early morning, they walked into the diner where she worked.
Tim and Paul stepped into the 130 Diner for breakfast after they fought a terrible fire for 12 hours. When they wanted to pay the meal, they were very surprised. The young waitress had paid their bill, leaving a sweet message on their bill instead, “Your meal is on me today. Thank you for serving people and running into the places everyone runs away from.”
Touched, the two firefighters shared her kind action on social media and it spread quickly. And later they found out the true story of the waitress who had paid for their meal. Liz Woodward had been trying to make a living. Her father had a brain illness that left him paraplegic(下身瘫痪的). They decided to help the woman who had shown such kindness even if she was in trouble. They set up a campaign(运动)to raise 10,000 for a wheelchair - accessible car for her father. The donations, however, did not stop when the campaign ended. Having heard of her kindness, Mobility Ventures, which made the wheelchair - accessible cars, refused to take the money and gave the family one for free.
Liz was so grateful to the two firefighters and many strangers who had reached out to help her, saying, “The kindness the supporters and Mobility Ventures have shown is really unbelievable. I hope this brings hope to other people in similar situations, and inspires people to help those in need in any possible way.”
1. Why did Liz pay the bill for Tim and Paul?
A. Because they were her friends.
B. Because she was moved by their hard work.
C. Because they saved her from the fire.
D. Because they were too tired to pay the bill.
2. Tim and Paul helped Liz out by ______.
A. setting up a campaign to raise money for her
B. lending her money to treat her father's illness
C. buying a wheelchair - accessible car for her father
D. asking Mobility Ventures to make a specialized car
3. The underlined word “grateful” in Paragraph 4 probably means “______”.
A. glad
B. thankful
C. hopeful
D. enjoyable
4. From the story above, we can learn that ______.
A. with courage, one can save the lives of many
B. with kindness, one can make a great difference
C. with help, a poor girl can change the world
D. with creativity, a company can win great honour
答案:
Ⅵ. 1~4 BABB
【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了一个“善有善报”的故事。
1. B 推理判断题。根据第二段“Tim and Paul stepped into the 130 Diner for breakfast after they fought a terrible fire for 12 hours.”和“Thank you for serving people and running into the places everyone runs away from.”可知Tim和Paul是两位消防员,他们与大火搏斗了12个小时,餐厅服务员Liz为此感动,所以主动买单,故选B。
2. A 细节理解题。根据第三段“They decided to help the woman who had shown such kindness even if she was in trouble. They set up a campaign to raise 10,000 for a wheelchair - accessible car for her father.”可知这两位消防员为了帮助Liz,发起了慈善捐款,故选A。
3. B 词义猜测题。根据画线词下文“the two firefighters and many who had reached out to help her”可知Liz对两位消防员以及许多帮助她的陌生人应当是“感激的”,故选B。
4. B 推理判断题。全文的主题为“善有善报”,所以与“courage”和“creativity”无关,排除A和D选项;C选项“a poor girl can change the world”也不符合本文的主题,故选B。
【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述了一个“善有善报”的故事。
1. B 推理判断题。根据第二段“Tim and Paul stepped into the 130 Diner for breakfast after they fought a terrible fire for 12 hours.”和“Thank you for serving people and running into the places everyone runs away from.”可知Tim和Paul是两位消防员,他们与大火搏斗了12个小时,餐厅服务员Liz为此感动,所以主动买单,故选B。
2. A 细节理解题。根据第三段“They decided to help the woman who had shown such kindness even if she was in trouble. They set up a campaign to raise 10,000 for a wheelchair - accessible car for her father.”可知这两位消防员为了帮助Liz,发起了慈善捐款,故选A。
3. B 词义猜测题。根据画线词下文“the two firefighters and many who had reached out to help her”可知Liz对两位消防员以及许多帮助她的陌生人应当是“感激的”,故选B。
4. B 推理判断题。全文的主题为“善有善报”,所以与“courage”和“creativity”无关,排除A和D选项;C选项“a poor girl can change the world”也不符合本文的主题,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看