2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版》

第120页
6 根据首字母或中文提示,用本单元出现的单词的正确形式完成句子。
1. We’ll certainly set up a c______. modern industrial system.
completely

2. He did nothing but a______ to our trouble.
add

3. We’ve bought enough food, drinks and flowers for the p______ of the coming New Year’s party.
preparations

4. From that story comes the i______, “Draw a snake and add feet to it”.
idiom

5. To have access (获取) to the good things of the world, one has to be p______ and wait.
patient

6. With so many people being a______, we had to put off the meeting till next week.
absent

7. This problem is too difficult for me to s______.
solve

8. Hard work is the ______ (原因) of success.
source

9. The ______ (当权者) are the people who have the power to make decisions and to make sure that laws are obeyed.
authorities

10. As we all know, Alibaba is one of the e-commerce ______ (巨头) in China.
giants
答案: 1. completely 2. add 3. preparations 4. idiom 5. patient 6. absent 7. solve 8. source 9. authorities 10. giants
1 阅读短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。
A
The Balule Nature Reserve in South Africa is home to leopards (豹), elephants, lions and the highly endangered black rhinos (黑犀牛). It is part of an area which has over 336 kinds of trees, 220 kinds of birds, and 30 species of mammals (哺乳动物). Unfortunately, poaching (偷猎) is a huge problem in South Africa, where more than 1,000 rhinos were killed in 2016 (about three rhinos a day). Since 2013, an anti-poaching group called the Black Mamba Anti-Poaching Unit has been working to fix this problem.
The Black Mambas are a unique group, since their members are mostly women from local communities. In total they have 26 rangers (护林员) and 23 armed guards. Their jobs include destroying poacher camps, and reporting to park guards the location of poachers. It is the armed guards who deal with the poachers. Rangers wake up at 5 am every day and patrol the 12-mile (about 20 km) reserve fence. They must work early to avoid the extreme heat of the day.
There has been a 76% reduction in poaching problems in the Balule Nature Reserve in the first three years of the Black Mambas’ work. Because of this, in 2015 they were one of the winners of the Champions of the Earth Award, the highest environmental honour given by the United Nations. However, they don’t think patrols are the main way to stop poaching. During the day they visit schools to educate children about protecting local wildlife. “We believe that the war on poaching will not be won with guns and bullets, but through the local communities and education,” said Craig Spencer, the governor of the Black Mamba Anti-Poaching Unit.
1. What is the best title for the passage?
A. Poaching in South Africa
B. Jobs of the Black Mambas
C. The Black Mambas Fight Against Poaching
D. Introduction of the Balule Nature Reserve
(
C
)
2. Which of the following statements is true according to the passage?
A. The Balule Nature Reserve has 30 different kinds of animals.
B. All the members of the Black Mambas are guarding with guns.
C. Over 2,000 rhinos have been killed since 2016.
D. The rangers get up early every morning to guard the reserve.
(
D
)
3. According to Craig Spencer, ______ can help solve the problem of poaching.
A. guns and bullets
B. education and local people
C. money
D. traditional medicine
(
B
)
答案: 1.C 2.D 3.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭