第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
6.—Don’t ! We still have a chance to win if we keep trying!
—Yes, madam!
A. give up
B. give away
C. give in
D. give out
—Yes, madam!
A. give up
B. give away
C. give in
D. give out
答案:
A
7.—Can I trust you with my problems?
—Of course! I’m good at and I promise that I won’t tell anyone.
A. breaking rules
B. making mistakes
C. keeping secrets
D. forgetting things
—Of course! I’m good at and I promise that I won’t tell anyone.
A. breaking rules
B. making mistakes
C. keeping secrets
D. forgetting things
答案:
C
8.—I love painting and playing the piano.
—Wow, we have so much ! I enjoy these too.
A. in need
B. in common
C. in order
D. in danger
—Wow, we have so much ! I enjoy these too.
A. in need
B. in common
C. in order
D. in danger
答案:
B
9.—Why didn’t you go to Ann’s party last night?
—Because she didn’t invite me. , I had to take a piano lesson.
A. At first
B. For example
C. However
D. What’s more
—Because she didn’t invite me. , I had to take a piano lesson.
A. At first
B. For example
C. However
D. What’s more
答案:
D
Ⅳ.句子翻译
1.我从未想过放弃我的任务。
I never thought of .
2.她乐于帮助有需要的人。
She is .
3.你的善良对我来说意义重大。
Your kindness .
4.我的狗不在身边,我很不开心。
I’m .
5.因为没有人可以交谈,我对这场聚会感到厌烦。
Because I had , I the party.
6.当我有心事的时候,我总是会去找她。
When I have something , I always .
7.我们幸运有如此棒的朋友。
We’re .
1.我从未想过放弃我的任务。
I never thought of .
2.她乐于帮助有需要的人。
She is .
3.你的善良对我来说意义重大。
Your kindness .
4.我的狗不在身边,我很不开心。
I’m .
5.因为没有人可以交谈,我对这场聚会感到厌烦。
Because I had , I the party.
6.当我有心事的时候,我总是会去找她。
When I have something , I always .
7.我们幸运有如此棒的朋友。
We’re .
答案:
1. giving up on my task
2. ready to help people in need
3. means a lot to me
4. unhappy without my dog around
5. no one to talk to; felt bored with
6. on my mind; go to her
7. lucky to have such great friends
2. ready to help people in need
3. means a lot to me
4. unhappy without my dog around
5. no one to talk to; felt bored with
6. on my mind; go to her
7. lucky to have such great friends
Ⅴ.阅读理解
Jackson was walking home from school one afternoon when his untied shoelaces(鞋带) caught his foot. He almost fell. He put down his backpack and tied them.
Eva and Dave were riding down the other side of the street. Suddenly, Dave stopped and pointed.
“Whoa! Did you see that?” he asked.
“Jackson just totally fell down there!”
“Oh, no! Is he okay?” asked Eva.
“It looks like he hurt his knee.”
Just as they were still talking about this, Mandy caught up with them. “What are you guys talking about?” she asked.
“Jackson just fell and hurt his knee,” said Eva.
“Was he bleeding(流血)?” asked Mandy.
The story began to spread. Within an hour, Kevin heard the whole story. “Jackson got hit by a car on his way home. There was blood everywhere, and he was sent to hospital.”
That night, Oliver got more information.
“▲ He doesn’t even remember anything about the accident! He won’t be at school for at least four weeks.”
The next morning, everybody at school was talking about Jackson.
“Lucky Jackson,” Maya said. “He gets to miss so much school.”
“The poor guy can’t even move, and you think he’s lucky?” said Kathy.
Bob shook his head sadly, “He was so good at football—what if he can never play again?”
“Maybe we should send him a card or visit him in the hospital,” suggested Bill.
“Will he even remember us?” asked Gina.
“I can’t believe he lost his memory!” Lisa cried.
Just then, Jackson came around the corner and walked over to Gina and Lisa. “Hey guys, what’s going on?” he asked.
Everyone stopped talking and stared(瞪眼看) at him.
1.What was Jackson doing when he almost fell?
A. Tying his shoelaces.
B. Riding his bike home.
C. Walking in the street.
D. Putting down his backpack.
2. 新考法 补全文章 Which of the following is the best to fill in the “▲” in the passage?
A. Jackson fell down and hurt his knee.
B. Jackson got hit by a car and kept bleeding.
C. Jackson got caught by his shoelaces and fell.
D. Jackson broke his leg and his head was hurt.
3.From the last sentence of the passage, we can infer(推断) that everyone was .
A. surprised B. careful
C. sad D. excited
4.What’s the best title for the passage?
A. A Funny Friend
B. He Said, She Said
C. A Terrible Accident
D. He Hurt, She Cared
Jackson was walking home from school one afternoon when his untied shoelaces(鞋带) caught his foot. He almost fell. He put down his backpack and tied them.
Eva and Dave were riding down the other side of the street. Suddenly, Dave stopped and pointed.
“Whoa! Did you see that?” he asked.
“Jackson just totally fell down there!”
“Oh, no! Is he okay?” asked Eva.
“It looks like he hurt his knee.”
Just as they were still talking about this, Mandy caught up with them. “What are you guys talking about?” she asked.
“Jackson just fell and hurt his knee,” said Eva.
“Was he bleeding(流血)?” asked Mandy.
The story began to spread. Within an hour, Kevin heard the whole story. “Jackson got hit by a car on his way home. There was blood everywhere, and he was sent to hospital.”
That night, Oliver got more information.
“▲ He doesn’t even remember anything about the accident! He won’t be at school for at least four weeks.”
The next morning, everybody at school was talking about Jackson.
“Lucky Jackson,” Maya said. “He gets to miss so much school.”
“The poor guy can’t even move, and you think he’s lucky?” said Kathy.
Bob shook his head sadly, “He was so good at football—what if he can never play again?”
“Maybe we should send him a card or visit him in the hospital,” suggested Bill.
“Will he even remember us?” asked Gina.
“I can’t believe he lost his memory!” Lisa cried.
Just then, Jackson came around the corner and walked over to Gina and Lisa. “Hey guys, what’s going on?” he asked.
Everyone stopped talking and stared(瞪眼看) at him.
1.What was Jackson doing when he almost fell?
A. Tying his shoelaces.
B. Riding his bike home.
C. Walking in the street.
D. Putting down his backpack.
2. 新考法 补全文章 Which of the following is the best to fill in the “▲” in the passage?
A. Jackson fell down and hurt his knee.
B. Jackson got hit by a car and kept bleeding.
C. Jackson got caught by his shoelaces and fell.
D. Jackson broke his leg and his head was hurt.
3.From the last sentence of the passage, we can infer(推断) that everyone was .
A. surprised B. careful
C. sad D. excited
4.What’s the best title for the passage?
A. A Funny Friend
B. He Said, She Said
C. A Terrible Accident
D. He Hurt, She Cared
答案:
1-4 CDAB
【文章大意】本文主要讲述了 Jackson 在放学回家的路上,因为鞋带没有系好差点摔倒,被好心的朋友们误解并谣传被车撞伤甚至送进医院的故事。
1. C 细节理解题。根据“Jackson was walking home from school one afternoon when his untied shoelaces caught his foot. He almost fell.”可知,Jackson 在街上走路的时候差点摔倒,故选 C。
2. D 推理判断题。根据“He doesn't even remember anything about the accident!”可知,脑袋受伤了所以几乎记不得任何东西,D 选项“Jackson 摔断了腿,头部也受了伤。”符合语境,故选 D。
3. A 推理判断题。根据“Everyone stopped talking and stared at him.”可知,大家都传 Jackson 被车撞伤并失忆了。当 Jackson 出现在大家面前的时候,所有人都停止讨论盯着他,所以应是感到很惊讶,故选 A。
4. B 标题归纳题。通读全文可知,本文由 Jackson 差点摔倒而引发一系列的谣言,每个人都有不一样的说法,所以 B 选项“他说,她说”符合文章大意,适合作本文标题,故选 B。
【文章大意】本文主要讲述了 Jackson 在放学回家的路上,因为鞋带没有系好差点摔倒,被好心的朋友们误解并谣传被车撞伤甚至送进医院的故事。
1. C 细节理解题。根据“Jackson was walking home from school one afternoon when his untied shoelaces caught his foot. He almost fell.”可知,Jackson 在街上走路的时候差点摔倒,故选 C。
2. D 推理判断题。根据“He doesn't even remember anything about the accident!”可知,脑袋受伤了所以几乎记不得任何东西,D 选项“Jackson 摔断了腿,头部也受了伤。”符合语境,故选 D。
3. A 推理判断题。根据“Everyone stopped talking and stared at him.”可知,大家都传 Jackson 被车撞伤并失忆了。当 Jackson 出现在大家面前的时候,所有人都停止讨论盯着他,所以应是感到很惊讶,故选 A。
4. B 标题归纳题。通读全文可知,本文由 Jackson 差点摔倒而引发一系列的谣言,每个人都有不一样的说法,所以 B 选项“他说,她说”符合文章大意,适合作本文标题,故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看