第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
Passage1(2023广东,A)

1.Which is the best way to keep cool according to paragraph 1?
A.Putting on hats.
B.Using a good fan.
C.Wearing light clothing.
D.Staying at a cool place.
2.Why is quality paper a good choice to make a fan?
A.It is light.
B.It is colorful.
C.It lasts long.
D.It looks beautiful.
3.What is the second step of making a paper fan?
A.Painting the sticks.
B.Drawing pictures on the paper.
C.Folding up the paper.
D.Gluing the sticks onto the folded paper.
4.From the last paragraph, we can tell that making a paper fan is______.
A.quick
B.difficult
C.boring
D.strange
5.What is the purpose of this passage?
A.To sell paper fans.
B.To show how to save time.
C.To share a fun story.
D.To teach how to make paper fans.
1.Which is the best way to keep cool according to paragraph 1?
A.Putting on hats.
B.Using a good fan.
C.Wearing light clothing.
D.Staying at a cool place.
2.Why is quality paper a good choice to make a fan?
A.It is light.
B.It is colorful.
C.It lasts long.
D.It looks beautiful.
3.What is the second step of making a paper fan?
A.Painting the sticks.
B.Drawing pictures on the paper.
C.Folding up the paper.
D.Gluing the sticks onto the folded paper.
4.From the last paragraph, we can tell that making a paper fan is______.
A.quick
B.difficult
C.boring
D.strange
5.What is the purpose of this passage?
A.To sell paper fans.
B.To show how to save time.
C.To share a fun story.
D.To teach how to make paper fans.
答案:
语篇解读 本文是一篇应用文,主要介绍了自己动手制作纸扇所需的材料和步骤等。
1.B 细节理解题。根据第一段第三句“However, nothing can beat a good fan.”可知,用一把好的扇子是保持凉爽的最好方法,故选B。
2.C 细节理解题。根据第二段第二句“All paper will work, but your DIY fan can be used for a long time with quality paper.”可知,用优质的纸张制作的扇子可以用很长一段时间,故选C。
3.C 细节理解题。根据倒数第二段第三句“The next step is to fold up the paper.”可知,第二个步骤是把纸折叠起来,故选C。
4.A 推理判断题。根据最后一段第一句“If you look at your watch, you will be surprised: it takes less than 15 minutes to make a good paper fan.”可知,制作一个好的纸扇用时不到15分钟,说明很快,故选A。
5.D 写作目的题。通读全文可知,本文主要介绍了自制纸扇所需的材料和步骤等,所以文章的主要目的是教我们如何制作纸扇,故选D。
1.B 细节理解题。根据第一段第三句“However, nothing can beat a good fan.”可知,用一把好的扇子是保持凉爽的最好方法,故选B。
2.C 细节理解题。根据第二段第二句“All paper will work, but your DIY fan can be used for a long time with quality paper.”可知,用优质的纸张制作的扇子可以用很长一段时间,故选C。
3.C 细节理解题。根据倒数第二段第三句“The next step is to fold up the paper.”可知,第二个步骤是把纸折叠起来,故选C。
4.A 推理判断题。根据最后一段第一句“If you look at your watch, you will be surprised: it takes less than 15 minutes to make a good paper fan.”可知,制作一个好的纸扇用时不到15分钟,说明很快,故选A。
5.D 写作目的题。通读全文可知,本文主要介绍了自制纸扇所需的材料和步骤等,所以文章的主要目的是教我们如何制作纸扇,故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看