2025年聪明屋寒暑假作业系列丛书暑假作业七年级广西专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年聪明屋寒暑假作业系列丛书暑假作业七年级广西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年聪明屋寒暑假作业系列丛书暑假作业七年级广西专版》

6. 根据你的学业报告册填写下面的表格,然后以“My Schoolwork”为题写一篇英语短文,介绍你这个学期各科的学习情况,要求60词左右。
| Name:______ |
| Maths:______ | Chinese:______ | English:______ |
| IT:______ | History:______ | Music:______ |
| Art:______ | PE:______ | Others:______ |
内容提示:1. 各学科得分(等级);2. 学得最好的学科、最弱的学科;3. 老师对你各方面表现的评价等。
My Schoolwork
______
答案: Answers are omitted.
生活中都有哪些规则呢,让我们一起来看看吧。
Rules are all around us. They help keep our lives in order, whether at home, school, or in public.
Rules at Home
At home, there are rules to help us be good kids. For example, we should take care of our things. We need to put our toys away after playing. Also, we should respect our parents. Say “please” and “thank you”. And we have to finish our chores. This could be setting the table or taking out the litter. These rules teach us responsibility (责任感).
Rules at School
School has many rules, too. We must arrive on time. Being late is not allowed. In class, we follow the teacher's order. We can't talk loudly. We should put up our hands if we want to speak. Wearing the school uniform is a rule, too. It makes us look like a team.
Rules in Public
In public places, rules keep us safe. In a library, we must be quiet. This allows others to read. We can't jump the queue. We have to wait our turn. On the road, we follow the traffic rules. We look both ways before crossing.
Rules might seem like a trouble sometimes, but they are good for us. They make our world a better and safer place. We should all try to follow them.
( )7. Which is NOT a home rule according to the passage?
A. Take care of things.
B. Finish chores.
C. Watch TV all day.
D. Respect parents.
( )8. What should we do before crossing the road?
A. Run quickly.
B. Look both ways.
C. Close our eyes.
D. Walk slowly.
( )9. What does the underlined phrase “jump the queue” mean?
A. Jump with friends.
B. Play in the queue.
C. Cut in line.
D. Leave the queue.
( )10. What is the main idea of the passage?
A. Rules are too hard to follow.
B. Rules are only at school.
C. Rules are everywhere and important.
D. Rules are not useful.
答案: 7. C 8. B 9. C 10. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭