第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
6. Visitors can climb the mountain in spring in my hometown. ____, they can also enjoy delicious food there.
A. However
B. Anyway
C. Moreover
D. Otherwise
A. However
B. Anyway
C. Moreover
D. Otherwise
答案:
C
7. If you want to know more information about the Olympic Games, please ____ the internet.
A. prepare
B. search
C. prepare for
D. search for
A. prepare
B. search
C. prepare for
D. search for
答案:
B
8. —What do you think of the film?
—I never saw ____. I almost slept in the cinema.
A. the most boring one
B. the most bored one
C. a more boring one
D. a more bored one
—I never saw ____. I almost slept in the cinema.
A. the most boring one
B. the most bored one
C. a more boring one
D. a more bored one
答案:
D
9. With the teacher's help, all the students were happy to find the Maths problem ____.
A. easily
B. easier
C. more easily
D. much easy
A. easily
B. easier
C. more easily
D. much easy
答案:
B
10. —We are going to ____ the high jump. Would you like to ____ us?
—I'd like to, but I'm afraid I have no time.
A. join; join
B. join; join in
C. join; take part in
D. take part in; join
—I'd like to, but I'm afraid I have no time.
A. join; join
B. join; join in
C. join; take part in
D. take part in; join
答案:
D
Ⅳ. 句子翻译
1. 感谢您的悉心考虑。汤姆谨启。
Thank you for your kind consideration. ______, Tom.
2. 我们必须努力学习,这样我们才能实现我们的目标。
We must study hard ______ we can achieve our goals.
3. 我希望你会发现我的建议很有用且有趣。
I hope you will ______.
4. 学生们可以在食堂品尝到各种各样的菜肴。
Students can try ______ dishes in the dining hall.
5. 图书馆是学生们开阔思维的好地方。
Library is a great place for students ______.
6. 其他顶尖团队不会像我们这样频繁地犯这些错误。
The other top teams don't make these mistakes ______.
1. 感谢您的悉心考虑。汤姆谨启。
Thank you for your kind consideration. ______, Tom.
2. 我们必须努力学习,这样我们才能实现我们的目标。
We must study hard ______ we can achieve our goals.
3. 我希望你会发现我的建议很有用且有趣。
I hope you will ______.
4. 学生们可以在食堂品尝到各种各样的菜肴。
Students can try ______ dishes in the dining hall.
5. 图书馆是学生们开阔思维的好地方。
Library is a great place for students ______.
6. 其他顶尖团队不会像我们这样频繁地犯这些错误。
The other top teams don't make these mistakes ______.
答案:
1. Yours sincerely 2. so that 3. find my advice/suggestions useful and interesting 4. plenty of/all kinds of
5. to open their minds 6. as often as we do
5. to open their minds 6. as often as we do
Ⅴ. 阅读理解
I still clearly remember the night when my dad called us into the living room. After almost eleven months without work, my dad finally announced, “I accepted a new job.” I quickly asked, “Where?” Before my father could finish saying “Austin, Texas,” I had started crying. I would have to completely start over, which wasn't easy for a student in the second year of high school. My crying continued well into the night.
My sister and I were allowed to finish the school year, leaving me with six months to say goodbye to people who cared about me. I felt sorry and helpless. But then, as I counted down the days to leave, I found myself also looking forward to starting fresh.
I decided to take control of my life and add some certainty to my unclear future. I researched high schools and neighbourhoods. In return, my parents allowed me to have a voice about where our new home should be. I e-mailed the tennis coach at my new school to ask about joining the team. The coach told me that they were looking forward to having me. Soon I was talking to a girl named Doris of the same team online. She only knew me from my out-of-date online information, so I used this chance to be the confident person I wanted to be.
More than six months after moving, I have never felt more “me”. I joined in many activities to find out what I truly liked. At my old school, I was skilled in Maths but I would have never thought of joining a Maths club. It was a new school, a new me, and I decided to challenge myself and join a mathematics honour society. Surprisingly, I actually enjoyed being a “mathlete”. Even more surprising was that nobody made fun of my decision. I realised that my fears of people's judgments(评价) were gone.
Moving gave me the freedom to see that I decide what shapes me. The courage and confidence were always there, hidden in my fears. They came to light when the time was right. The fear of the end became excitement for a new start. Every new beginning is scary but also full of hopes.
1. What was the main reason behind the writer's sadness in the beginning?
A. She hated to leave her friends.
B. She didn't like her new school.
C. She was uncertain about her new life.
D. She had to study in junior two all over again.
2. What can we learn about the writer at her old school?
A. She did poorly in Maths.
B. She was popular in class.
C. She took part in many activities.
D. She had doubts about her abilities.
3. What did the writer mean by saying “I have never felt more ‘me’.”?
A. She has achieved personal growth.
B. She has changed herself completely.
C. She has discovered her talent in Maths.
D. She has got more tears in the new place.
4. Which of the following can be the best title?
A. A New City Full of Hopes
B. Endings Can Be Beginnings
C. The Night My Life Changed
D. The Way of Discovering Confidence
I still clearly remember the night when my dad called us into the living room. After almost eleven months without work, my dad finally announced, “I accepted a new job.” I quickly asked, “Where?” Before my father could finish saying “Austin, Texas,” I had started crying. I would have to completely start over, which wasn't easy for a student in the second year of high school. My crying continued well into the night.
My sister and I were allowed to finish the school year, leaving me with six months to say goodbye to people who cared about me. I felt sorry and helpless. But then, as I counted down the days to leave, I found myself also looking forward to starting fresh.
I decided to take control of my life and add some certainty to my unclear future. I researched high schools and neighbourhoods. In return, my parents allowed me to have a voice about where our new home should be. I e-mailed the tennis coach at my new school to ask about joining the team. The coach told me that they were looking forward to having me. Soon I was talking to a girl named Doris of the same team online. She only knew me from my out-of-date online information, so I used this chance to be the confident person I wanted to be.
More than six months after moving, I have never felt more “me”. I joined in many activities to find out what I truly liked. At my old school, I was skilled in Maths but I would have never thought of joining a Maths club. It was a new school, a new me, and I decided to challenge myself and join a mathematics honour society. Surprisingly, I actually enjoyed being a “mathlete”. Even more surprising was that nobody made fun of my decision. I realised that my fears of people's judgments(评价) were gone.
Moving gave me the freedom to see that I decide what shapes me. The courage and confidence were always there, hidden in my fears. They came to light when the time was right. The fear of the end became excitement for a new start. Every new beginning is scary but also full of hopes.
1. What was the main reason behind the writer's sadness in the beginning?
A. She hated to leave her friends.
B. She didn't like her new school.
C. She was uncertain about her new life.
D. She had to study in junior two all over again.
2. What can we learn about the writer at her old school?
A. She did poorly in Maths.
B. She was popular in class.
C. She took part in many activities.
D. She had doubts about her abilities.
3. What did the writer mean by saying “I have never felt more ‘me’.”?
A. She has achieved personal growth.
B. She has changed herself completely.
C. She has discovered her talent in Maths.
D. She has got more tears in the new place.
4. Which of the following can be the best title?
A. A New City Full of Hopes
B. Endings Can Be Beginnings
C. The Night My Life Changed
D. The Way of Discovering Confidence
答案:
1 - 4 CDAB
【语篇解读】本文主要讲述了作者在高二的时候,因为父亲工作的原因,不得不搬家,作者在新的环境里,找到了真正的自我。
1. C 推理判断题。根据“I would have to completely start over, which wasn't easy for a student in the second year of high school.”以及“I decided to take control of my life and add some certainty to my unclear future. I researched high schools and neighbourhoods.”可知,作者一开始难过的原因是对新生活的不确定。故选 C。
2. D 推理判断题。根据“At my old school, I was skilled in Maths but I would have never thought of joining a Maths club.”以及“The courage and confidence were always there, hidden in my fears.”可知作者在旧学校时没有想过参加数学俱乐部来展现自己的数学天赋,到了新学校后明白了自己的勇气和自信隐藏在恐惧之下,故推断作者在旧学校的时候,缺乏挑战的勇气,怀疑自己的能力。故选 D。
3. A 句意猜测题。根据“I joined in many activities to find out what I truly liked... Even more surprising was that nobody made fun of my decision. I realised that my fears of people's judgments were gone.”可知,作者在新的环境里更加自信,因此画线句子“我从没有感受到更多的‘我’。”,说明了作者实现了自我成长。故选 A。
4. B 标题归纳题。根据“Every new beginning is scary but also full of hopes.”以及全文内容可知,作者因为搬家开始了新的生活,从一开始排斥和恐惧到后来的接受和期待,作者意识到每次的结束可能是最新的开始,因此文章的最佳标题是“结束可能就是开始”。故选 B。
【语篇解读】本文主要讲述了作者在高二的时候,因为父亲工作的原因,不得不搬家,作者在新的环境里,找到了真正的自我。
1. C 推理判断题。根据“I would have to completely start over, which wasn't easy for a student in the second year of high school.”以及“I decided to take control of my life and add some certainty to my unclear future. I researched high schools and neighbourhoods.”可知,作者一开始难过的原因是对新生活的不确定。故选 C。
2. D 推理判断题。根据“At my old school, I was skilled in Maths but I would have never thought of joining a Maths club.”以及“The courage and confidence were always there, hidden in my fears.”可知作者在旧学校时没有想过参加数学俱乐部来展现自己的数学天赋,到了新学校后明白了自己的勇气和自信隐藏在恐惧之下,故推断作者在旧学校的时候,缺乏挑战的勇气,怀疑自己的能力。故选 D。
3. A 句意猜测题。根据“I joined in many activities to find out what I truly liked... Even more surprising was that nobody made fun of my decision. I realised that my fears of people's judgments were gone.”可知,作者在新的环境里更加自信,因此画线句子“我从没有感受到更多的‘我’。”,说明了作者实现了自我成长。故选 A。
4. B 标题归纳题。根据“Every new beginning is scary but also full of hopes.”以及全文内容可知,作者因为搬家开始了新的生活,从一开始排斥和恐惧到后来的接受和期待,作者意识到每次的结束可能是最新的开始,因此文章的最佳标题是“结束可能就是开始”。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看