第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
Cloze1(2022广东)
Almost every Saturday morning,Molly pulls a table into her front yard.On the table she lays out some 1 in season,such as carrots and tomatoes.They are all from her garden and free for her neighbors to 2 .“It's just lovely,like you walk by and get a beautiful gift around the corner,"said a neighbor.
Molly started doing this in the summer of2020.Earlier that year,a fire broke out in her house.Molly's 3 had a hard time.“People in the community came to 4 .They brought us food and often called to make sure we were doing fine.I was deeply 5 ,”Molly said.
Then the pandemic(流行病)came.Molly and her family had much time to 6 in their garden.They decided to 7 what they grew in their garden.
No one knew about it at first.But 8 ,people got into the habit of coming around.They would stop by and leave with some vegetables.Molly's yard became a 9 place.
One thing Molly has learned from this experience is that people have to work together when days are 10 .She is glad that love has spread in this community.
1.A.fruits B.flowers
C.leaves D.vegetables
2.A.look at B.take away
C.give up D.throw away
3.A.family B.class
C.office D.team
4.A.cry B.see
C.help D.rest
5.A.moved B.interested
C.tired D.bored
6.A.play B.work
C.sleep D.dance
7.A.eat B.sell
C.share D.cook
8.A.sadly B.slowly
C.badly D.carefully
9.A.clean B.small
C.terrible D.popular
10.A.difficult B.sunny
C.short D.cool
Almost every Saturday morning,Molly pulls a table into her front yard.On the table she lays out some 1 in season,such as carrots and tomatoes.They are all from her garden and free for her neighbors to 2 .“It's just lovely,like you walk by and get a beautiful gift around the corner,"said a neighbor.
Molly started doing this in the summer of2020.Earlier that year,a fire broke out in her house.Molly's 3 had a hard time.“People in the community came to 4 .They brought us food and often called to make sure we were doing fine.I was deeply 5 ,”Molly said.
Then the pandemic(流行病)came.Molly and her family had much time to 6 in their garden.They decided to 7 what they grew in their garden.
No one knew about it at first.But 8 ,people got into the habit of coming around.They would stop by and leave with some vegetables.Molly's yard became a 9 place.
One thing Molly has learned from this experience is that people have to work together when days are 10 .She is glad that love has spread in this community.
1.A.fruits B.flowers
C.leaves D.vegetables
2.A.look at B.take away
C.give up D.throw away
3.A.family B.class
C.office D.team
4.A.cry B.see
C.help D.rest
5.A.moved B.interested
C.tired D.bored
6.A.play B.work
C.sleep D.dance
7.A.eat B.sell
C.share D.cook
8.A.sadly B.slowly
C.badly D.carefully
9.A.clean B.small
C.terrible D.popular
10.A.difficult B.sunny
C.short D.cool
答案:
<答案速查>
1-5 DBACA 6-10 BCBDA
<语篇解读> 本文是一篇记叙文,讲述了Molly一家发生火灾后得到了邻居们的热情帮助,如今她把自己种的蔬菜和邻居们分享。
1.D 根据下文的such as carrots and tomatoes可知,这里说的是蔬菜,故选D。
2.B look at看; take away拿走; give up放弃; throw away扔掉。根据上下文可知,Molly把自己园子里种的菜免费送给邻居们,邻居们路过时顺便拿走,故选B。
3.A 根据上一句“Earlier that year, a fire broke out in her house.”可知,Molly家的房子遭遇了火灾,所以她家处境很艰难,故选A。
4.C 根据后一句“They brought us food and often called to make sure we were doing fine.”可知,社区里的人们都来帮忙,故选C。
5.A moved感动的; interested感兴趣的; tired累的; bored无聊的。根据上文可知,Molly家发生火灾后,邻居们给了她家很多帮助,她被深深感动了,故选A。
6.B 根据下文中“what they grew in their garden”可知,Molly和家人是在园子里工作,故选B。
7.C 根据第一段可知,Molly把自己园子里种的菜免费送给邻居们,所以这里说的是他们决定和邻居们分享他们园子里种的东西。故选C。
8.B 根据前后文的语境可知,一开始大家都不知道(有免费的菜可以领取),但慢慢地,人们开始习惯性地来到这里。故选B。
9.D 根据前文可知,人们知道有免费的菜可以领取后,都会习惯性地到Molly家的院子里来,所以这个地方就变得很受欢迎了,故选D。
10.A Molly从过往的经历中学到的应该是,当日子艰难时,大家都应该一起努力,相互帮助,故选A。
1-5 DBACA 6-10 BCBDA
<语篇解读> 本文是一篇记叙文,讲述了Molly一家发生火灾后得到了邻居们的热情帮助,如今她把自己种的蔬菜和邻居们分享。
1.D 根据下文的such as carrots and tomatoes可知,这里说的是蔬菜,故选D。
2.B look at看; take away拿走; give up放弃; throw away扔掉。根据上下文可知,Molly把自己园子里种的菜免费送给邻居们,邻居们路过时顺便拿走,故选B。
3.A 根据上一句“Earlier that year, a fire broke out in her house.”可知,Molly家的房子遭遇了火灾,所以她家处境很艰难,故选A。
4.C 根据后一句“They brought us food and often called to make sure we were doing fine.”可知,社区里的人们都来帮忙,故选C。
5.A moved感动的; interested感兴趣的; tired累的; bored无聊的。根据上文可知,Molly家发生火灾后,邻居们给了她家很多帮助,她被深深感动了,故选A。
6.B 根据下文中“what they grew in their garden”可知,Molly和家人是在园子里工作,故选B。
7.C 根据第一段可知,Molly把自己园子里种的菜免费送给邻居们,所以这里说的是他们决定和邻居们分享他们园子里种的东西。故选C。
8.B 根据前后文的语境可知,一开始大家都不知道(有免费的菜可以领取),但慢慢地,人们开始习惯性地来到这里。故选B。
9.D 根据前文可知,人们知道有免费的菜可以领取后,都会习惯性地到Molly家的院子里来,所以这个地方就变得很受欢迎了,故选D。
10.A Molly从过往的经历中学到的应该是,当日子艰难时,大家都应该一起努力,相互帮助,故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看