2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版》

第79页
C
In your family you may find it difficult to form new eating and exercising habits for yourself without changing their habits at the same time.
Your family may prefer high-sugar and high-fat foods. But they don't realise the fact that those foods have negative influence on the heart and blood pressure. So you should first let the whole family know the importance of changing bad eating habits. It is evident that low-sugar and low-fat foods contribute to good health.
In order to get the entire family's support for changing eating habits, you should try to put your new lifestyle into your family's routines. Perhaps your parents or other family members don't want to abandon their favourite dishes. But you can advise your family to adjust their favourite recipes by gradually reducing fat and sugar. It may be an effective start to change their eating habits.
Your family may prefer watching TV in spare time. To deal with it, you should persuade everyone to move away from the television little by little. For example, you can begin by taking a walk with them, then move on to more activities like jogging or swimming.
7. Changing bad eating habits is important for the entire family because ______.
A. their preferences for foods should be the same
B. low-sugar and low-fat foods are good for their health
C. high-sugar and high-fat foods are not delicious
D. it contributes to achieving your long-term goals
B

8. What does the underlined word "adjust" in paragraph 3 probably mean?
A. To change.
B. To challenge.
C. To invent.
D. To make.
A

9. We can learn from the last paragraph that ______.
A. watching TV with your family is a good habit
B. your family members' living habits may have a negative effect on you
C. if you want to change exercising habits, you should live away from other family members
D. you are advised to get all your family members involved in physical exercise
D

10. What is the author's attitude to changing a family's eating and exercising habits?
A. Positive.
B. Negative.
C. Neutral.
D. Indifferent.
A
答案: 7. B 细节理解题。由第二段最后一句可知,改变不良的饮食习惯对全家人都很重要,因为低糖分、低脂肪的食物对健康有益,故选 B。
8. A 词义猜测题。由第三段可知,此处表示你可以建议他们改变或调整饮食习惯,故选 A。
9. D 推理判断题。由最后一段可知,家人在闲暇时喜欢看电视,为了解决这一问题,你应该说服每一个家庭成员逐渐远离电视,参加体育锻炼,故选 D。
10. A 推理判断题。作者主要就如何改变全家人的不良饮食习惯以及让他们参与锻炼计划给出了具体的建议和方法,可以推知作者的态度是积极的。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭