2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
1 阅读短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。
A
When I walked into the new primary school on the first day with my mum, I felt nervous. I stood outside the classroom, looking down at my new black shoes. How I wished to escape! The door opened. “We’ve been waiting for you!” Mrs Black said in a loud voice. She was my new fifth - grade teacher. With a smile my mum walked away and I was left taking centre stage in front of a group of students.
Over the next few days, Mrs Black tried to find me a new good friend. During history lessons, when I didn’t want to speak in front of the class, she would ask me to stand up and address my classmates.
One spring afternoon, Mrs Black told me to stay after class. “I’d like to have a word with you, Amya.” My mind raced. Had I got a low grade? Had I hurt anyone’s feelings? “Are you enjoying your new school?” Sitting comfortably behind her desk, she said in a soft voice. “I want to tell you a secret, just between you and me.” She continued, “I see something special in you. I think you have great potential (潜力) to be somebody very important, but you must believe that you can succeed. That’s very important. Remember that and you will go far,” she said. I listened carefully to every word.
Her voice was music to my ears that day. When I walked out of her office, I was no longer staring at my shoes, but looking straight ahead with my head high. My teacher saw something special in me! Years later, her words still remain inside of me.
1. The underlined word “address” in paragraph 2 probably means ______.
A. to speak to
B. to look at
C. to shout at
D. to listen to
2. Why did the author look down at her shoes before entering the classroom?
A. She felt nervous.
B. She liked them very much.
C. She tried to find something on them.
D. She forgot her homework.
3. What can we learn about the author from the passage?
A. She didn’t do well in the exam.
B. She was popular with her classmates.
C. She showed off her new black shoes.
D. She never forgets the teacher’s words.
1. The underlined word “address” in paragraph 2 probably means
A. to speak to
B. to look at
C. to shout at
D. to listen to
2. Why did the author look down at her shoes before entering the classroom?
A.
B. She liked them very much.
C. She tried to find something on them.
D. She forgot her homework.
3. What can we learn about the author from the passage?
A. She didn’t do well in the exam.
B. She was popular with her classmates.
C. She showed off her new black shoes.
D.
A
When I walked into the new primary school on the first day with my mum, I felt nervous. I stood outside the classroom, looking down at my new black shoes. How I wished to escape! The door opened. “We’ve been waiting for you!” Mrs Black said in a loud voice. She was my new fifth - grade teacher. With a smile my mum walked away and I was left taking centre stage in front of a group of students.
Over the next few days, Mrs Black tried to find me a new good friend. During history lessons, when I didn’t want to speak in front of the class, she would ask me to stand up and address my classmates.
One spring afternoon, Mrs Black told me to stay after class. “I’d like to have a word with you, Amya.” My mind raced. Had I got a low grade? Had I hurt anyone’s feelings? “Are you enjoying your new school?” Sitting comfortably behind her desk, she said in a soft voice. “I want to tell you a secret, just between you and me.” She continued, “I see something special in you. I think you have great potential (潜力) to be somebody very important, but you must believe that you can succeed. That’s very important. Remember that and you will go far,” she said. I listened carefully to every word.
Her voice was music to my ears that day. When I walked out of her office, I was no longer staring at my shoes, but looking straight ahead with my head high. My teacher saw something special in me! Years later, her words still remain inside of me.
1. The underlined word “address” in paragraph 2 probably means ______.
A. to speak to
B. to look at
C. to shout at
D. to listen to
2. Why did the author look down at her shoes before entering the classroom?
A. She felt nervous.
B. She liked them very much.
C. She tried to find something on them.
D. She forgot her homework.
3. What can we learn about the author from the passage?
A. She didn’t do well in the exam.
B. She was popular with her classmates.
C. She showed off her new black shoes.
D. She never forgets the teacher’s words.
1. The underlined word “address” in paragraph 2 probably means
A
.A. to speak to
B. to look at
C. to shout at
D. to listen to
2. Why did the author look down at her shoes before entering the classroom?
A.
A
B. She liked them very much.
C. She tried to find something on them.
D. She forgot her homework.
3. What can we learn about the author from the passage?
A. She didn’t do well in the exam.
B. She was popular with her classmates.
C. She showed off her new black shoes.
D.
D
答案:
1. A 词义猜测题。根据第二段 when I didn't want to speak in front of the class 以及 Black 夫人对“我”的鼓励可知,“我”不想讲话时,Black 夫人叫“我”站起来发言。
2. A 推理判断题。根据第一段 I felt nervous 可知,“我”很紧张。
3. D 推理判断题。根据最后一段最后一句可知,“我”从没忘记老师的话。
2. A 推理判断题。根据第一段 I felt nervous 可知,“我”很紧张。
3. D 推理判断题。根据最后一段最后一句可知,“我”从没忘记老师的话。
查看更多完整答案,请扫码查看