2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语同步练习与测评高中英语必修1外研版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第11页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
C
Modern technology has a strong influence on every part of our life, including the education in the universities.
Ashok Goel, a professor in Georgia Institute of Technology, says he uses the Internet in almost all of the classes he teaches. Every term over 300 graduate students take his class on Artificial Intelligence (AI, 人工智能). The students never meet in person. All of the classes take place online – through a website, which lets students ask questions and complete their work from anywhere in the world.
Having hundreds of students in a class means Ashok Goel has to answer thousands of questions. He has eight teaching assistants to help him. But even that is not enough to give all the students the help they need.
In January, Goel had an idea. He decided to try an experiment. At the start of the spring 2016 term, he added a new member to his teaching team: Jill Watson. She was able to answer questions faster than most other teaching assistants. And she was available 24 hours a day.
It was only at the end of the term that Goel’s students learnt Watson’s true identity: she was not a real person like the other teaching assistants. Jill Watson was an AI computer program.
And it seems Goel’s stories will become more common in the universities. According to a survey done in August by the website called “Campus Technology”, more and more American professors combined online materials and face - to - face teaching in their classrooms.
7. From paragraph 2, we can learn ______.
A. Goel seldom uses the Internet in his class
B. the students take Goel’s class online
C. Goel sometimes meets his co - workers
D. Goel’s students dislike going to college
8. Which of the following statements is true about Jill Watson?
A. She was a real person.
B. She helped Goel with his teaching.
C. She was one of Goel’s students.
D. She could ask all the questions.
9. What does the underlined word “identity” in paragraph 5 probably mean?
A. Who a person is.
B. The name of a person.
C. Where a person is from.
D. A person’s achievement.
10. What is the passage mainly about?
A. Ashok Goel has eight assistants to help him.
B. New technology is changing our way of living.
C. Modern technology greatly influences college education.
D. Teachers will be completely replaced by the computers.
7. (
8. (
9. (
10. (
Modern technology has a strong influence on every part of our life, including the education in the universities.
Ashok Goel, a professor in Georgia Institute of Technology, says he uses the Internet in almost all of the classes he teaches. Every term over 300 graduate students take his class on Artificial Intelligence (AI, 人工智能). The students never meet in person. All of the classes take place online – through a website, which lets students ask questions and complete their work from anywhere in the world.
Having hundreds of students in a class means Ashok Goel has to answer thousands of questions. He has eight teaching assistants to help him. But even that is not enough to give all the students the help they need.
In January, Goel had an idea. He decided to try an experiment. At the start of the spring 2016 term, he added a new member to his teaching team: Jill Watson. She was able to answer questions faster than most other teaching assistants. And she was available 24 hours a day.
It was only at the end of the term that Goel’s students learnt Watson’s true identity: she was not a real person like the other teaching assistants. Jill Watson was an AI computer program.
And it seems Goel’s stories will become more common in the universities. According to a survey done in August by the website called “Campus Technology”, more and more American professors combined online materials and face - to - face teaching in their classrooms.
7. From paragraph 2, we can learn ______.
A. Goel seldom uses the Internet in his class
B. the students take Goel’s class online
C. Goel sometimes meets his co - workers
D. Goel’s students dislike going to college
8. Which of the following statements is true about Jill Watson?
A. She was a real person.
B. She helped Goel with his teaching.
C. She was one of Goel’s students.
D. She could ask all the questions.
9. What does the underlined word “identity” in paragraph 5 probably mean?
A. Who a person is.
B. The name of a person.
C. Where a person is from.
D. A person’s achievement.
10. What is the passage mainly about?
A. Ashok Goel has eight assistants to help him.
B. New technology is changing our way of living.
C. Modern technology greatly influences college education.
D. Teachers will be completely replaced by the computers.
7. (
B
)8. (
B
)9. (
A
)10. (
C
)
答案:
7. B 细节理解题。根据第二段 All of the classes take place online - through a website... 可知,Goel 的学生在线上课。
8. B 推理判断题。根据第四段第四句可知,Jill Watson 在教学上为 Goel 提供帮助。
9. A 词义猜测题。根据第五段 she was not a real person like the other teaching assistants 可知,identity 意为“身份”。
10. C 主旨大意题。根据第一段及全文内容可知,本文讲述的是现代技术对大学教育的重大影响。
8. B 推理判断题。根据第四段第四句可知,Jill Watson 在教学上为 Goel 提供帮助。
9. A 词义猜测题。根据第五段 she was not a real person like the other teaching assistants 可知,identity 意为“身份”。
10. C 主旨大意题。根据第一段及全文内容可知,本文讲述的是现代技术对大学教育的重大影响。
查看更多完整答案,请扫码查看