2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版》

第81页
B
When my daughter Hannah was diagnosed with Rett Syndrome (雷特综合征), my family struggled to make sense of what was happening and how we could support her. It’s difficult for a parent to describe what life is like when you have a child with special needs.
At first, we fell in deep shock with disbelief. How could this happen to such an active, lovely little girl? How was this going to affect her life and ours? For me, at the time of Hannah’s diagnosis, I was pregnant with our second daughter Hadley. Fear, grief, anger and heartbreak filled our lives at a time when we should have been celebrating the joys of becoming parents for the second time.
My husband and I spent many hours researching what Rett Syndrome is. We wanted to learn as much as we could about this disorder so we could become effective advocates for Hannah. Rett Syndrome is a neurological and developmental disorder that mostly occurs in girls. At first, girls with Rett Syndrome seem to grow and develop typically but then regress and even lose skills and abilities.
Shortly after we learned of Hannah’s diagnosis, we became involved with Vermont Family Network (VFN). My husband and I were shown ways to support Hannah through her early development and VFN connected us to other helpful resources that support parents of children with special needs. We were matched up with another family who had a child with a similar disorder so that we could ask them questions and find out how they were able to support their child. This experience was extremely helpful for us.
Hannah is now eight years old. The shock and disbelief we once felt about her diagnosis has subsided. Through our connection with VFN we have joined with other families for support and friendship. We have come to a place where grief has been replaced by happiness, and despair has been turned into hope. Our family now feels complete and thanks to VFN, we have learned we do not have to travel this road alone.
6. Why did the author and her husband feel heartbroken and sad when expecting the second child? (no more than 10 words)
Because her daughter Hannah was diagnosed with Rett Syndrome.

7. What kind of help did they get from VFN? (no more than 25 words)
They were shown ways to support Hannah and they got connected to other helpful resources that support parents of children with special needs.

8. How do they feel about life now? (no more than 10 words)
They feel happy, hopeful, complete and thankful.

9. Would you like to join any volunteer organization to support parents of children with special needs? Why? (no more than 25 words)
Students' own answers.
答案: 6. Because her daughter Hannah was diagnosed with Rett Syndrome. 细节理解题。根据第一段和第二段可得出答案。
7. They were shown ways to support Hannah and they got connected to other helpful resources that support parents of children with special needs. 细节理解题。根据第四段第二句可得出答案。
8. They feel happy, hopeful, complete and thankful. 归纳概括题。根据最后一段最后两句话可知,整个家庭现在充满快乐和希望,他们感到圆满也充满感激之情。
9. Students' own answers.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭