2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第114页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
C
After record - breaking freezing temperatures across North America and an unusually powerful winter storm known as a “bomb cyclone,” one animal’s annual weather prediction might be the last hope for those longing for an early spring.
Thousands of people on Friday were expected to gather in the town of Punxsutawney, Pennsylvania, about 80 miles northeast of Pittsburgh, to witness a groundhog (土拨鼠) named “Phil” make his annual prediction on how long the North American winter will last.
Jeff Lundy, Groundhog Club’s vice president, shares Phil’s prediction with co - handler Ron Ploucha at the 130th Groundhog Day event.
Spectators at Gobbler’s Knob park can expect cloudy skies with cold temperatures near 8.3°C below zero early on Friday morning, according to the National Weather Service (NWS). But the clouds should clear out by the time Phil appears shortly after sunrise, NWS forecaster Bob Oravec said on Thursday.
“I think he’s going to see his shadow in the morning,” Oravec said.
According to legend, if the groundhog appears from his dwelling (住处) and sees his shadow, six more weeks of winter should be expected. But if Phil doesn’t see his shadow, spring is in for an early arrival.
Groundhogs have been offering weather predictions in the tiny town since 1887.
The annual Groundhog Day event, made more popular by the 1993 comedy movie *Groundhog Day* starring Bill Murray, draws faithful (忠实的) followers from as far away as Australia and Russia.
8. The first paragraph is used to ______.(
A. tell the readers a fact
B. start a discussion
C. introduce a topic
D. show the purpose of writing
9. The underlined word “witness” in paragraph 2 can be replaced by “______”.(
A. wait
B. see
C. raise
D. help
10. According to the passage, most people may expect that ______.(
A. winter lasts longer
B. Phil doesn’t see his shadow
C. the clouds clear out after sunrise
D. Phil doesn’t show up from his dwelling
11. Which of the following statements is true according to the passage?(
A. Many people traveled 80 miles to see the prediction.
B. The weather was first predicted by groundhogs in 1887.
C. One groundhog starred in the 1993 comedy movie.
D. Phil is the only weather - predicting groundhog in North America.
After record - breaking freezing temperatures across North America and an unusually powerful winter storm known as a “bomb cyclone,” one animal’s annual weather prediction might be the last hope for those longing for an early spring.
Thousands of people on Friday were expected to gather in the town of Punxsutawney, Pennsylvania, about 80 miles northeast of Pittsburgh, to witness a groundhog (土拨鼠) named “Phil” make his annual prediction on how long the North American winter will last.
Jeff Lundy, Groundhog Club’s vice president, shares Phil’s prediction with co - handler Ron Ploucha at the 130th Groundhog Day event.
Spectators at Gobbler’s Knob park can expect cloudy skies with cold temperatures near 8.3°C below zero early on Friday morning, according to the National Weather Service (NWS). But the clouds should clear out by the time Phil appears shortly after sunrise, NWS forecaster Bob Oravec said on Thursday.
“I think he’s going to see his shadow in the morning,” Oravec said.
According to legend, if the groundhog appears from his dwelling (住处) and sees his shadow, six more weeks of winter should be expected. But if Phil doesn’t see his shadow, spring is in for an early arrival.
Groundhogs have been offering weather predictions in the tiny town since 1887.
The annual Groundhog Day event, made more popular by the 1993 comedy movie *Groundhog Day* starring Bill Murray, draws faithful (忠实的) followers from as far away as Australia and Russia.
8. The first paragraph is used to ______.(
C
)A. tell the readers a fact
B. start a discussion
C. introduce a topic
D. show the purpose of writing
9. The underlined word “witness” in paragraph 2 can be replaced by “______”.(
B
)A. wait
B. see
C. raise
D. help
10. According to the passage, most people may expect that ______.(
B
)A. winter lasts longer
B. Phil doesn’t see his shadow
C. the clouds clear out after sunrise
D. Phil doesn’t show up from his dwelling
11. Which of the following statements is true according to the passage?(
B
)A. Many people traveled 80 miles to see the prediction.
B. The weather was first predicted by groundhogs in 1887.
C. One groundhog starred in the 1993 comedy movie.
D. Phil is the only weather - predicting groundhog in North America.
答案:
8. C 推理判断题。第一段主要通过对极端天气的描述,引出动物预测天气的主题。
9. B 词义猜测题。由第二段可知,人们聚集到小镇上是为了观看土拨鼠如何预测天气。
10. B 推理判断题。由第一段可推测,人们希望春天早点来;由第六段最后一句可知,如果土拨鼠没有看到自己的影子,那么春天会很快来临。因此,土拨鼠看不到自己的影子,正是人们所期待的。
11. B 细节理解题。由第七段可知,土拨鼠第一次预测天气的活动是在 1887 年。
9. B 词义猜测题。由第二段可知,人们聚集到小镇上是为了观看土拨鼠如何预测天气。
10. B 推理判断题。由第一段可推测,人们希望春天早点来;由第六段最后一句可知,如果土拨鼠没有看到自己的影子,那么春天会很快来临。因此,土拨鼠看不到自己的影子,正是人们所期待的。
11. B 细节理解题。由第七段可知,土拨鼠第一次预测天气的活动是在 1887 年。
查看更多完整答案,请扫码查看