第186页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
7. The lesson we learn from the failure won't ____ the problem but it's a step in the right direction.
A. build
B. solve
C. agree
D. paint
A. build
B. solve
C. agree
D. paint
答案:
B
8. —I hope you can ____ me with some information about the trip.
—Sure. I'll ____ you the most specific route about it.
A. provide; offer
B. offer; provide
C. provide; provide
D. offer; offer
—Sure. I'll ____ you the most specific route about it.
A. provide; offer
B. offer; provide
C. provide; provide
D. offer; offer
答案:
A
9. With the help of his teacher, he ____ much progress in writing since last year.
A. made
B. makes
C. was making
D. has made
A. made
B. makes
C. was making
D. has made
答案:
D
10. —Studying hard is the key to passing exams.
—____! I'll spend more time reviewing notes.
A. You said it
B. Who says
C. No way
D. You don't say
—____! I'll spend more time reviewing notes.
A. You said it
B. Who says
C. No way
D. You don't say
答案:
A
Ⅳ. 句子翻译
1. 他们召开了一次会议,呼吁采取行动。
They held a meeting as a ____.
2. 我们应该使用环保产品。
We should use ____.
3. 政府在中国东北部建立了扎龙自然保护区。
The government ____ the Zhalong Nature Reserve ____.
4. 为了给动物们创造更多的空间,我们应该保护湿地。
____ animals, we should protect the wetlands.
5. 自然保护区保护丹顶鹤免受伤害。
The natural reserve ____ harm.
1. 他们召开了一次会议,呼吁采取行动。
They held a meeting as a ____.
2. 我们应该使用环保产品。
We should use ____.
3. 政府在中国东北部建立了扎龙自然保护区。
The government ____ the Zhalong Nature Reserve ____.
4. 为了给动物们创造更多的空间,我们应该保护湿地。
____ animals, we should protect the wetlands.
5. 自然保护区保护丹顶鹤免受伤害。
The natural reserve ____ harm.
答案:
1. call to action
2. environment - friendly products
3. set up; in the north - east of China
4. In order to make more space for
5. keeps the red - crowned cranes free from
2. environment - friendly products
3. set up; in the north - east of China
4. In order to make more space for
5. keeps the red - crowned cranes free from
Ⅴ. 阅读理解
A new study in Nature shows sea otters(海獭) returning to their home ground in Central California has helped slow down erosion(侵蚀) of the area's stream banks and marsh(沼泽) edges by up to 90%.
Findings show that areas with large otter population have less erosion, mainly because the sea otters like eating crabs so much. "It would cost tens of millions of dollars for humans to rebuild these stream banks and restore these marshes. The otters are stabilizing(稳定) them for free, in exchange for a big all-you-can-eat crab meal," said biology professor Brian Silliman, at Duke University. "Remodeling a coastline is usually something only strong physical forces, like powerful storms or huge tidal flow change, can do," he continued, "so it begs a question: Could similar results be achieved in other environments around the world?"
Like many California river mouths, Elkhorn once was home ground for otters, which need to eat around 20 to 25 pounds of food every day, with crabs being one of their favourite meals. But after fur traders hunted, the local otter population nearly to extinction(灭绝), the number of crabs increased rapidly over the next century.
"Crabs eat salt marsh roots, dig into salt marsh soil, and over time can cause a salt marsh to wear away and disappear. This had been happening at Elkhorn for years until sea otters returned in the mid-1980s," said the lead author of the study, Brent Hughes. "Today, years after the otters returned, marshes and stream banks became more stable."
① To discover what role sea otters were playing in all this, the researchers carried on surveys across 13 tidal streams and small field experiments at five locations around the river mouth. ② They lasted over a six-year period. ③The information, collected on the ground, confirmed that the places with large population of otters, erosion had slowed by the study's end. ④"The return of the sea otters didn't completely fix the losses, but it did slow them down so that these places could become stable again, even with all the other problems," Hughes said.
Angelini, another member of the research team, saw hope in this new method. "All these challenges, like sea level rise and storms, seem difficult to deal with," she said. "But this study shows us that if we really understand the ecosystem and know what tools to use, we can help make these systems healthier and more stable. And after all these years, we now see these amazing results. It's a great story."
1. What can we learn from the passage?
A. Long-term research can help us protect nature.
B. A lot of unlawful hunting once happened in California.
C. Large population of crabs is the main cause of the erosion.
D. Nature protection depends on the reintroduction of the sea otters.
2. What does Brent Hughes think of bringing back sea otters to the landscape like Elkhorn?
A. Resultful.
B. Expensive.
C. Creative.
D. Harmful.
3. The sentence "Sea otters were not included in some test places but allowed to be used in others." would be best placed at ____.
A. ①
B. ②
C. ③
D. ④
4. The passage mainly wants to ____.
A. explain the purpose of the study
B. describe the difficulty of the study
C. discuss the limitation of the study
D. introduce the discovery of the study
A new study in Nature shows sea otters(海獭) returning to their home ground in Central California has helped slow down erosion(侵蚀) of the area's stream banks and marsh(沼泽) edges by up to 90%.
Findings show that areas with large otter population have less erosion, mainly because the sea otters like eating crabs so much. "It would cost tens of millions of dollars for humans to rebuild these stream banks and restore these marshes. The otters are stabilizing(稳定) them for free, in exchange for a big all-you-can-eat crab meal," said biology professor Brian Silliman, at Duke University. "Remodeling a coastline is usually something only strong physical forces, like powerful storms or huge tidal flow change, can do," he continued, "so it begs a question: Could similar results be achieved in other environments around the world?"
Like many California river mouths, Elkhorn once was home ground for otters, which need to eat around 20 to 25 pounds of food every day, with crabs being one of their favourite meals. But after fur traders hunted, the local otter population nearly to extinction(灭绝), the number of crabs increased rapidly over the next century.
"Crabs eat salt marsh roots, dig into salt marsh soil, and over time can cause a salt marsh to wear away and disappear. This had been happening at Elkhorn for years until sea otters returned in the mid-1980s," said the lead author of the study, Brent Hughes. "Today, years after the otters returned, marshes and stream banks became more stable."
① To discover what role sea otters were playing in all this, the researchers carried on surveys across 13 tidal streams and small field experiments at five locations around the river mouth. ② They lasted over a six-year period. ③The information, collected on the ground, confirmed that the places with large population of otters, erosion had slowed by the study's end. ④"The return of the sea otters didn't completely fix the losses, but it did slow them down so that these places could become stable again, even with all the other problems," Hughes said.
Angelini, another member of the research team, saw hope in this new method. "All these challenges, like sea level rise and storms, seem difficult to deal with," she said. "But this study shows us that if we really understand the ecosystem and know what tools to use, we can help make these systems healthier and more stable. And after all these years, we now see these amazing results. It's a great story."
1. What can we learn from the passage?
A. Long-term research can help us protect nature.
B. A lot of unlawful hunting once happened in California.
C. Large population of crabs is the main cause of the erosion.
D. Nature protection depends on the reintroduction of the sea otters.
2. What does Brent Hughes think of bringing back sea otters to the landscape like Elkhorn?
A. Resultful.
B. Expensive.
C. Creative.
D. Harmful.
3. The sentence "Sea otters were not included in some test places but allowed to be used in others." would be best placed at ____.
A. ①
B. ②
C. ③
D. ④
4. The passage mainly wants to ____.
A. explain the purpose of the study
B. describe the difficulty of the study
C. discuss the limitation of the study
D. introduce the discovery of the study
答案:
1 - 4 CACD
【语篇解读】本文通过一项研究告诉我们,如果我们真正了解生态系统并知道使用什么工具,我们可以帮助使这些系统更健康、更稳定。
1. C 推理判断题。根据第二段“Findings show that areas with large otter population have less erosion, mainly because the sea otters like eating crabs so much.”与第四段“Crabs eat salt marsh roots, dig into salt marsh soil, and over time can cause a salt marsh to wear away and disappear.”可知,有大量水獭的地区侵蚀较少,主要是因为海獭非常喜欢吃螃蟹。因此大量的螃蟹是造成侵蚀的主要原因。故选 C。
2. A 推理判断题。根据第四段“Today, years after the otters returned, marshes and stream banks became more stable.”可知,Brent Hughes 认为海獭回归多年后,沼泽和河岸变得更加稳定。因此这种做法应是有效果的。故选 A。
3. C 文章补全题。根据“Sea otters were not included in some test places but allowed to be used in others.”可知,一些测试地点没有海獭,一些地方有海獭。与“③The information, collected on the ground, confirmed that the places with large population of otters, erosion had slowed by the study's end.”相符合,直接点明了有海獭的测试地点的结果。故选 C。
Q 易错点拨 本题易错选②,②之前的“at five locations around the river mouth”与“Sea otters were not included in some test places but allowed to be used in others.”中的“in some test places”相互照应。但是②之后的“They lasted over a six - year period.”中的 They 指代前文的“small field experiments”,如果在②处放上句子,则会影响指代的连贯性,显得突兀。
4. D 写作意图题。根据第一段“A new study in Nature shows sea
otters returning to their home ground in Central California has helped slow down erosion ...”与最后一段“*But this study shows us that if we really understand the ecosystem and know what tools to use, we can help make these systems healthier and more stable.”以及通读全文可知,本文主要介绍了研究的发现。故选 D。
【语篇解读】本文通过一项研究告诉我们,如果我们真正了解生态系统并知道使用什么工具,我们可以帮助使这些系统更健康、更稳定。
1. C 推理判断题。根据第二段“Findings show that areas with large otter population have less erosion, mainly because the sea otters like eating crabs so much.”与第四段“Crabs eat salt marsh roots, dig into salt marsh soil, and over time can cause a salt marsh to wear away and disappear.”可知,有大量水獭的地区侵蚀较少,主要是因为海獭非常喜欢吃螃蟹。因此大量的螃蟹是造成侵蚀的主要原因。故选 C。
2. A 推理判断题。根据第四段“Today, years after the otters returned, marshes and stream banks became more stable.”可知,Brent Hughes 认为海獭回归多年后,沼泽和河岸变得更加稳定。因此这种做法应是有效果的。故选 A。
3. C 文章补全题。根据“Sea otters were not included in some test places but allowed to be used in others.”可知,一些测试地点没有海獭,一些地方有海獭。与“③The information, collected on the ground, confirmed that the places with large population of otters, erosion had slowed by the study's end.”相符合,直接点明了有海獭的测试地点的结果。故选 C。
Q 易错点拨 本题易错选②,②之前的“at five locations around the river mouth”与“Sea otters were not included in some test places but allowed to be used in others.”中的“in some test places”相互照应。但是②之后的“They lasted over a six - year period.”中的 They 指代前文的“small field experiments”,如果在②处放上句子,则会影响指代的连贯性,显得突兀。
4. D 写作意图题。根据第一段“A new study in Nature shows sea
otters returning to their home ground in Central California has helped slow down erosion ...”与最后一段“*But this study shows us that if we really understand the ecosystem and know what tools to use, we can help make these systems healthier and more stable.”以及通读全文可知,本文主要介绍了研究的发现。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看