2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第159页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
B
You may not hear about Xingyi City of Guizhou Province, but you may be surprised that this place has attracted a large number of tourists.
When spring is around the corner, Wanfenglin Scenic Area in this city is drowned in a sea of beautiful, golden cole flowers (油菜花), which makes it a popular tourist destination.
“The sea of flowers just looks amazing,” said a tourist from the US. “Riding a bike along the trails through the flowers, I feel that I have become part of a traditional Chinese painting.”
“The flowers began to bloom in January, and will last until mid - March. They look the best in recent weeks,” said a local tour guide. According to a local travel agency, from 25 February to 5 March, about eighty thousand of visitors came to appreciate the flowers this year. They were fascinated by the beautiful scenery here.
Many other places in China also promote flower tours, including Yunnan, Sichuan and Guangdong. It is said that the cole flowers in Xingyi blossom first, maybe that is why its flower tours are becoming more and more popular.
To make the tourists' experience truly unforgettable, people in Guizhou have designed many new products for tourists and provided a wide range of special offers associated with flower tours.
“After enjoying the beautiful natural scenes, tourists come to my restaurant to eat and buy local products,” said a villager who planted the cole flowers. These little yellow flowers have brought in about 10,000 yuan for each villager in the past few days. There is no doubt that the cole flowers put the local economy in full bloom.
6. Why did the tourist from the US mention the traditional Chinese painting? (no more than 10 words)______
7. What is special about Xingyi among all the places promoting flower tours? (no more than 10 words)______
8. Why do people in Guizhou design various products and provide special offers? (no more than 10 words)______
9. How can we understand the underlined part in the last paragraph? (no more than 15 words)______
10. What is the passage mainly about? (no more than 10 words)______
You may not hear about Xingyi City of Guizhou Province, but you may be surprised that this place has attracted a large number of tourists.
When spring is around the corner, Wanfenglin Scenic Area in this city is drowned in a sea of beautiful, golden cole flowers (油菜花), which makes it a popular tourist destination.
“The sea of flowers just looks amazing,” said a tourist from the US. “Riding a bike along the trails through the flowers, I feel that I have become part of a traditional Chinese painting.”
“The flowers began to bloom in January, and will last until mid - March. They look the best in recent weeks,” said a local tour guide. According to a local travel agency, from 25 February to 5 March, about eighty thousand of visitors came to appreciate the flowers this year. They were fascinated by the beautiful scenery here.
Many other places in China also promote flower tours, including Yunnan, Sichuan and Guangdong. It is said that the cole flowers in Xingyi blossom first, maybe that is why its flower tours are becoming more and more popular.
To make the tourists' experience truly unforgettable, people in Guizhou have designed many new products for tourists and provided a wide range of special offers associated with flower tours.
“After enjoying the beautiful natural scenes, tourists come to my restaurant to eat and buy local products,” said a villager who planted the cole flowers. These little yellow flowers have brought in about 10,000 yuan for each villager in the past few days. There is no doubt that the cole flowers put the local economy in full bloom.
6. Why did the tourist from the US mention the traditional Chinese painting? (no more than 10 words)______
To stress the natural beauty created by the cole flowers.
7. What is special about Xingyi among all the places promoting flower tours? (no more than 10 words)______
The cole flowers in Xingyi blossom first.
8. Why do people in Guizhou design various products and provide special offers? (no more than 10 words)______
They want to make the tourists' experience truly unforgettable.
9. How can we understand the underlined part in the last paragraph? (no more than 15 words)______
The villages have enjoyed great economic development thanks to the cole flowers.
10. What is the passage mainly about? (no more than 10 words)______
Cole flower tours in Xingyi and their economic benefits.
答案:
6. To stress the natural beauty created by the cole flowers.
细节理解题。美国的游客用中国国画做比喻,实际上是描述自己骑车穿行在花海中的美好感受,强调了油菜花花海美不胜收。
7. The cole flowers in Xingyi blossom first.
细节理解题。本题可从文章第五段第二句找到答案。
8. They want to make the tourists' experience truly unforgettable.
细节理解题。由文章第六段可知,贵州人民为游客开发设计多种新产品,提供各种与赏花之旅相关的特价优惠活动,所有这些努力就是为了给游客一次难忘的旅游经历。
9. The villages have enjoyed great economic development thanks to the cole flowers.
细节理解题。根据文章最后一段可知,赏花之旅为当地村民带来了可观的经济收入,促进了当地经济的发展。
10. Cole flower tours in Xingyi and their economic benefits.
主旨大意题。文章首先介绍了贵州兴义市万峰林景区的油菜花观赏旅游,然后说明其推动了当地经济发展。
细节理解题。美国的游客用中国国画做比喻,实际上是描述自己骑车穿行在花海中的美好感受,强调了油菜花花海美不胜收。
7. The cole flowers in Xingyi blossom first.
细节理解题。本题可从文章第五段第二句找到答案。
8. They want to make the tourists' experience truly unforgettable.
细节理解题。由文章第六段可知,贵州人民为游客开发设计多种新产品,提供各种与赏花之旅相关的特价优惠活动,所有这些努力就是为了给游客一次难忘的旅游经历。
9. The villages have enjoyed great economic development thanks to the cole flowers.
细节理解题。根据文章最后一段可知,赏花之旅为当地村民带来了可观的经济收入,促进了当地经济的发展。
10. Cole flower tours in Xingyi and their economic benefits.
主旨大意题。文章首先介绍了贵州兴义市万峰林景区的油菜花观赏旅游,然后说明其推动了当地经济发展。
查看更多完整答案,请扫码查看